Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Întrebări frecvente

Ai întrebări cu privire la prezența noastră în mediul online? Dorești să știi mai multe despre noi și despre sortimentul oferit? Am adunat pentru tine cele mai frecvente întrebări cu privire la oferta noastră și le-am enumerat în cele ce urmează. Iar dacă nu ai găsit aici răspunsul căutat, te încurajăm să ne contactezi utilizând formularul de contact sau apelându-ne.

Bevola

Despre Kaufland Card

Ce este Kaufland Card Digital?

Kaufland Card Digital este un program de loialitate digital care oferă o serie de beneficii: promoții destinate doar utilizatorilor, reduceri la diverse produse și pe viitor, după analiza istoricului cumpărăturilor în baza acordului clientului, promoții individuale personalizate, special create pentru acesta.

Kaufland Card Digital este disponibil doar pe telefonul mobil, în aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți.

Ce avantaje am dacă mă înscriu în programul digital de loialitate?

Avantajele înscrierii în programul digital de loialitate sunt numeroase:

 • Beneficiezi de promoții destinate doar utilizatorilor Kaufland Card Digital.
 • Dacă ai Kaufland Card Digital în aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți, pe viitor, după analiza istoricului de cumpărături și în baza acordului tău vei putea beneficia de promoții individuale personalizate, special create pentru tine.

Când particip, voi primi o mulțime de e-mail-uri?

Ai posibilitatea să alegi în aplicația mobilă Kaufland din meniul "Setări" dacă vrei să primeşti informaţii de la noi şi prin ce mijloc ţi le vom transmite. Te asigurăm că toate informațile transmise de noi către tine sunt specifice și doar în avantajul tău.

Cum mă pot înregistra în Kaufland Card Digital?

Pentru a avea Kaufland Card Digital în aplicația mobilă, descarcă aplicația Kaufland din Google Play sau App Store. În aplicaţie, accesează meniul de loialitate Kaufland Card și urmează pașii necesari înregistrării în programul digital de loialitate Kaufland Card Digital. Este necesar să îți introduci datele personale și să confirmi adresa de e-mail şi numărul de telefon.

Pentru a te înscrie în programul de loialitate Kaufland Card trebuie să ai 16 ani împliniți.

În calitate de cetățean străin pot intra în posesia unui Kaufland Card Digital în Republica Moldova?

Da, însă beneficiezi de avantajele programului de loialitate Kaufland Card Digital doar în magazinele Kaufland din Republica Moldova, iar numărul de telefon mobil pe care ni-l furnizezi este necesar să fie dintr-una din rețelele de telefonie mobilă naționale.

Care sunt datele necesare înregistrării?

Pentru a te înregistra în programul de loialitate Kaufland Card Digital este necesar să completezi formularul de înregistrare din aplicația mobilă Kaufland cu următoarele date: genul, numele și prenumele, adresa ta de e-mail, data nașterii, numărul tău de telefon mobil și adresa de domiciliu.

Cum pot descărca aplicația Kaufland - Oferte și noutăți?

Aplicația mobilă Kaufland- Oferte și noutăți poate fi descărcată din Google Play sau App Store. O găsești sub numele „Kaufland - Oferte și noutăți" sau „Kaufland - Offers and more" și are ca imagine logo-ul Kaufland.

Nu am un smartphone - cum pot participa?

Dacă nu deții un smartphone nu te poți înregistra în programul de loialitate digital, din păcate.

Cum pot schimba adresa / datele personale?

Datele tale personale furnizate pot fi modificate oricând în aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți, din profilul tău de la secțiunea „Setări".

Unde pot găsi numărul meu de loialitate?

Numărul cardului tău de loialitate Kaufland Card Digital se găsește sub codul QR din ecranul cardului digital de loialitate Kaufland Card al aplicației mobile Kaufland - Oferte și noutăți.

Cum pot anula contul meu Kaufland Card Digital?

Contul tău Kaufland Card Digital poate fi anulat din aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți, accesând profilul tău, secțiunea Setări - Șterge cont Kaufland Card.

Pe cine ar trebui să întreb, dacă am alte întrebări?

Ne poţi suna la Centrul Relații Clienți 0800 1 0800, număr apelabil gratuit din orice rețea, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 20:00, iar sâmbăta în intervalul 08:00 - 17:00.

Sunt în siguranță datele mele personale?

Da, Kaufland SRL respectă legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal, prin urmare datele tale personale sunt în siguranță. Mai multe detalii despre protecția datelor tale personale poți afla accesând următorul link: www.kaufland.md/politicadeconfidentialitate.

Ce se întâmplă cu datele mele personale după ce ies din programul de loialitate?

Dacă dorești să nu mai beneficiezi de avantajele Kaufland Card Digital și să renunți la programul de loialitate, datele tale personale vor fi șterse astfel încât să nu se mai poată face indentificarea ta personală, iar contul tău va deveni anonim.

Care sunt avantajele abonării via e-mail, SMS și scrisori?

Cu cât mai multe mijloace de comunicare vei bifa la înregistrarea în programul de loialitate Kaufland Card Digital, cu atât mai mari sunt șansele tale să nu ratezi niciun beneficiu destinat utilizatorilor Kaufland Card Digital. 

Cum pot reduce numărul de mesaje primite per e-mail sau SMS?

Te poți deazabona doar integral de la primirea de e-mail-uri și sms-uri.

Ai posibilitatea să renunți la primirea informațiilor prin e-mail sau prin SMS din aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți, de la secțiunea Setări, dar vei pierde accesul la ultimele noutăți referitoare la beneficiile utilizatorilor de Kaufland Card Digital.

Cum pot beneficia de prețuri speciale pentru produsele aflate în promoție?

Identifică produsele aflate în promoția de loialitate cu ajutorul aplicației mobile Kaufland - Oferte și noutăți, a revistei săptămânale Kaufland sau a etichetei speciale de la raft, adaugă-le în coșul de cumpărături și prezintă la casa de marcat telefonul cu Kaufland Card Digital. După scanarea codului QR, sistemul va recunoaște că faci parte din programul digital de loialitate, iar produsele vor fi încasate la prețul special din promoția destinată utilizatorilor Kaufland Card Digital.

Unde pot găsi promoțiile din programul de loialitate?

Promoțiile aferente programului de loialitate se găsesc în aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți, în mediul Kaufland Card, la secțiunea Promoții loialitate, în revista săptămânală Kaufland și  în magazine, la raft semnalizate cu etichete speciale.

Care sunt produsele care se află în programul de loialitate?

Produsele aflate în programul de loialitate Kaufland Card Digital se schimbă de la o săptămână la alta, în fiecare miercuri și fac parte din diverse categorii. 

Le poți găsi în aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți, în mediul Kaufland Card, la secțiunea Promoții loialitate, în revista săptămânală Kaufland și în magazine, la raft semnalizate cu etichete speciale.

Ce perioadă de valabilitate are cardul meu Kaufland?

Kaufland Card Digital nu are o perioadă anume de valabilitate, poate fi folosit oricând în orice magazin Kaufland din țară.

Kaufland Card Digital este valabil și în alte țări?

Kaufland Card Digital din Republica Moldova, cu beneficiile explicate în Regulamentul Programului Kaufland Card Digital, este valabil doar în Republica Moldova, în orice magazin Kaufland din țară.

Ce fac dacă mi-am uitat parola?

Parola contului tău Kaufland Card Digital poate fi schimbată din aplicația mobilă Kaufland - Oferte și noutăți la secțiunea „Setări".

Cum îmi sunt transmise ofertele Kaufland?

 • Dacă ai descărcat aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, vei primi informații prin intermediul notificărilor din aplicație.
 • Dacă te-ai înregistrat cu adresa de e-mail și numărul de telefon, vei primi informații prin e-mail și SMS.
 • Dacă ai completat adresa ta de domiciliu, există posibilitatea să primești informații în plic în căsuța poștală.

Ce sunt promoțiile personalizate?

Promoțiile personalizate sunt promoții create special pentru tine, în funcție de cumpărăturile tale, astfel încât să economisești mai mult și să primești reduceri la produsele tale preferate.

Cum pot să beneficiez de promoțiile personalizate?

Promoțiile personalizate sunt disponibile în Kaufland Card Digital.

În meniul Kaufland Card Digital, caută secțiunea „Pentru mine- Promo personalizate/ My coupons center”. Pentru a putea beneficia de ele trebuie să ai un număr minim de cumpărături de la Kaufland în ultimele luni pentru a ne asigura că trimitem promoții personalizate doar clienților al căror comportament de cumpărare îl înțelegem. Astfel, clienții care au cumpărat în trecut anumite produse în mod constant vor primi acum reduceri la produsele respective, în limita disponibilității acestor produse reduse la Kaufland.

Cât timp sunt valabile promoțiile personalizate și care sunt condițiile de utilizare?

Perioada de valabilitate a promoțiilor personalizate este înscrisă pe fiecare promoție în parte. Pentru a le utiliza, tot ce trebuie să faci este să scanezi Kaufland Card Digital la casa de marcat.

De ce o promoție personalizată preactivată nu poate fi dezactivată?

Toate promoțiile personalizate sunt deja pre-activate, deci tu nu trebuie să faci nimic altceva ca să obții reducerea, decât să iei produsele la care ai primit promoția personalizată de la raft și să scanezi Kaufland Card Digital la casa de marcat la finalul cumpărăturilor.

Unde pot vedea reducerile de care am beneficiat folosind promoțiile personalizate?

Poți vedea valoarea reducerii obținute prin promoția personalizată pe bonul tău fiscal aferent cumpărăturilor.

De ce promoțiile mele personalizate sunt diferite față de promoțiile personalizate ale altor clienți?

Promoțiile personalizate vor fi la produse care corespund nevoilor tale și obiceiului tău de cumpărare. Eforturile noastre se îndreaptă în direcția trimiterii promoțiilor relevante și interesante pentru tine. Cum toți oamenii sunt diferiți și au preferințe diferite, așa și promoțiile personalizate vor fi diferite de la un client la altul.

Care sunt criteriile de alocare a promoțiilor personalizate către clienți?

Kaufland analizează cumpărăturile fiecărui client. Pentru a putea beneficia de promoțiile personalizate trebuie să ai un număr minim de cumpărături de la Kaufland în ultimele luni pentru a ne asigura că trimitem promoții personalizate doar clienților al căror comportament de cumpărare îl înțelegem. Astfel, clienții care au cumpărat în trecut anumite produse în mod constant vor primi acum reduceri la produsele respective, în limita disponibilității acestor produse reduse la Kaufland. Acesta este procesul principal care stă la baza creării promoțiilor personalizate. În acest fel ne asigurăm că promoțiile personalizate pe care le primești sunt relevante cu adevărat pentru tine la nivel individual.

Ce se întâmplă cu o promoție personalizată care este activă dar nu este folosită?

Doar promoțiile personalizate la produsele pe care le ai în coșul de cumpărături vor fi aplicate la casa de marcat. De exemplu, dacă ai primit o promoție personalizată la banane, dar tu nu ai cumpărat banane, promoția personalizată nu va fi aplicată la casă, deci o vei putea folosi oricând ulterior în perioada ei de valabilitate, după care ea expiră.

Când primesc promoții personalizate noi?

Promoțiile personalizate sunt trimise săptămânal, le vei putea vedea în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni în aplicația mobilă, la secțiunea „Pentru mine - promoții personalizate” sau „My coupons center" din Kaufland Card Digital cu următoarele condiții: Să ai un număr minim de cumpărături de la Kaufland în ultimele luni pentru a ne asigura că trimitem promoții personalizate doar clienților al căror comportament de cumpărare îl înțelegem. Astfel, clienții care au cumpărat în trecut anumite produse în mod constant vor primi acum reduceri la produsele respective, în limita disponibilității acestor produse reduse la Kaufland.

Pot să folosesc promoțiile mele personalizate în orice magazin Kaufland din Moldova?

Anumite promoții personalizate sunt valabile doar în anumite magazine Kaufland din Republica Moldova. Verifică mereu descrierea promoției personalizate pentru a vedea magazinele în care aceasta este valabilă.

Este necesar să dețin Kaufland Card Digital pentru a beneficia de promoții personalizate?

Da, promoțiile personalizate sunt un beneficiu al programului de loialitate Kaufland Card Digital.

Cum pot vedea promoțiile personalizate pe care le-am folosit la ultima cumpărătură?

Poți vedea promoțiile personalizate pe bonul fiscal și valoarea reducerii lor în dreptul fiecărui produs la care a fost aplicată o promoție personalizată.

Pot primi și alte promoții în secțiunea ”Pentru mine - promo personalizate”/”My coupons center”?

În funcție de diverse campanii promoționale Kaufland, în secțiunea „Pentru mine - promo personalizate”/„My coupons center” din aplicația mobilă „Kaufland - Oferte și noutăți" vei putea primi și diverse alte vouchere de reducere, cu un grad diferit de personalizare, de la generale pentru toți utilizatorii, până la cele alese chiar de tine.

Pot returna produse cumpărate pe un bon unde am scanat Kaufland Card Digital?

