Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Loial să fii

Vrem să-ți mulțumim ție, dragă prietene. Tu, cel care vii la noi în fiecare săptămână, care te bucuri alături de noi, care ne spui ce putem face mai bine.

Începând cu 8.06.2022 Kaufland Card îți spune multumesc simplu și ușor!

Cum funcționează:

Cumpără în perioada 8 iunie – 7 iulie în valoare de 1000 de lei cumulat, scanează Kaufland Card și primești automat un discount de 10% la coșul de cumpărături următor,  pe care îl vei activa în aplicație.

Ce mai trebuie să știi:

Pe măsură ce faci cumpărături, bara din aplicație se încarcă, iar când atinge suma de 1000 de lei, voucherul se deblochează.

Activează voucherul și folosește-l imediat sau până în data de 07.08.2022.

După deblocare este necesară activarea voucherului de 10% reducere pentru a putea fi folosit la casa de marcat cu scanarea Kaufland Card digital. După activare, acesta se consumă automat pe primul bon fiscal la care se scanează Kaufland Card digital.

Reducerea este valabilă o singură dată, pe un singur bon fiscal, în perioada ei de valabilitate.

Reducerea nu se aplică dacă în contul tău de client mai există o reducere de coș de cumpărături activă în aceeași perioadă.

La valoarea totală a coșului de cumpărături pentru aplicarea promoției nu vor fi incluse produsele din tutun, produsele conexe, dispozitivele și accesorii de utilizare, reîncărcare sau încălzire a acestora, formule de lapte <1 an și hrană pentru bebeluși până la 6 luni. 

Scanează Kaufland Card la fiecare cumpărătură ca să te poți bucura de toate beneficiile Kaufland Card!

Disclaimer:

Această promoție este valabilă doar prin scanarea propriului tău Kaufland Card la casa de marcat înainte de efectuarea plății.

Nu este posibilă prezentarea acestuia după efectuarea plății și solicitarea beneficiului.

Reducerea acordată se aplică la prețul de la raft al produselor. Pentru acordarea reducerii, produsele trebuie scanate individual la casa de marcat. Produsele se preiau individual de la raft de către client și se găsesc numai în limita stocului disponibil. Vindem în cantități destinate consumului personal.

Imaginile folosite sunt cu caracter de prezentare.

Ofertele din contul personal Kaufland Card nu pot fi importate, exportate sau transferate către alte persoane sau în alte conturi Kaufland Card, iar în cazul în care se suprapun cu alte promoții Kaufland, reducerile, în principiu, nu se cumulează.

Reducerile nu se pot converti în numerar, promoțiile nu pot fi vândute și nici nu se primește rest în cazul utilizării voucherelor valorice.