Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Hai și tu! Abonează-te la newsletter!

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate și protejate în conformitate cu legislația în vigoare. Aici găsești principiile noastre privind protecția datelor cu caracter personal.

Aboneaza-te la newsletter

O mulțime de oameni sunt deja prietenii noștri și beneficiază în mod regulat de oferte și promoții atractive. Alătură-te și tu lor. Abonează-te la newsletterulnostru și nu mai rata noutățile:

  • promoțiile curente din magazinele Kaufland;
  • detalii despre concursurile noastre;
  • rețete originale pentru sute de feluri de mâncare;
  • precum și alte surprize.

Prin prezentul formular se colectează, stochează și/sau transmit date cu caracter personal, prelucrate în cadrul sistemului de evidență nr. 0001031-004, înregistrat în Registrul de evidență al operatorilor de date cu caracter personal (www.registru.datepersonale.md). Prelucrarea ulterioară a acestor date poate fi efectuată numai în condițiile prevăzute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Avantaje

Bucură-te de beneficiile newsletterului nostru

Te abonezi și ai o mulțime de avantaje. Ești printre primii care află cele mai importante noutăți: oferte, concursuri și tombole. Ești la un clic distanță de catalogul nostru în format digital și, astfel, îl ai tot timpul la tine. În plus, este varianta ecologică! Iar ofertele noastre sunt croite după preferințele tale.

Newsletter: Oferte in avanpremiera
Newsletter: Varianta ecologica
Newsletter: Catalogul digital
Newsletter: Adaptat nevoilor tale