Bineînțeles, procesul de retur este similar ca și în cazul restul bonurilor, însă te rugăm să ții cont că voucherele din contul personal Kaufland Card Digital nu pot fi importate, exportate sau transferate către alte persoane sau în alte conturi Kaufland Card Digital. Voucherele de reducere nu se pot converti în bani, nu pot fi vândute și nici nu se primește rest. Acest lucru înseamnă că nu vei putea solicita la biroul info un retur integral cu inclusiv valoarea voucherului aplicat pe bonul tău fiscal. 

Vei primi înapoi suma plătită pe bonul fiscal, indiferent de reducerile și voucherele Kaufland Card Digital aplicate pe acel bon pe care se află produsele pe care vrei să le returnezi.

Întrebări generale despre funcționarea paginii

Nu pot deschide fișierul PDF. Care este cauza?

Pentru deschiderea unui fișier PDF ai nevoie de un program special. Descărcă Adobe Reader gratuit accesând acest link

De ce opțiunea de selectare magazin prin funcția de localizare nu funcționează la mine?

Pentru a ți se stabili automat locația, fă clic la opțiunea de selectare magazin pe simbolul din dreapta, de lângă caseta de căutare (compas). Dacă ai primit un mesaj de eroare, verifică setările browserului. Asigură-te că funcția de localizare este activată. Dacă apoi tot nu este posibilă localizarea, poți găsi un magazin, relativ simplu, căutându-l manual.

De ce apar erori de afișare pe tabletă sau pe smartphone-ul meu?

În prezent, pagina noastră web poate fi afișată în mod optim numai pentru smartphone-uri și tablete cu sistemele de operare Android și iOS prin browserele mobile preinstalate ale acestora. De exemplu, accesul din BlackBerry nu este posibil.

Despre newsletter

Cum mă pot abona/dezabona la/de la newsletterul Kaufland?

Te poți abona la newsletterul nostru din pagina de aici. Te poți dezabona urmând linkul din orice newsletter. Acest link îl găsești în partea inferioară a newsletterului.

Ce se întâmplă cu datele mele care au fost colectate cu ocazia abonării la newsletter?

Datele tale se colectează, prelucrează și utilizează în conformitate cu dispozițiile privind protecția datelor. În acest caz se aplică principiile noastre de protecție a datelor.

Cum îmi pot modifica datele de profil?

Îți poți modifica datele de profil urmând linkul din orice newsletter. Acest link îl găsești în partea inferioară a newsletterului. 

Cât de frecvent se trimite newsletterul Kaufland?

Newsletterul Kaufland se trimite cel puțin o dată pe săptămână. Aici te poți abona la newsletterul nostru – bineînțeles, gratuit: 

Către abonare

Imaginile din newsletter nu se afișează. Ce pot face?

Dacă imaginile din e-mailul tău nu se afișează, acest lucru poate avea mai multe cauze. Pentru a vedea imagini în e-mailul html, ai nevoie de acces activat la internet, întrucât imaginile se încarcă la deschiderea e-mailului. Este posibil, de asemenea, să fie blocată afișarea imaginilor în programul tău de e-mail sau să fie permise e-mailuri HTML. Verifică-ți eventual setările.

De ce primesc un mesaj de eroare la confirmarea abonării mele la newsletter?

Dacă atunci când faci clic pe linkul de confirmare primești un mesaj de eroare, probabil că în e-mail linkul se separă, continuându-se pe rândul următor. Copiază în acest caz linkul complet, adaugă-l manual în browser și asigură-te că linkul nu prezintă spații goale.

În cazul în care nu confirmi abonarea în termen de 14 zile, datele tale se șterg automat din sistemul nostru. Te poți reabona oricând cu aceeași adresă de e-mail.

De ce nu am primit ultimul newsletter?

Dacă nu se trimite un newsletter, este posibil ca căsuța ta poștală să fie plină sau ca newsletterul să fi intrat în folderul Spam. Dacă nu ai primit încă niciun newsletter, probabil că ai omis să faci clic pe linkul de confirmare din e-mail. Dacă linkul nu mai funcționează, abonează-te din nou. Reține faptul că nu te poți abona cu o adresă de e-mail care începe cu admin@, news@, service@, webmaster@ sau ceva similar. Din păcate, din motive tehnice, sistemul nostru nu poate trimite niciun newsletter la aceste adrese. Folosește o adresă de e-mail referitoare la o persoană reală, de ex. george.cutare@ sau george1985@.

Nu primesc niciun newsletter, deși m-am abonat. Care este cauza?

După abonarea la newsletterul nostru primești un e-mail de confirmare. Trebuie să faci clic pe linkul din acest e-mail, pentru a finaliza abonarea. Verifică în folderul Spam dacă nu ai primit e-mailul în termen de o oră.

Dacă nu confirmi abonarea, datele tale se șterg în mod automat din sistemul nostru după 14 zile. Te poți apoi reabona cu aceeași adresă de e-mail.

Căutare magazine și oferte

Pot accesa catalogul cu oferte și fără JavaScript?

Dacă JavaScript este dezactivat, catalogul cu oferte nu poate fi deschis și apare un mesaj de eroare. Activează JavaScript și vei putea deschide ofertele din catalog.

Coincid prețurile de pe internet cu cele din cataloage?

Prețurile promoționale din catalogul cu oferte sunt, de regulă, identice cu cele publicate în pagina noastră de internet, aferente fiecărui magazin în parte. Este totuși posibil să reducem și mai mult ulterior prețul unui produs; în acest caz este valabil prețul de pe internet. Nu uita faptul că oferta poate diferi de la un magazin la altul.

Cum îmi pot modifica magazinul?

Magazinul pentru care îți sunt afișate ofertele în prezent este menționat în partea de sus, în stânga. Pentru a-l modifica, fă clic pe acesta. Acolo ai posibilitatea de selecta manual alt magazin.  

Cum pot păstra permanent magazinul selectat?

Magazinul selectat se păstrează prin intermediul unui cookie. De îndată ce ți s-a alocat un magazin pe baza locației tale sau ai selectat tu manual un magazin, browserul tău de internet a stocat modulul cookie; la următoarea ta vizită, nu mai este nevoie să selectezi încă o dată magazinul dorit. Dacă la următoarea ta vizită trebuie să îți selectezi din nou magazinul favorit, verifică setările din browser, sau – după caz – acceptă cookieurile paginii noastre.

Unde găsesc cel mai apropiat magazin, o descriere a itinerariului și programul de funcționare?

Folosește funcția noastră de căutare magazin. La fiecare magazin găsești și program de lucru, date de contact de telefon și un link care te ajută să-ți planifici traseul până la magazin.

Caută un magazin folosind iconița din dreapta logo-ului Kaufland.

De ce nu funcționează opțiunea de selectare a magazinului prin localizare?

Pentru a-ți stabili automat locația, fă clic la funcția de căutare magazin pe simbolul din dreapta, lângă caseta de căutare (compas). Dacă ai primit un mesaj de eroare, verifică setările browserului. Asigură-te că funcția de localizare este activată. Dacă ulterior tot nu este posibilă localizarea, poți găsi un magazin căutându-l manual.

Pot vizualiza și descărca ofertele ca PDF răsfoibil?

Da, începând de miercuri vei putea oricând citi și online cataloagele noastre pentru noua săptămână de oferte. Parcurge toate ofertele magazinului tău și lasă-te surprins săptămână de săptămână de reduceri excelente, idei de rețete noi și informații utile.

Deschide catalogul

De ce nu se deschid cataloagele?

Dacă nu se deschid cataloagele, acest lucru poate fi cauzat de faptul că fereastra pop-up a browserului este blocată din setări. Pentru a afișa cataloagele, modifică setările în așa fel încât browserul tău să permită afișarea ferestrelor pop-up pentru pagina noastră de internet.

Lista de cumpărături

De ce trebuie să mă înregistrez pentru a folosi lista de cumpărături?

Pentru a putea deschide lista de cumpărături atât din aplicația Kaufland, cât și din pagina de internet, este necesar să ai cont.

Pot tipări lista?

Da, accesează lista de cumpărături și acționează iconița de tipărire.

Cum pot folosi coșul virtual / lista de cumpărături?

Coșul virtual (lista de cumpărături digitală) poate fi folosit(ă) pentru a-ți facilita cumpărăturile în magazinele Kaufland (offline) și, bineînțeles, poate fi util(ă) când mergi la cumpărături în magazinul selectat, utilitatea site-ului fiind doar aceea de prezentare a ofertelor. Site-ul nu permite achiziția de produse online.

Concursuri

Am voie să particip la un concurs?

Toți clienții noștri se pot înscrie la concursurile organizate de noi. Înainte de înscriere, te rugăm să citești regulamentul de participare publicat odată cu concursul.

Nu pot participa la un concurs cu premii, deoarece pagina nu s-a încărcat complet. Ce pot face?

Dacă pagina unui concurs cu premii nu s-a încărcat complet, ar trebui să ștergi memoria cache a browserului, modulele cookies și fișierele temporare, apoi să încerci din nou să accesezi pagina. 

Unde pot vedea dacă am câștigat la vreun concurs cu premii?

Accesează pagina unui concurs din secțiunea „Noutăți” și verifică acolo dacă te numeri printre norocoșii câștigători.

Cumpărături în magazine

Există restricții cantitative în cazul ofertelor speciale?

Ofertele noastre se adresează tuturor clienților noștri. Ne dorim ca de ofertele noastre să se bucure un număr cât mai mare de clienți, prin urmare recomandăm achiziționarea produselor în cantități pentru uz casnic. 

Unde găsesc informații privind cel mai apropiat magazin?

Folosește pentru aceasta funcția noastră de căutare magazin. Selectează magazinul folosind iconița din dreapta logo-ului Kaufland.

Cum stabiliți cantitățile pentru acțiunile promoționale?

Noi stabilim cantitățile pe baza istoricului pentru produse similare. În acest caz, se aplică de obicei foarte bine „rata de succes”. În ciuda pregătirii complexe a acțiunilor noastre promoționale și a aprovizionării suficiente a magazinelor noastre, se poate întâmpla din păcate ca viteza de epuizare a unui articol să ne depășească așteptările. Te asigurăm că stabilim întotdeauna cu foarte mare grijă cantitățile necesare pentru ca tu să fii mulțumit. 

Unde pot să aflu care sunt orele de funcționare ale magazinului?

Folosește funcția de căutare a magazinului. Acolo găsești și orele de funcționare ale magazinelor noastre. 

Caută un magazin

Cum găsesc un magazin care are un serviciu special?

Dacă în apropierea ta se află mai multe magazine Kaufland, poți căuta magazinul dorit cu un anumit serviciu prin funcția de filtrare. Pentru acest lucru, folosește funcția de filtrare serviciu, din cadrul opțiunii de căutare a unui magazin.

Cum pot contacta un magazin?

Adresează-te colegilor noștri de la Centrul Relații Clienți, apelând numărul de telefon 0800 1 0800 (număr apelabil gratuit din orice rețea), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 20.00, iar sâmbăta în intervalul orar 08.00 - 17.00. Ei îți vor oferi informații despre magazinele noastre.

Se poate plăti la Kaufland cu card contactless?

Plata de tip contactless s-a introdus în toate magazinele Kaufland și este disponibilă.

Pot plăti cu cardul?

Bineînțeles. Toate magazinele noastre sunt dotate cu POS pentru plata cu cardul.

Bonuri de masă

Ce tichete de masă se acceptă în Kaufland?

În magazinele Kaufland se acceptă tichete de la emitenții menționați în continuare.

Edenred

 • Tichete de masă - format hârtie

Up Moldova

 • Tichete de masă - format hârtie
 • Tichete de masă - format electronic (card)

Întrebări generale referitoare la sortiment

Ce mărci proprii oferim?

Îți oferim următoarele mărci proprii:

 • K-Bio, produse ecologice;
 • K-Classic, alimente de bază;
 • bevola®, produse de îngrijire personală pentru bărbați, femei, bebeluși și copii;
 • produse fără lactoză de la K-Classic fără lactoză;
 • produse vegane și vegetariene de la K-take it veggie;
 • vinuri Cultura Vini;
 • articole pentru bebeluși Kuniboo;
 • aparate electrice SWITCH ON;
 • produse marca Vreau din România - mezeluri, dulciuri, lactate, sucuri naturale și nu numai;
 • băuturi energizante Crazy Wolf;
 • bere Stephansbräu;
 • articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii mari Hip & Hopps;
 • jucării Kidland;
 • snackuri și gustări K-to go;
 • produse fără gluten și fără lactoză K-free;
 • produse sportive Newcential;
 • articole vestimentare și accesorii pentru femei, Oyanda;
 • articole vestimentare și accesorii pentru bărbați, Townland;
 • produse pentru grădinărit și amenajări exterioare, Countryside;
 • ustensile de bucătărie și articole de depozitare, Spice & Soul;
 • produse pentru casă și design interior, Liv&Bo
 • produse din carne, K-Purland;
 • rechizite, papetărie și articole pentru birou, Talentus;
 • trolere, genți și accesorii pentru călătorii, Passenger.

