Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

La 1 an de lucruri bune te răsplătim cu vouchere de cumpărături

Aniversare 1 an Kaufland Card Digital

Campania s-a încheiat. Voucherele vor fi trimise până pe 27 august 2021, pe adresa de e-mail cu care ai creat contul din aplicația mobilă „Kaufland - Oferte și noutăți”.


Ce trebuie să faci?

Pentru a beneficia de un voucher în cadrul acestei campanii, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  1. Să fii înscris în programul de loialitate Kaufland Card Digital prin aderarea la regulamentul Kaufland Card Digital și să deții un cont activ Kaufland Card Digital.
  2. Să fi efectuat cumpărături cu utilizarea Kaufland Card Digital în perioada 26.07-08.08.2021 după mecanismul descris mai jos.
  3. Să ai completată adresa de e-mail corectă* pe care dorești să fie transmis voucherul în cazul îndeplinirii condițiilor, în contul personal din aplicația mobilă „Kaufland-Oferte și noutăți” și să fi dat acordul de comunicare prin e-mail. Voucherele vor fi trimise participanților care întrunesc condițiile pe e-mail, pe adresa de e-mail salvată în Kaufland Card Digital. 

Valoarea voucherului diferă în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate:

  • între 401 - 600 lei: voucher în valoare de 60 lei;
  • între 601 - 800 lei: voucher în valoare de 80 lei;
  • între 801 lei - 1000 lei: voucher în valoare de 100 lei;
  • peste 1001 lei: voucher în valoare de 150 lei.

Cum intri în posesia voucherului?

Acesta va fi trimis pe e-mail în mod automat, către adresa de e-mail înregistrată în contul tău Kaufland din aplicația mobilă „Kaufland - Oferte și noutăți”. Valoarea și valabilitatea voucherelor transmise pe e-mail va fi înscrisă în textul e-mailului. Poate fi vizualizat și apoi folosit direct de pe telefonul mobil, prin scanarea codului QR aferent voucherului la casele de marcat în momentul efectuării plății.


Important pentru tine

Formular de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Bucură-te în continuare de ofertele și beneficiile speciale Kaufland Card Digital, inclusiv de participarea la campania aniversară! Completează și semnează consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care îl găsești în magazin la case sau la biroul de informații, iar după aceea depune-l la biroul de informații.

Ce date sunt necesare?

Nume și prenume, numărul de Kaufland Card Digital, semnătura.

Cât durează?

Doar 2 minute!

De ce este necesar consimțământul?

Consimțământul semnat este necesar cerințelor din art. 3 și 5 alin. (1) ale Legii nr. 133 din 8 iulie 2011 privind protecția datelor cu caracter personal.


*) Cum îți verifici adresa de e-mail asociată contului Kaufland?

  1. Din aplicația „Kaufland – Oferte și noutăți” alege iconița aferentă contului tău din meniul de jos și apoi alege secțiunea „Setări”.
  2. Selectează apoi „Cont Kaufland” și verifică-ți adresa de e-mail.
  3. Dacă adresa de e-mail notată este cea pe care dorești să primești voucherul în condițiile campaniei aniversare, este în regulă, în caz contrar te rugăm să o corectezi și să apeși butonul „Salvează”. Dacă ai bifat opțiunea de primire a informațiilor și ofertelor pe e-mail, vei primi un link de confirmare pe e-mail pentru validarea adresei de e-mail introduse.