Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Atât de ieftin poate fi coșul tău

La Kaufland, coșul tău de cumpărături este mereu ieftin. Aceasta este promisiunea noastră.

Săptămânal avem oferte și prețuri promoționale la peste 300 de articole pentru ca tu să te poți bucura de produsele tale preferate. Mărcile noastre proprii au întotdeauna prețuri mici, iar ofertele de weekend și de luni sunt un alt motiv pentru care coșul tău de cumpărături este atât de ieftin.

Găsești tot ce ai nevoie într-un singur loc, dintr-o singură oprire. Legume, fructe, carne, mezeluri, brânzeturi, alimente de bază, băuturi, produse de curățenie, cosmetice, produse pentru casă și grădină, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți. De orice ai nevoie pentru un coș de cumpărături ieftin, găsești la Kaufland.

Cât de ieftin? Atât de ieftin. ⬇️

Ofertă valabilă în perioada 3-5 august 2022, în toate magazinele Kaufland, în limita stocului disponibil.

La Kaufland nu acceptăm orice fel de ieftin. Vrem mai ieftin decât ieftinul obișnuit.


Între 3-5 august ai:

  • ficat de batog la doar 59,95 lei/ 190g;
  • suc CAPRI SUN la doar 9,95 lei/ 0,2l;
  • bere blondă KRONENBOURG la doar 13,50 lei/ 0,33l.

_____________________________________________

Nu știi ce să mai gătești? Descoperă rețetele din secțiunea Ce gătim azi!


Tot ce ai nevoie în același loc

Oferte la produse non-food

La Kaufland nu găsești doar produse alimentare, ci și un sortiment foarte variat de electrocasnice, produse pentru casă, grădină sau auto, articole vestimentare atât pentru adulți, cât și pentru copii. Și pentru că tot vorbim despre copii, raioanele cu jucării și rechizite sunt pline cu cadouri pentru cei mici.

Descoperă o parte din produsele aflate în promoție săptămâna aceasta, iar pentru a descoperi întreg sortimentul de non-food te așteptăm în magazinele noastre.Cu bani puțini, dar gustos

Rețete de mâncare simple, ieftine și delicioase

Delicios nu înseamnă întotdeauna și scump. Noi credem că poți pregăti cele mai delicioase rețete de mâncare și cu bani puțini. Iar la Kaufland găsești toate ingredientele de care ai nevoie la prețuri prietenoase cu bugetul tău.