Produsele marcă proprie se produc exclusiv pentru noi.

Găsesc produse marcă proprie în orice magazin?

Da, produsele noastre marcă proprie le găsești în toate magazinele Kaufland. Varietatea produselor oferite diferă de la magazin la magazin.

Ce este laptele ESL?

Laptele proaspăt pasteurizat prin metoda clasică are de obicei un termen de garanție de 5-7 zile. Cu ajutorul noilor metode de fabricaţie, „Încălzire la temperaturi înalte” şi „Microfiltrare”, termenul de garanţie al laptelui proaspăt poate fi adus până la 3 săptămâni. Acest lapte este desemnat ca fiind lapte ESL (= Extended Shelf Life).

Pentru a-ți uşura decizia în calitate de consumator, reține următoarele:

 • laptele proaspăt clasic se marchează suplimentar cu „metodă de fabricaţie tradiţională”,
 • iar în cazul laptelui ESL se aplică suplimentar pe ambalaj „termen de valabilitate extins”.

În cazul laptelui proaspăt de la K-Classic şi K-Bio este vorba despre lapte ESL, pentru a-ți putea oferi avantajul termenului de garanţie extins.

bevola®

Ce este „bevola®“?

bevola® este marca de drogherie pentru toate persoanele care cred că este foarte importantă calitatea la îngrijirea corpului, dar care se bucură de prețuri convenabile. bevola® cuprinde produse de drogherie pentru toată familia: produse de îngrijire pentru piele, păr și dinți, produse de igienă și multe altele. Produsele se fabrică exclusiv pentru Kaufland. Aceasta înseamnă că un client găsește produsele bevola® numai la Kaufland.

Câte produse bevola® există?

Numărul articolelor de drogherie de la bevola® crește permanent. Sortimentul cuprinde peste 250 de produse de drogherie. bevola® se dezvoltă permanent și domeniul drogheriei se extinde în continuare. Merită să verificați din când în când dacă au apărut produse noi de la  bevola®.

De ce este gama de produse atât de cuprinzătoare?

bevola® este marca pentru întreaga familie. Cu bevola găsești drogheria în magazin la Kaufland - dorim să satisfacem nevoile tuturor clientelor și clienților noștri cu gama noastră de produse și să oferim produse de calitate bună la un raport preț-performanță bun. Pentru tine, aceasta înseamnă că nu trebuie să cumperi suplimentar produse din alte magazine, ci că primești de la noi tot ceea ce îți este necesar, în conformitate cu conceptul „One Stop Shopping". Din acest motiv, gama noastră standard se verifică în mod periodic în privința tendințelor, astfel încât să poți găsi mereu aici produse noi care să te entuziasmeze.

Cum se poziționează produsele bevola® în privința prețurilor?

Acestea reprezintă o alternativă convenabilă la produsele scumpe de marcă.

Conțin deodorantele aluminiu?

Deodorantele bevola® fără aluminiu sunt marcate corespunzător. Căutați-le pur și simplu la raionul nostru de drogherie.

Unde se fabrică produsele și la ce suntem atenți în timpul producției?

Articolele de drogherie de marca bevola® se fabrică în principal în UE. Noi colaborăm cu producători experimentați și selectăm cu atenție formulele produselor. În plus se verifică toate produsele de drogherie de institute independente de verificare.

Cum elimin șervețelele umede bevola Baby®?

Șervețelele umede bevola® pentru bebeluși se aruncă în coșul de gunoi și nu trebuie aruncate în toaletă.

Se potrivesc șervețelele umede bevola Baby® și pentru demachiere?

Nu s-au efectuat verificări pentru a stabili în ce măsură sunt adecvate și pentru îndepărtarea fardului. De aceea vă rugăm să folosiți la demachiere numai produse speciale pentru îndepărtarea fardului. Și în acest scop găsiți alte produse de la bevola.

Conțin scutecele bevola Baby® parfum sau loțiune?

Nu. Scutecele bevola Baby® nu conțin deloc loțiune sau parfumuri.

Conțin scutecele bevola Baby® cauciuc natural?

Scutecele bevola Baby® nu conțin cauciuc natural, întrucât acesta ar putea declanșa alergii.

S-a dovedit suportabilitatea scutecelor bevola Baby® pe piele?

Suportabilitatea pe piele s-a verificat și confirmat prin testul dermatologic.

Ce înseamnă mențiunea „Plus“ la mărimile Maxi Plus și Junior Plus?

„Plus“ înseamnă o capacitate de absorbție mai mare pentru scutecele noastre bevola Baby®. Acestea pot absorbi și reține mai mult lichid. Astfel se potrivesc în special pentru a fi folosite noaptea. În plus sunt ideale pentru copiii mai mari, cărora nu li se potrivește încă mărimea următoare de scutece, care însă au o nevoie de protecție mai mare, întrucât consumă deja mai multe lichide. Măsurătorile scutecelor sunt identice cu mărimile fără adaosul „Plus“. Această înseamnă că forma de potrivire este identică.

Ce este bevola naturals®?

bevola naturals® este marca noastră de drogherie pentru produse cosmetice naturale certificate la preț mic, fabricate exclusiv pentru Kaufland. Toate produsele cosmetice bevola naturals® sunt neutre din punct de vedere climatic* și sunt certificate de organizația independentă non-profit NATRUE. Aceasta înseamnă că nu folosim în formulele noastre silicoane, parafine, uleiuri minerale, microplastice, coloranți și parfumuri pur sintetice. Alternativele mai naturale de la bevola naturals® sunt deja disponibile pentru multe dintre produsele noastre de drogherie și numai la Kaufland.

Cum pot recunoaște produsele cosmetice naturale?

Legea nu definește ce sunt produsele costmetic naturale și ecologice și ce ingrediente pot conține acestea. Eticheta NATRUE a organizației belgiene non-profit cu același nume, care se acordă numai produselor ce respectă specificațiile stricte ale acesteia, oferă orientare și siguranță. Toate produsele cosmetice bevola naturals® sunt certificate NATRUE, fără excepție.

Ce înseamnă neutru din punct de vedere climatic?

Neutru din punct de vedere climatic înseamnă că înregistrăm emisiile de CO2 ale produselor noastre și, acolo unde este posibil, încercăm să le evităm sau să le reducem. Dacă nu este posibil, compensăm emisiile de CO2 prin proiecte certificate de protecție a climei. Aflați aici de sunt produsele noastre bevola naturals® neutre din punct de vedere climatic.

*

*Neutru din punct de vedere climatic înseamnă: emisiile produselor noastre au fost înregistrate și compensate prin proiecte certificate de protecție a climei.

Countryside

Ce este Countryside®? Ce produse există?

Indiferent dacă pe balcon sau în grădină, când apar primele raze ale soarelui, multora le vine pofta de grădinărit și dorul de a-și petrece timpul liber în aer liber. De aceea, am creat marca proprie a Kaufland - Countryside®. Brandul oferă în jur de 550 de articole pentru grădinărit, dar și pentru domeniul outdoor-living. Printre acestea se numără pământ de flori, foarfece și mașini de tuns iarba, precum și mobilier de grădină, echipament de camping și articole pentru piscină.

Ce înseamnă diferitele culori de pe ambalajele Countryside®?

Countryside® oferă întotdeauna produse adecvate pentru cei care preferă să petreacă timpul liber în natură. Pentru ca fiecare să găsească produsul adecvat din domeniile Outdoor Living (gri), Outdoor Fun (albastru), Camping (portocaliu) și Gardening (verde), codurile de culori ajută la orientarea facilă la raft.

Sub ce formă se asigură calitatea la articole?

În cazul mărcii noastre Countryside®, punem accentul pe calitatea înaltă a materialelor și a prelucrării acestora, precum și pe respectarea cerințelor noastre definite privind caracteristicile chimice și fizice. Prin monitorizarea permanentă a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardelor noastre, pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc de obicei producția direct pe teren, și în plus folosim expertiza institutelor independente, la verificarea permanentă a produselor noastre.

Unde se fabrică produsele?

Țara de proveniență a articolelor marca Countryside® se indică pe etichetă. Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele în baza propriilor noastre criterii stricte de calitate. Producția se monitorizează de obicei de către managerii noștri de calitate, direct, pe teren și, în plus, produsele noastre textile se examinează de institute de verificare independente.

De ce este înscris pe produsele Countryside® „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Countryside® în mod clar în calitate de producător.

 Ce pot face dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu Countryside®?

Ca la toate articolele Kaufland, noi respectăm bineînțeles promisiunea noastră: dacă nu ești mulțumit(ă) de produs, „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare ți se rambursează, la biroul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

Cultura Vini

Ce vinuri cuprinde sortimentul Cultura Vini?

Sortimentul nostru de vinuri Cultura Vini cuprinde vinuri germane, franţuzeşti, italiene, spaniole, australiene, californiene şi sudafricane. Convinge-te tu însuţi de uriaşa noastră varietate!

Crazy Wolf

Ce este Crazy Wolf?

Crazy Wolf este băutura energizantă disponibilă exclusiv la Kaufland. Poți afla mai multe aici.

Unde pot găsi produsele Crazy Wolf?

Poți găsi toate produsele Crazy Wolf la raioanele noastre de băuturi, în secțiunea băuturi energizante.

Există Crazy Wolf și fără zahăr?

Da, sortimentele Crazy Wolf Classic și Crazy Wolf Ginseng & Guarana au și versiuni fără zahăr - atât la doză, cât și în sticlă PET.

Sunt planificate și alte sortimente Crazy Wolf?

Răspundem cu atenție la nevoile și dorințele clienților noștri și dezvoltăm în mod constant produse noi.

Cum este asigurată calitatea Crazy Wolf?

De câteva ori pe an, produsele noastre sunt strict controlate de laboratoare independente. În principiu, lucrăm doar cu furnizori care îndeplinesc cele mai înalte standarde de certificare din industria alimentară. La degustările obișnuite, verificăm și experiența gustativă și obținem opiniile angajaților și consumatorilor externi.

Pot returna produsele Crazy Wolf?

Poți returna produsele nedeschise în termen de 14 zile, cu prezentarea chitanței.

Până la ce cantitate este inofensiv pentru sănătate consumul de băuturi energizante?

Recomandăm un consum maxim de 330 ml pe zi.

Pot amesteca Crazy Wolf cu alcool?

Nu recomandăm amestecarea cu alcoolul. Atunci când consumi cantități mai mari în combinație cu alcool, nu pot fi excluse efectele nedorite.

Sunt însărcinată, am voie să beau Crazy Wolf?

Toate sortimentele au un conținut ridicat de cofeină și nu sunt recomandate femeilor însărcinate sau care alăptează.

Am voie să beau Crazy Wolf când fac sport?

În ceea ce privește exercițiile fizice, la fel ca în cazul tuturor băuturilor energizante disponibile în comerț, consumul unei cantități mai mari nu exclude efectele nedorite.

Hip & Hopps

Ce este Hip & Hopps®?

Hip & Hopps® este marca de îmbrăcăminte pentru copii, pe care o găsești exclusiv la Kaufland. Noi ne adresăm copiilor activi, cool și părinților acestora. Acest fapt este redat și de calitatea și funcționalitatea produselor în combinație cu ambalajul modern.

Ce produse există?

Hip & Hopps® oferă produse pentru viața cotidiană – aici găsești toate articolele de uz cotidian consacrate, cum ar fi tricouri, pantaloni sau jachete. Accentul gamei este pe lenjerie și ciorapi. În plus, sortimentul este suplimentat periodic prin introducerea altor variante de produse și design.

Sub ce formă se efectuează asigurarea calității la textile?

În cazul mărcii noastre Hip & Hopps®, noi punem accentul pe calitatea înaltă a materialelor și prelucrarea acestora, precum și pe respectarea valorilor-limită prevăzute de legi pentru caracteristicile fizice și chimice. Prin monitorizarea periodică a situației juridice, noi ne asigurăm că cerințele noastre sunt de actualitate. Verificăm implementarea standardelor noastre, pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc parțial producția direct, la locație, și în plus apelăm la expertiza institutelor independente pentru verificarea permanentă a produselor noastre. Toate produsele Hip & Hopps® conving prin materialele selectate, prelucrarea bună, rezistența și funcționalitatea optime. În plus, cea mai mare parte a fibrelor naturale folosite sunt din bumbac bio certificat GOTS.

Unde se fabrică produsele?

Țara de fabricație a articolelor Hip & Hopps® se indică pe etichetă. Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele conform propriilor criterii de calitate înaltă. De cele mai multe ori, producția se supraveghează de managerii noștri de calitate direct, la locație, iar suplimentar se verifică toate produsele textile de institute independente de verificare.

De ce este înscris pe produsele Hip & Hopps® „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Hip & Hopps® în mod clar în calitate de producător.

Ce pot să fac dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu Hip & Hopps®?

Dacă nu ești mulțumit(ă) de un articol, noi respectăm bineînțeles garanția noastră: „Fără multe cuvinte – banii înapoi!“. Atunci ți se rambursează prețul de achiziție la ghișeul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

Prin ce se distinge bumbacul bio?

