Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Sărbătorim un an de mâncare bună

Împreună sărbătorim primul an de mâncare bună la Kaufland în Moldova. Suntem mândri să spunem că aducem diversitatea, culoarea și gustul mâncării bune în Moldova deja de un an. Am trăit împreună atâtea momente frumoase în care ai onorat tradițiile transmise de la bunici și, nu în ultimul rând, ai învățat rețete noi, care vor intra în cartea de bucate a familiei. Pentru că fiecare început bun conține în sine amintirea momentelor dragi din trecut, dar și o perspectivă asupra zilei de azi și de mâine.

Primul an de mâncare bună la Kaufland înseamnă o comunitate frumoasă și temelia unui viitor promițător. Viitor în care continuăm să oferim oamenilor din Moldova grijă prin produse de calitate la preț bun - pentru ca tu să poți savura gusturile dragi în fiecare zi.

Oferte aniversare

Vouchere de cumpărături

Oferte aniversare

La un an de la deschiderea Kaufland în Moldova, îți mulțumim ție, celui care ne treci pragul, dar le mulțumim și furnizorilor noștri naționali și internaționali. Fără voi nu am fi reușit să aducem mâncarea bună la acest nivel.

De aceea, în fiecare săptămână îți oferim, cumpărând produsele semnalizate atât aici, cât și în revistă și magazin, unul sau mai multe vouchere de reducere de 20 lei1. Le poți folosi următoarea dată când vii la cumpărături în Kaufland.

(1) Numărul maxim de vouchere de 20 lei pe care le oferim la o cumpărătură este de 6. Voucherul este valabil la o singură utilizare, până la 13 octombrie 2020. În situația în care nu se folosește întreaga valoare a voucherului, restul nu se returnează.

La achiziția a patru produse Covalact de țară, din lista de mai jos, primești un cupon de 20 lei

Valabilitate: din 16.09.2020 până în 22.09.2020

La achiziția unui produs Ariel, din lista de mai jos, primești 2 cupoane de 20 lei

Valabilitate: din 16.09.2020 până în 22.09.2020

Compania Rogob, lider incontestabil al pieței produselor din carne, a reușit să stabilească o colaborare fructuoasă cu unul dintre cei mai moderni retaileri din Republica Moldova, care este caracterizată prin procese de business bine stabilite și cu grijă continuă față de consumatori. Suntem foarte mulțumiți de parteneriatul transparent și constructiv. Sergiu Tudorean, manager regional Rogob

Istoric

Primul an, împreună cu tine

Se spune că trecutul este ceea ce ne definește. De aceea, te invităm să descoperi cele mai importante momente din primul nostru an în Republica Moldova, în care tu ai fost personajul principal.

Deschiderea primelor magazine

Deschiderea primelor magazine

Pe 26 septembrie 2019, am deschis oficial primele două magazine în Republica Moldova.

 Automate de reciclat ambalaje

Automate de reciclat ambalaje

Grija față de mediu este unul din angajamentele de bază pe care este construită strategia Kaufland la nivel internațional. Odată cu deschiderea celor două magazine la Chișinău, în parcările magazinelor am instalat, în premieră pentru Republica Moldova, automate de reciclat ambalaje.

Ba mai mult, răsplătim clienții care aleg să fie responsabili. La fiecare 5 produse reciclate, indiferent de tipul de ambalaj, aparatul eliberează un voucher de reducere pentru produsele din promoțiile anunțate de magazin.

Animaterra Lumea Basmelor

Animaterra Lumea Basmelor

În iunie 2020, te-am invitat să descoperi Animaterra Lumea Basmelor, printr-o reinterpretare modernă a personajelor din basmele cu care mulți dintre noi am crescut.

Începe construcția magazinului din Comrat

Începe construcția magazinului din Comrat

În luna iulie 2020, am început lucrările de construcție a primului magazin în regiunea de Sud a țării, în orașul Comrat.

Produs in Moldova

Proaspăt de acasă

Pe 5 august 2020, am lansat campania „Proaspăt de acasă. Produs în Moldova”, care are ca scop susținerea și promovarea producătorilor autohtoni.

Marca Comercială a anului 2019

Marca Comercială a anului 2019

După primul an de activitate, recunoașterea și aprecierea clienților au fost răsplătite în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2019”, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu AGEPI, PNUD, USAID, CNA. 

Astfel, am obținut premiul mare - Mercuriul de Aur, în cadrul nominalizării „Marca comercială responsabilă social” și „ Contribuție importantă în dezvoltarea durabilă”. 

De asemenea, am fost premiați cu cea mai mare distincție în cadrul nominalizării „Debutul Anului” - Mercuriul de Cristal, am obținut medalia de aur la nominalizarea „Indicatorilor economici și financiari” și diplomă la categoria  -„Implementarea standardelor de integritate în sectorul privat”.