Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Kaufland Card Digital - totul despre instalare și beneficii

Îți prezentăm nu doar un program de loialitate, ci și modul nostru de a le mulțumi clienților: Kaufland Card Digital.

Descoperă cum poți instala Kaufland Card Digital și care sunt beneficiile de care te poți bucura folosind cardul de loialitate digital de la Kaufland. În fiecare săptămână ai promoții la o gamă diversificată de produse.

 


Beneficiile cardului digital

De ce să-ți faci Kaufland Card Digital?

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card Digital, am adunat la un loc toate reducerile speciale de care poți beneficia oricând. 

Nu uita să scanezi Kaufland Card Digital la casele de marcat de fiecare dată când vii la cumpărături. Astfel, te poți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card Digital!

Promotiile Kaufland Card Digital

Ai toate promoțiile într-un singur loc.

Cu Kaufland Card Digital ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

Kaufland Card

Kaufland Card Digital este mereu la îndemână

Nu-l uiți acasă, nu-l rătăcești în portofel, este mereu cu tine, în aplicația mobilă de pe telefonul tău smart.

Simplu!

Kaufland Card Digital

Găsești oricând oferte speciale.

Kaufland Card Digital îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.


Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card Digital?

Ai acces la Kaufland Card Digital direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google Play sau App Store.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.
  4. Mergi la Biroul de Informații în magazinul în care îți faci cumpărăturile și semnează acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, legal necesar. În scurt timp de la predarea lui la Biroul de informații, cardul tău va fi activ și te vei putea bucura de beneficii.

Ai nevoie de ajutor? Apelează gratuit serviciul Relații Clienți la numărul 0800 1 0811 pentru sprijin la înregistrarea în Kaufland Card Digital. Program de luni până vineri, între orele 09:00 - 18:00.


Funcționalități, beneficii, avantaje

Informații utile despre Kaufland Card

Kaufland Card - functionalitati, avantaje

Ne dorim să îți oferim o experiență cât mai bună atât în aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, cât și în ceea ce privește programul nostru de loialitate Kaufland Card.

De aceea, aici vei găsi o serie de sfaturi și informații utile care te vor ajuta să te bucuri de toate funcționalitățile și beneficiile pe care ți le oferă aplicația noastră.

 

Cu Kaufland Card Digital e mai ușor să ții evidența cumpărăturilor tale!

Știai că, dacă folosești Kaufland Card Digital, la fiecare cumpărătură vei găsi informații despre cumpărăturile tale în aplicație1?

Pentru început, vei putea vedea de exemplu data bonului, valoarea lui totală, magazinul în care a fost eliberat și tipul de plată folosit2. Poți găsi aceste informații în secțiunea ”Cumpărăturile mele” din meniul ”Mai multe”. 

Durează puțin de la momentul finalizării bonului fiscal până când acesta va fi afișat și în aplicația ta, dar nu ar trebui să treacă mai mult de 30 de minute. Asigură-te că ești conectat la internet prin wireless pentru o actualizare mai rapidă.

Pe viitor îți vom pregăti și alte informații, inclusiv produsele cumpărate de exemplu.

1 Doar prin folosirea Kaufland Card Digital la fiecare cumpărătură vei vedea în aplicație înregistrate cumpărăturile tale și vor fi afișate doar cumpărăturile efectuate cu Kaufland Card digital

2 Dacă în coloana ”tip de plată” observi ”mai multe”, înseamnă că ai folosit mai multe mijloace de plată, de exemplu numerar și card pe același bon fiscal.

Nu ți se actualizează ofertele personalizate în aplicație? Descoperă soluția

Nu ți se actualizează ofertele personalizate în aplicație? Vezi încă promoții și vouchere valabile în trecut?

Înseamnă că ai nevoie de o reîmprospatare a aplicației Kaufland – Oferte și noutăți! Descoperă pașii pe care trebuie să îi urmezi pe kaufland.md/reimprospatare-aplicatie.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card Digital sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card Digital?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card Digital, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.