Bumbacul bio se produce conform directivelor din agricultura ecologică, fiind strict interzisă utilizarea de substanțe toxice, cum ar fi pesticide și îngrășăminte chimice. Bumbacul bio se recoltează manual, renunțându-se astfel la utilizarea substanțelor chimice de defoliere folosite la recoltarea mecanizată. Datorită cultivării prin rotație cu alte soiuri de plante se contribuie la menținerea fertilității naturale a solului și concomitent se poate reduce susceptibilitatea bolilor și dăunătorilor plantelor. Astfel, bumbacul bio contribuie la menținerea sănătății solului, a naturii și oamenilor care îl cultivă.

Ce standarde există la cultivarea ecologică a bumbacului?

Pentru certificarea bumbacului bio se utilizează standardele sau certificatele oficiale, cum ar fi Bio Organic Content Standard (OCS), Blaue Engel sau Global Organic Textile Standard (GOTS). Dintre toate sistemele de certificare, GOTS este cel mai recunoscut institut de certificare a bumbacului bio.

Noi colaborăm la Kaufland cu GOTS, pentru a asigura o producție de textile compatibilă cu mediul și responsabilă social.

Ce reprezintă sigiliul GOTS?

Global Organic Textile Standard (GOTS) este un standard valabil pe plan internațional, în industria textilă, care se dedică unei producții de textile compatibile cu mediul și responsabilă social. Acesta definește cerințele compatibilității ecologice de-a lungul întregului lanț de producție textilă și impune totodată respectarea criteriilor sociale. Sigiliul marchează produsele textile, care sunt produse din minim 70% fibre naturale biologice. Toate suplimentele chimice utilizate, cum ar fi de exemplu coloranți și adjuvanți, îndeplinesc obligatoriu anumite criterii relevante pentru mediu și de natură toxicologică. Și standardele sociale minime fac parte din standard și se verifică.

Alte informații: www.global-standard.org

Ce reprezintă sigiliul OEKO-TEX®?

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare unitar și independent pe plan internațional pentru produse textile, în toate etapele de prelucrare. Verificările substanțelor toxice țin cont de reglementări legislative importante, produsele chimice cu risc pentru sănătate, precum și diverși parametri preventivi pentru sănătate. Criteriile aplicate sunt astfel în plus față de prevederile valabile pe plan național și internațional. Condiția preliminară pentru certificarea etichetelor STANDARD 100 este ca toate componentele unui articol, deci și accesoriile non-textile, cum ar fi nasturi sau fermoare, să îndeplinească cerințele stricte valabile pe plan internațional.

Alte informații: www.oeko-tex.com

Ce reprezintă BIONIC FINISH®?

BIONIC FINISH® este o tehnologie inovatoare, care face posibilă impermeabilitatea și rezistența textilelor la impurități. Prin polimeri dens ramificați și hidrofobi, picăturile de apă se resping pur și simplu și astfel se menține țesătura uscată și ușoară.

Alte informații: https://www.rudolf.de/en/technology/bionic-finishr/

Corespund indicațiile de mărime ale produselor Hip & Hopps® cu cele ale altor producători?

Pentru toate indicațiile de mărime, folosim tabelele de mărimi standardizate și colaborăm strâns cu Institutul Hohenstein, pentru a asigura forma potrivită perfectă.

Institutul Hohenstein este un laborator de verificare și un institut de cercetare recunoscut, specializat în textile și certificarea acestora. La verificările noastre se compară toate produsele cu prevederile din tabelele de mărimi Hohenstein, iar suplimentar se efectuează o evaluare a aspectelor de croire și prelucrare a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Cum spăl produsele Hip & Hopps®?

Întrucât majoritatea articolelor Hip & Hopps® sunt fabricate în cea mai mare parte din bumbac, acestea sunt foarte ușor de îngrijit. Înainte de fabricare, produsele noastre se supun mai multor teste de spălare, pentru a garanta calitatea. Toate indicațiile de îngrijire pentru fiecare articol se găsesc întotdeauna pe etichetă.

De unde ne inspirăm pentru design-uri?

Specialiștii noștri caută permanent surse noi de inspirație. Fie că ne aflăm la târguri de specialitate, instruiri despre tendințele modei sau observări ale concurenței, profităm de fiecare ocazie pentru idei noi. Noi combinăm stofele naturale viu colorate, modele și design-uri actuale și totodată ne concentrăm pe produse care să rămână confortabile și practice.

K-Bio

Ce este K-Bio?

K-Bio este marca bio pe care o găseşti exclusiv la Kaufland. Sortimentul cuprinde articole variate şi se extinde permanent. Toate articolele sunt cultivate, produse şi ambalate în conformitate cu standardele stricte ale Regulamentului CE privind produsele ecologice. Articolele K-Bio se găsesc în diferite raioane de produse: produse lactate, legume şi fructe, tăiţei, sucuri, dulceţuri, supe, făină şi multe altele. Articolele ecologice de la Kaufland sunt marcate corespunzător la raft.

La fel ca toate mărcile proprii de la Kaufland, şi produsele K-Bio înseamnă calitate controlată garantată a mărcii Kaufland. Pentru tine, acest lucru înseamnă că verificăm în mod regulat împreună cu laboratoare şi instituţii independente de cercetare respectarea standardelor privind calitatea produselor şi furnizorii. În plus, toate produsele K-Bio se verifică în mod regulat prin degustări. Scopul este acela ca produsele K-Bio să îți placă!

Poți cumpăra produsele K-Bio la prețuri avantajoase, din toate magazinele noastre.

De unde pot cumpăra articolele K-Bio şi cum le recunosc?

Găsești articolele K-Bio exclusiv în magazinele Kaufland. Articolele K-Bio sunt uşor de găsit, întrucât ele se află întotdeauna chiar la raionul de care aparțin. De exemplu, dulcețurile de la K-Bio le găsești în raftul cu dulcețuri. 

Articolele noastre bio au în general sigla eco. Articolele K-Bio le recunoști după sigla verde distinsă cu K roşu.

Cum asiguraţi calitatea mărcii articolelor K-Bio?

Noi acordăm o importanţă crucială calităţii K-Bio. Toţi furnizorii articolelor K-Bio trebuie să îndeplinească cerinţele Regulamentului CE privind produsele ecologice și să fie certificați de organismele de control abilitate. Numărul de control ecologic al organismului de control este imprimat în mod vizibil pe fiecare produs K-Bio.

Produsele K-Bio trebuie să fie pe gustul tău. Produsele K-Bio sunt, prin urmare, degustate în mod regulat și comparate cu produsele altor furnizori. În plus, experții în asigurarea calității ai Kaufland verifică în permanență împreună cu institute și laboratoare independente respectarea standardelor înalte de calitate ale Kaufland. Înțelegerile contractuale stricte cu producătorii asigură suplimentar standardul de calitate al K-Bio. Doar producătorii de încredere și performanți sunt contractați pentru producția și livrarea K-Bio. 

Prin ce se deosebesc produsele alimentare K-Bio de produsele convenționale?

Toate produsele K-Bio corespund reglementărilor stricte ale Regulamentului CE privind produsele ecologice. Acestea oferă indicații concrete privind metodele de cultivare și creștere a animalelor, utilizarea de produse fitosanitare și îngrășăminte. Astfel, în cazul produselor obținute ecologic este interzisă folosirea produselor fitosanitare chimice de sinteză sau a îngrășămintelor minerale ușor solubile, precum și iradierea produselor și a materiilor prime.

Potrivit Regulamentului CE privind produsele ecologice, pentru producție este obligatorie renunțarea la folosirea de materii prime modificate genetic. Produsele alimentare obținute ecologic nu se tratează cu potențiatori de aromă sintetici. Se renunță de asemenea la coloranți și substanțe aromatizante, sintetice. Adjuvanții sunt permiși doar într-o măsură limitată.

Bineînțeles că și în cazul produselor obținute convențional se renunță parțial la utilizarea de potențiatori de aromă, arome sau coloranți sintetici. Această renunțare este însă voluntară și nu constituie o cerință legală obligatorie. 

De unde provin articolele K-Bio?

Căutăm în permanență cele mai bune produse și cei mai fiabili și performanți furnizori. Pentru toate articolele K-Bio urmărim să asigurăm o distanță scurtă între producție și vânzare. Totuși, sezonalitatea nu face întotdeauna posibilă achiziționarea oricărui produs din apropiere. 

Obligativitatea respectării reglementărilor stricte ale Regulamentului CE privind produsele ecologice și a tuturor standardelor noastre de calitate se aplică pentru toate produsele K-Bio. Indiferent dacă acestea provin din regiuni autohtone sau din străinătate.

Se folosesc pentru K-Bio și materii prime, respectiv produse din ferme aflate în conversie?

Nu se folosesc produse din exploatații agricole care în prezent se află în proces de conversie la agricultura ecologică. Toți producătorii care produc și furnizează articole K-Bio trebuie să fie certificați corespunzător celor mai stricte norme ale Regulamentului CE privind produsele ecologice.

Cum identifici un produs alimentar ecologic?

Foarte simplu: Doar produsele alimentare ecologice au voie să poarte sigla de produs ecologic cu specificarea respectivului organism de control ecologic. Sigla de ecologic certifică faptul că un produs ecologic este obținut în conformitate cu reglementările stricte ale Directivei CE privind produsele ecologice și verificat la intervale regulate de timp de organisme de control independente, autorizate. Totuși, aplicarea siglei pe ambalaj nu este obligatorie. Acest lucru este voluntar.

Toate produsele obținute pe cale ecologică în conformitate cu reglementările Regulamentului CE prezintă într-o manieră clară denumirea și numărul respectivului organism de control ecologic competent. Sigla oferă un reper rapid suplimentar.

Care este diferența dintre bio și ecologic?

Nu există niciuna. Ambii termeni sunt definiți în Regulamentul CE privind produsele ecologice. Un produs poate fi desemnat ca fiind bio sau ecologic numai în cazul în care ingredientele sale provin într-o pondere de cel puțin 95 la sută din agricultura ecologică.

Cum se garantează respectarea Regulamentului CE privind produsele ecologice?

Organisme de control ecologic independente verifică în mod regulat la furnizor respectarea Regulamentului CE privind produsele ecologice. Organismele de control ecologic sunt organisme de control autorizate de stat. Acestea verifică fermele care produc produse alimentare ecologice. Poți fi sigur că toți furnizorii K-Bio sunt obligați de Kaufland prin contract să respecte criteriile stricte ale Regulamentului CE privind produsele ecologice! În plus, toate articolele K-Bio sunt verificate în mod regulat de laboratoare şi institute independente cu privire la respectarea standardelor înalte de calitate ale Kaufland.

De ce articolele K-Bio nu poartă sigiliul Bioland?

Toate produsele K-Bio sunt produse în conformitate cu reglementările Regulamentului CE privind produsele ecologice şi poartă sigla eco. Pentru a putea oferi cantităţi suficiente, pot exista mai mulţi producători care produc pentru K-Bio. Este foarte posibil ca un articol K-Bio să fi fost realizat conform reglementărilor Bioland, care să nu poată fi însă garantat integral. Prin urmare, articolul nu este marcat şi cu sigla Bioland.

K-Classic

Cum se recunosc produsele K-Classic?

Poți recunoaște toate articolele K-Classic cu ajutorul logoului și a colțului alb de pe ambalaje.

Mai multe informații despre marca noastră K-Classic

Ce produse lactate de la Kaufland sunt fabricate cu lapte crud?

Majoritatea produselor lactate se produc cu lapte termizat sau pasteurizat.

De ce pe ambalajul produselor K-Classic se specifică „Produs pentru Kaufland”?

La Kaufland stabilim singuri conceptul mărcii K-Classic şi definim cerinţele privind calitatea produselor şi ambalajul. Noi ne asumăm întreaga răspundere juridică. Prin urmare, suntem menţionaţi ca producător pe produsele K-Classic.

De ce produsele K-Classic sunt fabricate de mai mulţi producători?

Obiectivul nostru este acela de a-ţi oferi fiecare produs K-Classic la un raport calitate-preţ excepţional. În acest context dorim să garantăm respectarea cerinţelor noastre de calitate ridicată prin furnizori performanți din ţară şi din străinătate. Experţii noştri în achiziţii acordă în cadrul cooperării cu diferiţi producători o importanţă deosebită menţinerii reduse a distanţelor de transport, pentru a îţi garanta prospeţime absolută. 

Câte produse K-Classic există?

În prezent există peste 1.000 de articole K-Classic și, în mod constant, se adaugă produse noi. Angajații noștri lucrează constant la extinderea gamei, astfel încât să îți putem oferi întotdeauna noi produse K-Classic la prețuri reduse. 

Cum se asigură calitatea articolului K-Classic?

Asigurarea calității produselor K-Classic este prioritatea noastră. Experții noștri în asigurarea calității verifică în acest scop, împreună cu institutele și laboratoarele independente, în mod constant, respectarea cerințelor noastre de calitate superioară. Degustări de produse și alte teste periodice completează măsurile. În plus, există acorduri contractuale stricte cu producătorii. Doar cei mai fiabili și eficienți producători devin furnizori K-Classic.

