Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

EXQUISIT - cea mai bună calitate pentru preparate rafinate

Chipsuri albastre cu condimente aromatice, somon sălbatic afumat la rece, prosciutto di Parma și multe altele. Produsele noastre EXQUISIT îți garantează momente extraordinare de savoare. Toate delicatesele sunt produse din ingrediente excelente și într-un mod special. Descoperă acum specialitățile noastre fine și bucură-te de gustul EXQUISIT.

 

Dulciuri, snackuri și deserturi excelente

Dulciurile, snackurile și deserturile noastre de la EXQUISIT sunt exact ce ai nevoie pentru a te bucura din nou de o seară relaxată acasă. Mic pont: Pralinele fine cu ciocolată sau produsele de patiserie belgiene de la EXQUISIT pot fi cadouri minunate pentru prieteni și familie.

Secretul din spatele gustului

„A mânca este o necesitate, a savura este o artă.“ Pornind de la această idee, am adunat sub marca noastră proprie EXQUISIT cele mai fine specialități. Atunci când au ales produsele, experții noștri s-au concentrat în special pe:

  • oferirea unei experiențe pline de savoare prin ingredientele alese;
  • originea ingredientelor sau produselor individuale și o metodă de producție ieșită din comun;
  • maturarea și perioada de coacere a ingredientelor individuale – pentru o savoare deosebită.

Sfaturi mici pentru savoare extraordinară

Prin aranjarea sosului potrivit, fiecare fel de mâncare capătă un aspect absolut unic. De aceea, ți-am pregătit câteva idei care te vor ajuta să dai o altă față preparatelor tale. În plus, îți arătăm un mod inedit de a servi înghetața. Încearcă și tu vafele din aluat de churros.

Tentația dulce: Vafă pentru înghețată

Util: Aranjarea sosurilor pe farfurie


Delicatese în fiecare zi

Mezeluri și brânzeturi deosebite pentru mai multă savoare

Transformă cina ta într-o experiență unică. Cu specialitățile gustoase de la EXQUISIT îți poți pregăti rapid un platou delicios de mezeluri și brânzeturi. În plus, sortimentul de antipasti adaugă rafinament mesei tale.

Util: Aranjarea platoului cu delicatese

A mânca este o necesitate, a savura este o artă. François de la Rochefoucauld

Rețete

Gătește cu EXQUISIT

Produsele EXQUISIT pot fi incluse în rețete de preparate speciale, pentru un gust deosebit. Încearcă propunerile noastre și bucură-te de o masă rafinată chiar la tine acasă.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre EXQUISIT sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.