Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Magazinul cu numărul 1500


Îți mulțumim că ești parte din povestea noastră!

De peste 25 de ani Kaufland este prezent în Europa (Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Polonia, România, Bulgaria și Republica Moldova) și zilnic aduce oamenilor din cele opt țări calitate, prospețime și varietate, la cele mai bune prețuri.

În România avem acum bucuria să deschidem magazinul 1500 și vrem să vă mulțumim vouă, cliențulor noștri, întrucât ne-ați susținut mereu. În semn de recunoștință, mergem mai departe în misiunea noastră de a oferi cel mai ieftin coș plin de produse fresh și de calitate superioare.

Începând cu 23 noiembrie, 15% din valoarea cumpărăturilor tale din diferite categorii de produse selectate săptămânal, se întorc la tine în luna ianuarie, sub formă de voucher Kaufland Card.1

Tot ce trebuie să faci este să cumperi în fiecare săptămână de campanie din categoriile selectate, să scanezi Kaufland Card, fie el fizic sau digital, iar în luna ianuarie, te bucuri de 15% din valoare produselor achiziționate, participante la campanie, până la sfârșitul lunii ianuarie.

În perioada 23.11-29.11.2022 categoriile sunt: lapte și iaurt, cârnați și crenvurști la vitrina cu autoservire, conserve, cafea și cacao, apă naturală plată, detergent lichid și capsule, soluții și accesorii pentru curățenie, accesorii auto. Acestea diferă în fiecare săptămână.

Valoarea maximă a reducerii acordate este de 150 lei, TVA inclus/ săptămână de cumpărături.

Lista produselor din categoriile din perioada 23.11-29.11.2022 este disponibilă aici:

[1] Valoarea de 15% aplicată la suma cumpărăturilor din aceste categorii se colectează în Kaufland Card sub formă de voucher de reducere la un coș de cumpărături pe care-l vei folosi în luna ianuarie.