Cum verific dacă un articol conține gluten sau lactoză?

Declarația substanțelor alergene definite este obligatorie. Acestea includ, printre altele, gluten, lactoză și nuci. Etichetarea obligatorie a alergenilor a fost complet implementată pentru articolele noastre K-Classic. Astfel reiese clar din lista de ingrediente dacă un articol include, de exemplu, un ingredient care conține gluten.

Sunt modificate genetic produsele K-Classic?

Nu. Noi renunțăm în mod deliberat la ingredientele modificate genetic. Furnizorii noștri sunt obligați contractual să facă aceasta. Treptat, vei găsi, de asemenea, tot mai multe produse K-Classic care sunt marcate cu sigiliul verde „Ohne GenTechnik” (Fără inginerie genetică).

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit de un articol K-Classic?

Dacă nu ești mulțumit de un articol, respectăm promisiunea noastră față de clienți: „Fără multă vorbă – banii înapoi!“ Prețul de cumpărare se rambursează la biroul de informații al magazinului.

K-Classic fără lactoză

Cum se obţin produsele lactate fără lactoză?

La producţia în fabrici de lactate, lactoza fie este descompusă prin adăugarea de enzime, fie este îndepărtată prin filtrare. Acest proces nu afectează cei mai importanţi nutrienţi precum proteinele, calciul şi vitaminele. 

De ce este dulce laptele fără lactoză?

Produsele lactate fără lactoză sunt deseori ceva mai dulci decât cele cu lactoză, deoarece ambele monozaharide, galactoza şi glucoza (descompuși din lactoză), au o putere de îndulcire mai mare.

Produsele lactate fără lactoză nu mai conţin zahăr?

Nu. Lactoza se descompune în galactoză şi glucoză. Acestea sunt monozaharide.

Conţin lactoză toate sortimentele de brânză?

Se aplică următorul principiu: cu cât brânza este lăsată mai mult timp la maturat, cu atât aceasta conţine mai puţină lactoză. În timpul procesului de maturare, lactoza se descompune în componentele sale glucoză şi galactoză, care apoi sunt transformate în acizi lactici. O mare parte din zahărul din lapte rămâne deja în zer la producerea brânzei. Dimpotrivă, brânzeturile proaspete de exemplu nu sunt maturate, astfel că ele conţin cantităţi mai mari de lactoză.

Sunt produsele fără lactoză K-Classic potrivite şi pentru cei alergici la proteinele din lapte?

Nu, laptele şi produsele lactate fără lactoză nu sunt potrivite pentru persoanele alergice la proteinele din lapte, deoarece ele conţin de asemenea proteine din lapte.

Pot fi utilizate produsele K-Classic fără lactoză pentru gătit şi copt precum laptele şi produsele lactate convenţionale?

Da, produsele noastre K-Classic fără lactoză pot fi de asemenea utilizate precum produsele lactate convenţionale.

Kidland

Ce este Kidland®?

Kidland® este marca de jucării exclusivă de la Kaufland. Aceasta se adresează tuturor celor care apreciază jucăriile sigure și elaborate, la un preț avantajos.

Ce produse există?

Sortimentul de la Kidland® cuprinde jucării pentru toate grupele de vârstă și din cele mai diverse categorii: jucării de pluș, produse de decorat camera copilului.

Sub ce formă se asigură calitatea la Kidland®?

În ceea ce privește marca noastră Kidland®, punem accentul pe calitatea înaltă și îndeplinim toate cerințele legale sau impunem propriile standarde mai stricte. Noi verificăm aplicarea standardelor noastre pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc parțial producția direct la locație, și în plus apelăm la expertiza institutelor independente. Toate produsele Kidland® conving prin materialele selectate, prelucrarea bună, rezistența și funcționalitatea optime.

Unde se fabrică produsele?

Noi colaborăm cu producători experimentați. Țara de producție a articolelor Kidland® se indică pe ambalaj.

De ce este înscris pe produsele Kidland® „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Kidland® în mod clar în calitate de producător.

Ce pot să fac dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul Kidland®?

Ca la toate celelalte articole este valabil în acest caz următoarea prevedere: dacă nu ești mulțumit(ă) de un articol, noi respectăm bineînțeles garanția noastră: „Fără multe cuvinte – banii înapoi!“.

Află mai multe aici.

Ce ne preocupă în mod special la produsele noastre Kidland®?

Noi dorim să susținem instinctul natural de joacă al copilului și totodată să dezvoltăm motricitatea, precum și percepția. De aceea, punem un accent deosebit pe selectarea formelor, culorilor și materialelor.

K-Favourites

Ce este deosebit la K-Favourites?

Cu K-Favourites promitem clienților noștri un plus de savoare în viața lor cotidiană. Fiecare produs K-Favourites are o valoare adăugată care se recunoaște clar. 

Cu K-Favourites promitem clienților noștri un plus de savoare în viața lor cotidiană. Fiecare produs marcat cu K-Favourites are o valoare adăugată care se recunoaște clar. 

Unde pot cumpăra produse K-Favourites și cum le recunosc?

Produsele K-Favourites sunt disponibile exclusiv în magazinele Kaufland. Poți găsi foarte ușor produsele K-Favourites, întrucât se află întotdeauna chiar lângă sortimentul respectiv. De exemplu, poți găsi paste K-Favourites pe raftul de tăiței.

Poți recunoaște articolele K-Favourites după logoul K-Favourites. Logoul este întotdeauna aplicat pe culoarea definită a tipului de produs.

Cum este asigurată calitatea mărcii articolelor K-Favourites?

Produsele K-Favourites trebuie să aibă întotdeauna un gust foarte bun. Prin urmare, acestea sunt degustate și comparate în mod periodic cu produse de la alți furnizori. În plus, experții Kaufland în asigurarea calității colaborează cu institute și laboratoare independente pentru a verifica permanent dacă sunt îndeplinite cerințele de înaltă calitate ale Kaufland. La calitatea produselor noastre K-Favourites nu facem compromisuri și colaborăm doar cu furnizori care au fost selectați conform unor criterii stricte.

Cum sunt marcate produsele K-Favourites care nu conțin lactoză?

Sigla mov pentru produsele fără lactoză este aplicată pe toate produsele fără lactoză de la K-Favourites.

K-to go

Ce este K-to go?

K-to go reprezintă o serie de gustări rapide pentru fiecare moment al zilei. Căutăm permanent tendințe actuale și ne adaptăm în continuu sortimentul. Cu o selecție de gustări, băuturi și deserturi, K-to go oferă posibilitatea creării unui meniu complet.

K-to go este o bucățică de libertate în mijlocul vieții cotidiene.

Cât de scumpe sunt produsele K-to go?

Prețul reprezintă una dintre principalele noastre preocupări. Același lucru este valabil și pentru marca noastră K-to go. Oferim gustări rapide, gata de consum la cel mai bun raport preț-calitate.

Câte produse K-to go există?

Sortimentul K-to go cuprinde o varietate de produse. Acestea conțin băuturi, cum ar fi smoothies, milkshakes și băuturi pe bază de cafea, dar și sendvișuri.

Care este partea practică a articolelor K-to go?

Ambalajul aduce o plus-valoare deosebită mărcii K-to go. Caracteristicile cele mai importante sunt: posibilitatea rapidă de transport, în special când călătorești, manevrarea simplă a ambalajului, mărimea corectă a porțiilor.

Unde pot cumpăra articole K-to go și cum le găsesc cel mai repede?

Produsele K-to go se găsesc la raftul frigorific, de obicei în zona de intrare în magazine.

Cum se asigură calitatea articolelor K-to go?

Pentru asigurarea calității produselor noastre K-to go colaborăm numai cu furnizori selectați. Verificăm criteriile noastre stricte de calitate prin institute independente – suplimentar executăm propriile controale.

Ce diferențiază produsele K-to go de mâncărurile gata preparate?

Toate produsele K-to go sunt gata de consum, nu este nevoie să se încălzească.

K-free

Ce este K-free?

K-free este noua noastră marcă proprie de produse care nu conțin ingrediente precum glutenul și lactoza. Din ce în ce mai mulți oameni sunt obligați să lupte împotriva alergiilor alimentare. K-free oferă o alternativă pentru toți cei care sunt obligați sau vor să renunțe la acestea și convinge prin gustul integral.

Se pot utiliza produsele de la K-free la gătit sau copt la fel ca produsele originare cu gluten și lactoză?

Da, produsele noastre de la K-free se pot folosi exact la fel ca produsele originare, care conțin gluten sau lactoză.

Cum se fabrică produsele lactate fără lactoză?

La producția din fabricile de lapte fie se divizează lactoza prin adăugarea enzimei lactază, fie se elimină prin filtrare. Substanțele nutritive importante, cum ar fi proteinele, calciul și vitaminele, nu sunt afectate de această procedură.

De ce este laptele fără lactoză dulce?

Produsele lactate fără lactoză au adesea un gust ceva mai dulceag decât produsele care conțin lactoză, întrucât cele două monozaharide divizate, galactoza și glucoza, au o putere de îndulcire mai mare.

Produsele lactate fără lactoză nu mai conțin zahăr?

Nu. Lactoza se divizează în galactoză și glucoză. Acestea sunt monozaharide.

Sunt produsele K-free indicate și pentru persoanele alergice la proteina lactică?

Nu, laptele și produsele lactate fără lactoză nu sunt indicate pentru persoanele alergice la proteina lactică, întrucât acestea conțin proteină lactică.

Ce este glutenul?

Glutenul este o proteină naturală care se găsește în grâu și alte sortimente de cereale, cum ar fi orz, alac și arpacaș. Glutenul se mai numește și „proteină aditivă”, întrucât are rolul ca făina în combinație cu apa să formeze un aluat lipicios.

Cum se fabrică produsele fără gluten?

La produsele fără gluten, făina din cereale se înlocuiește prin alte materii prime, cum ar fi făina de orez, mălaiul sau amidonul din cartofi sau porumb, care nu conțin în sine gluten. De exemplu, pastele noastre fără gluten sunt produse din mălai și făină de năut.

Ce semnificație are sigla Deutsche Zöliakie Gesellschaft?

Noi avem o colaborare strânsă cu Deutsche Zöliakie Gesellschaft (Societatea Germană pentru Intoleranță la Gluten) și aproape toate produsele noastre fără gluten au sigla DZG.

K-Purland

Pot să congelez carnea în ambalaj?

Nu. Pentru evitarea arsurii prin congelare, noi îți recomandăm congelarea într-o pungă specială de congelare. Pentru a nu diminua gustul produselor din carne, durata de congelare trebuie menținută cât mai redusă posibil.

Se poate recicla ambalajul?

Da, ambalajul se poate recicla fără probleme. Poți vedea acest lucru și pe etichetă. 

Kuniboo®

Ce este Kuniboo®?

Kuniboo® este marca pentru bebeluși și copii mici. Aceasta îți oferă totul în calitate și funcționalitate convingătoare, de la moda elegantă la biberoane, suzete și articole de siguranță. Ratonul chițăitor și vesel Kuniboo este mascota brandului și răspândește întotdeauna bună dispoziție. Kuniboo® este disponibil în exclusivitate doar la Kaufland.

Ce produse există?

Kuniboo® îți oferă îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii mici pentru uzul zilnic - aici vei găsi toate elementele de bază obișnuite, cum ar fi body-uri, tricouri și colanți, dar și modă în variante de design, în special în săptămânile de oferte speciale. În plus, există jucării din lemn, biberoane și suzete nepoluante din punct de vedere climatic, precum și diverse articole de siguranță pentru copii de la 0 la 3 ani. Toate articolele Kuniboo® au același preț scăzut - pentru că noi considerăm că fiecare copil merită produse de calitate și de calitate superioară.

La ce suntem atenți în mod deosebit la jucăriile noastre Kuniboo®?

Dorim să susținem instinctul natural de joc al copiilor și să promovăm abilitățile motorii și percepția. De aceea, punem un accent deosebit pe selecția formelor, culorilor și materialelor.

Ce formă ia asigurarea calității pentru produsele textile?

Cu marca noastră Kuniboo®, acordăm o mare importanță calității înalte a materialelor și a manoperei, precum și respectării valorilor limită prevăzute de lege pentru proprietățile chimice și fizice. Prin monitorizarea periodică a situației juridice, ne asigurăm că cerințele noastre sunt actualizate. În plus, majoritatea produselor noastre textile sunt certificate GOTS sau OCS și sunt fabricate din bumbac organic.

Unde se fabrică produsele?

Țara de producție a hainelor noastre pentru bebeluși și pentru copii mici este indicată pe etichetă. Colaborăm cu producători experimentați și verificăm în mod periodic produsele în conformitate cu propriile noastre criterii de înaltă calitate. În cele mai multe cazuri, producția se monitorizează direct pe teren de către managerii noștri de calitate și, în plus, toate produsele textile sunt inspectate de institute de testare independent.

Prin ce se diferențiază Kuniboo® de concurență?

Pentru marea aventură a vieții, este nevoie de ingredientele potrivite încă de la început. Multă dragoste și răbdare, precum și haine bune și durabile, care să reziste la toate. Ne-a făcut mare plăcere să ne asigurăm că totul se potrivește, încă din faza de dezvoltare. De la alegerea materialelor și caracterul practic până la impulsurile de modă pentru cei foarte mici. La Kaufland acordăm atenție calității convingătoare la prețuri rezonabile. De exemplu, cele mai multe dintre textilele din gama noastră sunt fabricate din bumbac organic, bunurile se pot atinge și sunt ambalate în mod durabil, iar articolele sunt întotdeauna la modă, robuste și practice pentru utilizarea zilnică

Ce pot să fac dacă nu sunt mulțumit de produsul meu Kuniboo®?

La fel ca la toate celelalte articole, în acest caz se aplică următoarele: Dacă nu ești mulțumit de un articol, ne menținem garanția noastră: „Fără prea multe cuvinte - banii înapoi! Prețul de achiziție va fi rambursat data viitoare când vei face cumpărăturile, la biroul de informații al magazinului.

Prin ce se distinge bumbacul bio?

Bumbacul organic este produs în conformitate cu liniile directoare ale agriculturii ecologice, iar utilizarea de substanțe nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele chimice, este strict interzisă. Bumbacul organic se recoltează manual, evitându-se astfel utilizarea defolianților chimici, care sunt folosiți în cazul recoltării mecanice. Datorită cultivării în alternanță cu alte specii de plante, se păstrează fertilitatea naturală a solului și, în același timp, se poate reduce sensibilitatea la bolile și dăunătorii plantelor. Astfel, bumbacul organic contribuie la menținerea sănătății solului, a naturii și a oamenilor care îl cultivă.

Care sunt standardele pentru producția de bumbac organic?

Pentru certificarea bumbacului organic se utilizează standarde sau certificate oficiale, cum ar fi Standardul de conținut organic (Organic Content Standard - OCS) sau Standardul global pentru textile ecologice (Global Organic Textile Standard - GOTS). Dintre toate sistemele de certificare, GOTS este cel mai recunoscut standard de certificare a produselor textile durabile. La Kaufland, colaborăm cu GOTS pentru a asigura o producție textilă ecologică și responsabilă din punct de vedere social.

De unde ne inspirăm pentru design-uri?

Specialiștii noștri tehnici sunt în permanență în căutare de noi surse de inspirație. Fie că este vorba de târguri comerciale, de formare în domeniul tendințelor sau de informații competitive, profităm de fiecare ocazie pentru a găsi idei noi. Combinăm țesăturile naturale cu modele colorate și actuale, asigurându-ne în același timp că produsele rămân confortabile și practice pentru utilizarea zilnică.

De unde provin indicațiile privind vârsta de pe ambalajele produselor Kuniboo?

Informațiile privind vârsta de pe ambalajele noastre au scopul de a te ajuta să găsești articolul de îmbrăcăminte potrivit, în mărimea potrivită pentru bebelușul tău. Bineînțeles, vârsta indicată este doar orientativă, care se bazează pe măsurile corporale medii pentru vârsta respectivă. Dimensiunile se bazează pe tabele de dimensiuni standardizate. 

Ce reprezintă eticheta STANDARD 100 by OEKO-TEX®?

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare independent și standardizat la nivel mondial pentru produsele textile în toate etapele de prelucrare. Testele pentru substanțe nocive iau în considerare reglementările legale importante, substanțele chimice care prezintă un risc pentru sănătate, precum și diverși parametri de îngrijire a sănătății. Criteriile aplicate depășesc standardele naționale și internaționale. Condiția prealabilă pentru certificarea etichetei STANDARD 100 by OEKO-TEX® este ca toate componentele unui articol, inclusiv accesoriile netextile, cum ar fi nasturii sau fermoarele, să îndeplinească cerințele stricte care se aplică la nivel mondial.

Alte informații: www.oeko-tex.com

Ce avantaje oferă produsele Kuniboo®? Sunt ușor de spălat, deosebit de rezistente, se îmbracă cu ușurință?

 La marca noastră Kuniboo®, acordăm o mare importanță materialelor și manoperei de înaltă calitate, precum și respectării limitelor prevăzute de lege pentru proprietățile chimice și fizice. Bumbacul organic utilizat în cea mai mare parte are o moliciune plăcută pe piele și reglează umiditatea datorită capacității de absorbție ridicate a acestuia. Întrucât este o fibră naturală, are un potențial alergen mai redus și totodată lasă aerul să circule și este rezistentă. Produsele fabricate din bumbac se caracterizează, de asemenea, prin durabilitate, fiind în același timp ușor de întreținut. 

K-take it veggie

Ce este K-take it veggie?

K-take it veggie este marca noastră proprie de produse vegetariene și vegane. Indiferent dacă ții dieta flexitariană, ești vegetarian sau vegan, K-take it veggie este marca ideală pentru toți cei care apreciază nutriția sănătoasă, precum și aspectele de sustenabilitate și bunăstare a animalelor și care, prin urmare, doresc să evite în mod conștient carnea sau produsele de origine animală. 

Cum se poziționează produsele K-take it veggie în ceea ce privește prețul?

Prețul este unul dintre aspectele noastre emblematice. De aceea, oferim produse vegetariene și vegane de înaltă calitate, la un raport calitate-preț foarte bun.

Există caracteristici speciale de calitate?

Aceleași standarde de înaltă calitate, care se aplică la toate mărcile proprii Kaufland, au fost aplicate și la gama K-take it veggie. Toate produsele noastre vegetariene și vegane poartă eticheta V recunoscută internațional, iar multe dintre acestea sunt, de asemenea, certificate bio. Produsele nu conțin potențiatori de gust și nu includ, dacă este posibil, condimente și extract de drojdie. În plus, avem relații doar cu furnizori de încredere.

Câte produse K-take it veggie există?

K-take it veggie cuprinde o gamă extinsă formată dintr-un total de peste 30 de articole vegetariene și vegane. Sortimentul include diferite categorii de produse, de la băuturi vegetale la conserve și produse de cofetărie din zahăr, până la delicatese/produse gata-preparate.

Unde pot găsi în magazin produse K-take it veggie și cum le recunosc?

Produsele K-take it veggie nu sunt grupate împreună, dar se află în secțiunea categoriei de produse din care fac parte. De exemplu, dacă vrei un iaurt K-take it veggie, se găsește la raftul frigorific de lângă produsele lactate.

Toate produsele K-take it veggie sunt, de asemenea, marcate cu logoul K-take it veggie, care asigură cea mai bună orientare posibilă.  

Liv&Bo

Ce este Liv&Bo®?

Liv&Bo® înseamnă design, funcționalitate și sentimentul că te simți bine acasă. Cu Liv&Bo® îți amenajezi confortabil și modern căminul. Pentru o calitate adecvată, toate articolele Liv&Bo® se fabrică din materiale robuste și multe dintre acestea sunt verificate TÜV.  În plus, toate articolele din lemn sunt certificate FSC. Facem toate acestea deoarece durabilitatea este foarte importantă pentru noi.

Ce produse există?

Liv&Bo® promite o gamă bine aleasă de produse, de la textile pentru casă până la mobilier mic. Produsele noastre sunt strâns legate între ele. În acest scop, articolele clasice sunt la fel de importante pentru noi precum tendințele și designurile actuale. Articolele din sortimentul nostru se completează prin promoții speciale periodice. Astfel, se garantează permanent diversitatea.

Ce înseamnă culorile diferite de pe ambalajele Liv&Bo®?

Culorile diferite servesc la o orientare mai ușoară și te conduc prin selecția mare de oferte. Cele mai importante avantaje ale produsului sunt înscrise vizibil pe părțile frontale ale ambalajelor.

Sub ce formă se asigură calitatea?

Noi punem accentul pe calitatea înaltă a materialelor și a prelucrării acestora, precum și pe respectarea cerințelor noastre definite privind caracteristicile chimice și fizice. Prin monitorizarea permanentă a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardelor noastre, pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc de obicei producția direct pe teren și în plus folosim expertiza institutelor independente, la verificarea permanentă a calității produselor noastre.

Unde se fabrică produsele?

Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele în baza propriilor noastre criterii de calitate. Producția se monitorizează de obicei de către managerii noștri de calitate, direct pe teren, și, în plus, produsele noastre textile se examinează de institute de verificare independente.

De ce este înscris pe produsele Liv&Bo® „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Liv&Bo® în mod clar în calitate de producător.

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu Liv&Bo®?

Ca la toate articolele Kaufland, noi respectăm bineînțeles promisiunea noastră: dacă nu ești mulțumit(ă) de produs: „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare se rambursează la biroul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

Ce reprezintă sigiliul OEKO-TEX®? (la articolele Heimtex)

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare unitar și independent pe plan internațional pentru produse textile, în toate etapele de prelucrare. Verificările substanțelor toxice țin cont de reglementări legislative importante, produsele chimice cu risc pentru sănătate, precum și diverși parametri preventivi pentru sănătate. Criteriile aplicate sunt astfel în plus față de prevederile valabile pe plan național și internațional. Condiția preliminară pentru certificarea etichetelor STANDARD 100 este ca toate componentele unui articol, deci și accesoriile non-textile, cum ar fi nasturi sau fermoare, să îndeplinească cerințele stricte valabile pe plan internațional.

Alte informații: www.oeko-tex.com

De unde ne inspirăm pentru design-uri?

Managerii noștri de produse și designerii caută permanent surse noi de inspirație. Fie că ne aflăm la târguri specializate,  workshopuri despre tendințele modei, verificări ale magazinelor sau observări ale concurenței, noi profităm de fiecare ocazie pentru idei noi. Combinăm stofele funcționale cu design-uri actuale și totodată ne concentrăm pe produse care să fie confortabile și care să ofere suficient spațiu de mișcare.

MyProject

Ce este MyProject®?

MyProject® este marca proprie de vehicule Kaufland, sub care puteți obține numeroase articole legate de mașină.

Materialele durabile și articolele testate GS asigură siguranță și o senzație bună - la fiecare călătorie.

Ce fel de produse conține gama MyProject®?

La MyProject® veți găsi numeroase consumabile pentru mașina dumneavoastră, de la ulei de motor și produse de curățare până la produse legate de siguranță și accesorii de interior.

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu MyProject®?

Ca la toate articolele Kaufland, noi respectăm bineînțeles promisiunea noastră: dacă nu ești mulțumit/ă de produs, „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare ți se rambursează, la biroul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

Newcential®

Ce este Newcential®?

Newcential® este marca proprie proaspătă și dinamică pentru îmbrăcăminte sportivă și accesorii pentru sport de la Kaufland. Cu articole, cum ar fi accesorii și aparate sportive, ne adresăm tuturor persoanelor active și entuziasmate de sport și le oferim îmbrăcăminte sportivă și accesorii de calitate înaltă, funcționale și la modă, la preț mic.

Ce produse există?

De la îmbrăcăminte funcțională, cum ar fi tricouri, leggings, șorturi sau încălțăminte până la aparatură și accesorii sportive - Newcential® îți oferă un mare sortiment. Articolele de îmbrăcăminte conving prin funcționalitatea, robustețea, reglarea umidității și forma ideală a acestora. Astfel, ești pregătit cu îmbrăcăminte funcțională modernă pentru orice provocare sportivă.

Ce reprezintă diferitele culori ale ambalajelor Newcential®?

Diversele coduri de culoare servesc unei orientări facile și te conduc prin diferitele categorii sportive, cum ar fi yoga, atletism, fitness, trekking sau ciclism.

Sub ce formă se efectuează asigurarea calității la articolele textile?

Noi acordăm importanță calității înalte a materialului și prelucrării, precum și respectării cerințelor noastre definite privind proprietățile chimice și fizice. Prin verificarea periodică a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardului nostru, pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc în mod uzual producția, la fața locului, iar pe de altă parte folosim expertiza institutelor independente la verificarea continuă a calității produselor noastre.

Unde se fabrică produsele?

Țara de origine a articolelor Newcential® se indică pe etichetă. Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele, în baza unor criterii proprii de calitate înalte. Producția se supraveghează în mod uzual de managerii noștri de calitate, direct la fața locului, dar produsele noastre textile se verifică suplimentar de institute independente de verificare.

De ce este înscris pe produsele Newcential® „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Newcential® în mod clar în calitate de producător.

Ce pot să fac dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu Newcential®?

Ca la toate articolele Kaufland, dacă nu ești mulțumit(ă) de produs, noi respectăm bineînțeles promisiunea noastră: „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare ți se rambursează apoi la următoarele cumpărături, la biroul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

Ce reprezintă sigiliul GOTS?

Standardul Global pentru Textile Organice (Global Organic Textile Standard - GOTS) este un standard valabil pe plan internațional, în industria textilelor, care certifică o producție a textilelor prietenoasă pentru mediul înconjurător și responsabilă din punct de vedere social. Acesta definește cerințe de mediu împreună cu întregul lanț de producție textile și impune totodată respectarea criteriilor sociale. Sigiliul marchează producția de textile, care sunt alcătuite din minim 70% fibre naturale fabricate biologic. Toate adaosurile chimice, cum ar fi de ex. colorantul și adjuvanții, trebuie să îndeplinească anumite criterii relevante de mediu și toxicologice. Și standardele sociale minime fac parte, de asemenea, din standard și se verifică.

Alte informații: www.global-standard.org

Ce reprezintă sigiliul OEKO-TEX®?

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare unitar și independent pe plan internațional pentru produse textile, în toate etapele de prelucrare. Verificările substanțelor toxice țin cont de reglementări legislative importante, produsele chimice cu risc pentru sănătate, precum și diverși parametri preventivi pentru sănătate. Criteriile aplicate sunt astfel în plus față de prevederile valabile pe plan național și internațional. Condiția preliminară pentru certificarea etichetelor STANDARD 100 este ca toate componentele unui articol, deci și accesoriile non-textile, cum ar fi nasturi sau fermoare, să îndeplinească cerințele stricte valabile pe plan internațional.

Alte informații: www.oeko-tex.com

Ce înseamnă BIONIC FINISH®?

BIONIC FINISH® este o tehnologie inovatoare, care face posibilă impermeabilitatea și rezistența la murdărire a articolelor textile. Prin polimeri dens ramificați și hidrofobi picăturile de apă se scurg pur și simplu și mențin astfel țesătura uscată și ușoară.

Alte informații: https://www.rudolf.de/en/technology/bionic-finishr/

De unde ne inspirăm pentru design-uri?

Managerii interni de produse și proiectanții noștri caută permanent surse noi de inspirație. Fie că ne aflăm la târguri specializate, instruiri despre tendințele modei sau observări ale concurenței, noi profităm de fiecare ocazie pentru idei noi. Noi combinăm stofele funcționale cu design-uri moderne și totodată ne concentrăm pe produse care sunt confortabile și oferă suficient spațiu de mișcare.

Cum spăl produsele Newcential®?

Articolele Newcential® se îngrijesc foarte ușor. Înainte de fabricare, produsele noastre se supun mai multor teste de spălare pentru a asigura calitatea. Toate indicațiile de îngrijire pentru fiecare articol se găsesc întotdeauna pe eticheta de îngrijire.

Corespund indicațiile mărimilor pentru produsele Newcential® cu cele ale altor producători?

Noi ne orientăm la toate indicațiile de mărime după tabelele de mărimi standardizate și colaborăm strâns cu Institutul Hohenstein, pentru a garanta o formă potrivită perfectă. Hohenstein Institut este un laborator de testare și un institut de cercetare recunoscut, specializat în articole textile și certificarea acestora. La verificările noastre se compară toate produsele cu indicațiile din tabelele de mărimi Hohenstein și suplimentar are loc o evaluare a aspectelor referitoare la croială și prelucrare a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte.

SWITCH ON

Ce este Switch On®?

Switch On® este marca noastră proprie de produse electrice și electrocasnice, care este disponibilă numai la Kaufland. Produsele noastre sunt concepute pentru gospodăria ta și sunt testate cu mult dincolo de cerințele legale. 

Cum identific produsele Switch On®?

Poţi identifica toate articolele noastre Switch On® după sigla Switch On® de pe ambalaje – descoperă calitatea controlată garantată la preţ de discounter.

Află mai multe despre aparatele noastre electrice din pagina SWITCH ON.

Ce produse există?

De la mixere, la friteuze cu aer cald, de la uscătoare de păr, la aparate de ras, Switch On® oferă o gamă unică de produse, fie pentru baie, bucătărie sau pentru îngrijirea personală.

Sub ce formă se asigură calitatea produselor?

În cazul mărcii noastre Switch On®, punem accentul pe calitatea înaltă a materialelor și a prelucrării acestora, precum și pe respectarea cerințelor noastre definite privind caracteristicile chimice și fizice. Prin monitorizarea permanentă a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardelor noastre, pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc de obicei producția direct pe teren, și în plus folosim expertiza institutelor independente, la verificarea permanentă a produselor noastre.

Unde sunt fabricate produsele?

În funcție de articol, produsele Switch On® sunt realizate la nivel mondial. Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele în baza propriilor noastre criterii stricte de calitate. Producția se monitorizează de obicei de către managerii noștri de calitate, direct, pe teren și, în plus, produsele noastre sunt examinate de institute de verificare independente.

De ce este înscris pe produsele Switch On® „Exclusively by Kaufland”?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Switch On® în mod clar în calitate de producător.

Se oferă garanţie pentru produsele Switch On®?

Da, acordăm garanție de trei ani pentru produsele Switch On® cu cablu de alimentare și/sau cu baterie integrată, de la data de achiziţionare – deci semnificativ mai lungă decât cea prevăzută de lege.

Cum se garantează calitatea produselor Switch On®?

Noi dispunem verificarea şi certificarea tuturor produselor noastre Switch On® de către institute independente acreditate de renume precum TÜV Rheinland conform criteriilor stabilite, sub următoarele aspecte:

 • funcţionalitate;
 • durabilitate;
 • accesibilitate;
 • siguranţa verificată.

Ce pot face dacă nu sunt mulţumit(ă) de produsul Switch On®?

Dacă nu ești mulţumit(ă) de un articol, ne ţinem bineînţeles promisiunea: „Banii înapoi pe loc!” Preţul de achiziţie ţi se returnează la următoarea vizită, la Biroul de informaţii al magazinului.

Află mai multe aici.

Unde găsesc instrucţiuni de utilizare pentru aparatele Switch On®?

Nu mai ai instrucţiunile de utilizare ale aparatului Switch On® achiziţionat? Nicio problemă. Accesează rubrica unde vei găsi toate instrucţiunile de utilizare ale produselor Switch On®.

Oyanda

Ce este Oyanda?

Oyanda este noua marcă proprie pentru îmbrăcăminte de damă și accesorii de la Kaufland. Noi ne adresăm femeilor interesate de modă, orientate spre trenduri, din orice grupă de vârstă, care se așteaptă la calitate bună și durabilitate și se inspiră cu plăcere. Oyanda este însoțitorul perfect – în viața cotidiană și pentru momente speciale.

Ce produse există?

De la articolele de bază constante și la haine lejere, până la look-uri trendy și sezoniere, Oyanda îți oferă o selecție vastă. Accentul sortimentului nostru este pe articole de lenjerie de corp și ciorapi. Pe lângă acestea, promoțiile tematice periodice completează sortimentul și aduc alte variante de produse și design, obiectivul urmărit reprezentându-l trendurile cele mai actuale

Ce înseamnă culorile diferite de pe ambalajele Oyanda?

Codurile coloristice diferite servesc unei orientări mai ușoare și te ghidează prin sortimentul vast de articole clasice și moderne. Categoriile sunt Basics, Premium, Ciorapi și Îmbrăcăminte.

Sub ce formă se asigură calitatea la articole textile?

La marca noastră Oyanda, noi punem accentul pe calitatea înaltă a materialelor și prelucrării lor, precum și pe respectarea cerințelor noastre definite privind caracteristicile chimice și fizice. Prin monitorizarea permanentă a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardelor noastre prin managerii noștri de calitate, care însoțesc de obicei producția direct pe teren, și în plus folosim expertiza institutelor independente, la verificarea permanentă a produselor noastre.

Unde se fabrică produsele?

Țara de proveniență a articolelor de marca Oyanda se indică pe etichetă. Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele în baza propriilor noastre criterii de calitate. Producția se monitorizează de obicei de către managerii noștri de calitate, direct, pe teren și în plus, produsele noastre textile se examinează de institute de verificare independente.

De ce este înscris pe produsele Oyanda „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Oyanda în mod clar în calitate de producător.

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu Oyanda?

Ca la toate articolele Kaufland, noi respectăm bineînțeles promisiunea noastră, dacă nu ești mulțumit(ă) de produs: „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare ți se rambursează la biroul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

Prin ce se distinge bumbacul bio?

Bumbacul bio se produce conform directivelor agriculturii ecologice, utilizarea de substanțe toxice, cum ar fi pesticide și îngrășăminte chimice, fiind strict interzisă. Bumbacul bio se recoltează manual, renunțându-se astfel la utilizarea substanțelor chimice de defoliere folosite la recoltarea mecanizată. Datorită cultivării prin rotație cu alte soiuri de plante se contribuie la menținerea fertilității naturale a solului și concomitent se poate reduce susceptibilitatea bolilor și dăunătorilor plantelor. Astfel, bumbacul bio contribuie la menținerea sănătății solului, a naturii și oamenilor care îl cultivă.

Ce standarde există la cultivarea ecologică a bumbacului?

Pentru certificarea bumbacului bio se utilizează standardele sau certificatele oficiale, cum ar fi Bio Organic Content Standard (OCS), Blaue Engel sau Global Organic Textile Standard (GOTS). Dintre toate sistemele de certificare, GOTS este cel mai recunoscut institut de certificare a bumbacului bio.

Noi colaborăm la Kaufland cu GOTS, pentru a asigura o producție de textile compatibilă cu mediul și responsabilă social.

Ce reprezintă sigiliul GOTS?

Global Organic Textile Standard (GOTS) este un standard valabil pe plan internațional, în industria textilă, care se dedică unei producții de textile compatibile cu mediul și responsabilă social. Acesta definește cerințele compatibilității ecologice de-a lungul întregului lanț de producție textilă și impune totodată respectarea criteriilor sociale. Sigiliul marchează produsele textile, care sunt produse din minim 70% fibre naturale biologice. Toate suplimentele chimice utilizate, cum ar fi de exemplu coloranți și adjuvanți, îndeplinesc obligatoriu anumite criterii relevante pentru mediu și de natură toxicologică. Și standardele sociale minime fac parte din standard și se verifică.

Alte informații: www.global-standard.org

Ce reprezintă sigiliul OEKO-TEX®?

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare unitar și independent pe plan internațional pentru produse textile, în toate etapele de prelucrare. Verificările substanțelor toxice țin cont de reglementări legislative importante, produsele chimice cu risc pentru sănătate, precum și diverși parametri preventivi pentru sănătate. Criteriile aplicate sunt astfel în plus față de prevederile valabile pe plan național și internațional. Condiția preliminară pentru certificarea etichetelor STANDARD 100 este ca toate componentele unui articol, deci și accesoriile non-textile, cum ar fi nasturi sau fermoare, să îndeplinească cerințele stricte valabile pe plan internațional.

Alte informații: www.oeko-tex.com

De unde ne inspirăm pentru design-uri?

Managerii noștri de produse și designerii caută permanent surse noi de inspirație. Fie că ne aflăm la târguri specializate,  workshopuri despre tendințele în modă, verificări ale magazinelor în metropolele modei sau observări ale concurenței, noi profităm de fiecare ocazie pentru idei noi. Noi combinăm stofele naturale viu colorate, modele și design-uri actuale și totodată ne concentrăm pe produse care să rămână confortabile și practice pentru viața cotidiană.

Cum spăl produsele Oyanda?

Întrucât articolele Oyanda sunt fabricate în cea mai mare parte din bumbac, acestea sunt foarte ușor de îngrijit. Înainte de fabricare, produsele noastre se supun mai multor teste de spălare, pentru a garanta calitatea. Toate indicațiile de îngrijire pentru fiecare articol se găsesc întotdeauna pe eticheta de îngrijire.

Corespund indicațiile de mărime ale produselor Oyanda cu cele ale altor producători?

Noi ne orientăm la Kaufland la toate indicațiile de mărime, în funcție de tabelele de mărimi standardizate. În plus, este fiabilă forma de potrivire: dacă se potrivește o dată o mărime cumpărată la Kaufland, poți cumpăra această mărime în mod repetat.

Passenger

Ce este Passenger®?

Passenger® este marca pentru toți cei care călătoresc cu plăcere, indiferent dacă o fac singuri, cu partenerul sau cu toată familia. Printr-o selecție vastă de genți, trolere și accesorii de călătorie de toate tipurile, Passenger® dorește să îți facă călătoria confortabilă, modernă și ușoară. Printr-un design clar, simplu și la cel mai bun preț, Passenger® este însoțitorul smart în orice călătorie.  

Ce produse există?

Passenger® oferă o gamă variată de produse - de la trolere, până la accesorii practice, cum ar fi de ex. geanta noastră de umăr. Articolele conving prin funcționalitatea, rezistența și designul modern al acestora. Astfel, vei avea cel mai bun echipament pentru orice călătorie.

Passenger® oferă o gamă variată de produse - de la trolere, până la accesorii practice, cum ar fi de ex. geanta noastră de umăr. Articolele conving prin funcționalitatea, rezistența și design-ul modern al acestora. Astfel aveți cel mai bun echipament pentru orice călătorie.

Sub ce formă se asigură calitatea produselor?

În cazul mărcii noastre Passenger® acordăm o mare importanță calității înalte a materialelor și prelucrării acestora, precum și respectării cerințelor noastre privind caracteristicile chimice și fizice. Prin monitorizarea permanentă a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardelor noastre, pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc de obicei producția direct pe teren, și în plus folosim expertiza institutelor independente, la verificarea permanentă a produselor noastre.

Unde se fabrică produsele?

Țara de proveniență a articolelor mărcii Passenger® este indicată pe etichetă. Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele în baza propriilor criterii. Producția se supraveghează de obicei de managerul nostru de calitate direct la fața locului și suplimentar se examinează produsele noastre textile de institute independente de verificare.

De ce este indicat pe produsele Passenger® „Exclusively by Kaufland“?

Noi stabilim la Kaufland singuri conceptul de marcă și definim cerințele pentru produs, calitatea și ambalajul acestuia. Noi preluăm răspunderea juridică deplină. De aceea, suntem indicați noi pe produsele Passenger® și în calitate de producători.

Ce pot să fac dacă nu sunt mulțumit de produsul meu Passenger®?

La fel ca în cazul tuturor celorlalte articole de la Kaufland, noi respectăm promisiunea noastră, dacă nu ești mulțumit/ă de produs, „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare ți se rambursează, la biroul de informații al magazinului.

De unde ne inspirăm pentru designuri?

Managerul de produse și proiectantul nostru intern caută permanent surse noi de inspirație. Indiferent dacă este vorba de târguri specializate, instruiri privind trendurile, verificări ale mărfurilor în magazine sau observări ale concurenței, profităm de orice ocazie pentru idei noi. Noi combinăm materiale funcționale cu designuri actuale și totodată ne concentrăm pe produse care să fie confortabile și oferă suficientă libertate de mișcare. 

Talentus

Ce este Talentus?

Talentus® este marca proprie a Kaufland pentru articolele școlare, de birotică și bricolaj. În vastul sortiment, găsești de la pix până la tocător de documente, totul pentru învățat, scris, ordonat și exprimat creativ.

De ce există produse Talentus ® în ambalaje diferite?

La Talentus® există o gamă școlară pentru copii și tineri, articole de birotică și papetărie pentru biroul de acasă, precum și articole creative și necesare pentru toate grupele de vârstă. Prin diferitele designuri ale ambalajelor se pot diferenția foarte ușor cele trei categorii, iar la cumpărături poți găsi mai ușor articolul căutat.

Cum se asigură calitatea produselor?

Produsele Talentus® trebuie să îndeplinească, pe lângă cerințele legale, și propriile standarde înalte referitoare la calitate și prelucrare. Aceste standarde le verificăm permanent prin proprii manageri de calitate și teste ale institutelor independente.

Unde se fabrică produsele?

Țara de origine a fiecărui articol Talentus® se găsește pe etichetă. Noi colaborăm pe plan mondial cu producători experimentați care fabrică produsele conform indicațiilor noastre stricte. Proprii manageri de calitate și institute independente controlează permanent respectarea acestora.

De ce este înscris pe produsele Talentus® „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Talentus® în mod clar în calitate de producător.

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit(ă) un produs Talentus®?

Ca la toate articolele Kaufland este valabilă și la Talentus® garanția noastră „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Dacă nu ești mulțumit(ă) de un produs, îl poți returna la biroul de informații al magazinului și acolo ți se rambursează prețul de achiziție.

Townland

Ce este Townland?

Townland este marca proprie Kaufland pentru îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați. Noi ne adresăm bărbaților autentici și încrezători în sine din orice grupă de vârstă, care se așteaptă la calitate bună și durabilitate, dar și care se inspiră cu plăcere.

Ce produse există?

De la articolele de bază constante și produse lejere, până la look-uri trendy și sezoniere: Townland îți oferă o selecție vastă. Accentul sortimentului nostru este pe articole de lenjerie de corp, în timp ce promoțiile tematice periodice completează sortimentul și aduc alte variante de produse și design, obiectivul urmărit reprezentându-l trendurile cele mai actuale.

Sub ce formă se efectuează asigurarea calității la articolele textile?

Noi punem accentul la marca noastră Townland pe calitatea înaltă a materialului și prelucrării, precum și pe respectarea cerințelor noastre definite privind caracteristicile chimice și fizice. Prin monitorizarea permanentă a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardelor noastre prin managerii noștri de calitate, care însoțesc de obicei producția direct pe teren, dar folosim și expertiza institutelor independente pentru verificarea permanentă a produselor noastre. Toate produsele Townland conving prin materialele selectate, prelucrarea bună, rezistența optimă și forma de potrivire perfectă. În plus, o mare parte a fibrelor naturale utilizate este certificată GOTS. Preocuparea noastră principală este în acest sens utilizarea bumbacului bio.

Unde se fabrică produsele?

Țara de proveniență a articolelor Townland se indică pe etichetă. Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele în baza propriilor noastre criterii de calitate. Producția se monitorizează de obicei de către managerii noștri de calitate, direct pe teren, și, în plus, produsele noastre textile se examinează de institute de verificare independente.

De ce este înscris pe produsele Townland „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Townland în mod clar în calitate de producător.

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu Townland?

Ca la toate articolele Kaufland, noi respectăm bineînțeles promisiunea noastră, dacă nu ești mulțumit(ă) de produs: „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare ți se rambursează la biroul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

Prin ce se distinge bumbacul bio?

Bumbacul bio se produce conform directivelor agriculturii ecologice, utilizarea de substanțe toxice, cum ar fi pesticide și îngrășăminte chimice, fiind strict interzisă. Bumbacul bio se recoltează manual, renunțându-se astfel la utilizarea substanțelor chimice de defoliere folosite la recoltarea mecanizată. Datorită cultivării prin rotație cu alte soiuri de plante se contribuie la menținerea fertilității naturale a solului și concomitent se poate reduce susceptibilitatea bolilor și dăunătorilor plantelor. Astfel, bumbacul bio contribuie la menținerea sănătății solului, a naturii și oamenilor care îl cultivă.

Ce standarde există la cultivarea ecologică a bumbacului?

Pentru certificarea bumbacului bio se utilizează standardele sau certificatele oficiale, cum ar fi Bio Organic Content Standard (OCS), Blaue Engel sau Global Organic Textile Standard (GOTS). Dintre toate sistemele de certificare, GOTS este cel mai recunoscut institut de certificare a bumbacului bio.

Noi colaborăm la Kaufland cu GOTS, pentru a asigura o producție de textile compatibilă cu mediul și responsabilă social.

Ce reprezintă sigiliul GOTS?

Global Organic Textile Standard (GOTS) este un standard valabil pe plan internațional, în industria textilă, care se dedică unei producții de textile compatibile cu mediul și responsabilă social. Acesta definește cerințele compatibilității ecologice de-a lungul întregului lanț de producție textilă și impune totodată respectarea criteriilor sociale. Sigiliul marchează produsele textile, care sunt produse din minim 70% fibre naturale biologice. Toate suplimentele chimice utilizate, cum ar fi de exemplu coloranți și adjuvanți, îndeplinesc obligatoriu anumite criterii relevante pentru mediu și de natură toxicologică. Și standardele sociale minime fac parte din standard și se verifică.

Alte informații : www.global-standard.org

Ce reprezintă sigiliul OEKO-TEX®?

STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de certificare unitar și independent pe plan internațional pentru produse textile, în toate etapele de prelucrare. Verificările substanțelor toxice țin cont de reglementări legislative importante, produsele chimice cu risc pentru sănătate, precum și diverși parametri preventivi pentru sănătate. Criteriile aplicate sunt astfel în plus față de prevederile valabile pe plan național și internațional. Condiția preliminară pentru certificarea etichetelor STANDARD 100 este ca toate componentele unui articol, deci și accesoriile non-textile, cum ar fi nasturi sau fermoare, să îndeplinească cerințele stricte valabile pe plan internațional.

Alte informații: www.oeko-tex.com

De unde ne inspirăm pentru design-uri?

Managerii noștri de produse și designerii caută permanent surse noi de inspirație. Fie că ne aflăm la târguri specializate, workshopuri despre tendințele în modă, verificări ale magazinelor în metropolele modei sau observări ale concurenței, noi profităm de fiecare ocazie pentru idei noi. Noi combinăm stofele naturale viu colorate, modele și design-uri actuale și totodată ne concentrăm pe produse care să rămână confortabile și practice pentru viața cotidiană.

Cum spăl produsele Townland?

Întrucât articolele Townland sunt fabricate în cea mai mare parte din bumbac, acestea sunt foarte ușor de îngrijit. Înainte de fabricare, produsele noastre se supun mai multor teste de spălare, pentru a garanta calitatea. Toate indicațiile de îngrijire pentru fiecare articol se găsesc întotdeauna pe eticheta de îngrijire.

Corespund indicațiile de mărime ale produselor Townland cu cele ale altor producători?

Noi ne orientăm la Kaufland, la toate indicațiile de mărime, în funcție de tabelele de mărimi standardizate. În plus, este fiabilă forma de potrivire: dacă se potrivește o dată o mărime cumpărată la Kaufland, poți cumpăra această mărime în mod repetat.

Spice and Soul

Ce este Spice & Soul®?

„Spice & Soul®. Pofta de gătit.“ Gătitul reprezintă pentru noi mult mai mult decât simpla preparare a alimentelor. Este o pasiune pe care o împărtășim. Una care face din gătit o experiență deosebită. Pe lângă ingredientele cele mai diferite, tocmai alegerea corectă a cuțitelor, oalelor etc. este decisivă. Cu Spice & Soul® gătitul devine un apogeu al savorii.

Indiferent dacă vorbim despre o masă rapidă și simplă sau o masă festivă pentru familie, cu Spice & Soul® ai tot ce ai nevoie pentru gătit, copt și servit. Spice & Soul® înseamnă design, funcționalitate și savoare. Pentru ca Spice & Soul® să îndeplinească cerințele, produsele noastre sunt fabricate din materiale robuste, sigure pentru alimente.

Ce produse există?

Marca Spice & Soul® promite o ofertă variată: articole clasice de calitate înaltă, precum și produse care respectă cele mai noi tendințe și designuri.

Ce înseamnă diferitele culori de pe ambalajele Spice & Soul®?

Culorile diferite servesc la o orientare mai ușoară și te conduc prin sortimentul amplu din diferitele domenii ale gătitului, coptului sau servitului.

Sub ce formă se asigură calitatea?

În cazul mărcii noastre Spice & Soul®, noi punem accentul pe calitatea înaltă a materialelor și a prelucrării acestora, precum și pe respectarea cerințelor noastre definite privind caracteristicile chimice și fizice. Prin monitorizarea permanentă a reglementărilor juridice, cerințele noastre sunt întotdeauna actualizate. Noi verificăm transpunerea standardelor noastre, pe de o parte prin managerii noștri de calitate, care însoțesc de obicei producția direct pe teren, și în plus folosim expertiza institutelor independente la verificarea permanentă a produselor noastre.

Unde se fabrică produsele?

Noi colaborăm cu producători experimentați și controlăm periodic produsele în baza propriilor noastre criterii stricte de calitate. Producția se monitorizează de obicei de către managerii noștri de calitate, direct pe teren, și în plus produsele noastre textile se examinează de institute de verificare independente.

De ce este înscris pe produsele Spice & Soul® „Exclusively by Kaufland” (Exclusiv la Kaufland)?

La Kaufland, ne respectăm promisiunea în ceea ce privește produsele noastre și calitatea acestora. Noi definim singuri cerințe stricte, împreună cu managerii noștri de calitate, și purtăm întreaga răspundere juridică. De aceea apărem pe produsele Spice & Soul® în mod clar în calitate de producător.

Ce pot face dacă nu sunt mulțumit(ă) de produsul meu Spice & Soul®?

Ca la toate articolele Kaufland, noi respectăm bineînțeles promisiunea noastră: dacă nu ești mulțumit(ă) de produs: „Fără multă vorbă – banii înapoi!“. Prețul de cumpărare se rambursează la biroul de informații al magazinului.

Află mai multe aici.

De unde ne inspirăm pentru design-uri?

Managerii noștri de produse și designerii caută permanent surse noi de inspirație. Fie că ne aflăm la târguri specializate, workshopuri despre tendințele modei, verificări ale magazinelor sau observări ale concurenței, noi profităm de fiecare ocazie pentru idei noi. Combinăm articolele funcționale cu design-uri actuale și totodată ne concentrăm pe produse care să fie confortabile și care să ofere suficient spațiu de mișcare.

Stephansbräu

Cum recunosc berile de la Stephansbräu?

Berile care fac parte din marca proprie Stephansbräu se recunosc foarte simplu prin intermediul logo-ului.

Cum recunosc diferența între sortimente?

Fiecare tip de bere are o culoare diferită a etichetei: Pils - etichetă verde, Lager - roșie, Hefeweizen - albastră și Radler - galbenă. La berea fără alcool, culorile sunt în mod corespunzător mai deschise.

Ce beri conține sortimentul de la Stephansbräu?

Sortimentul conține Pils, Hefeweizen, Hefeweizen fără alcool, Naturradler, Schwarzbier, Pils în butoi de petrecere.

Întrebări generale referitoare la nutriţie

Sunt produsele light mai sănătoase decât cele normale?

Produsele light nu sunt mai sănătoase decât cele normale, ci au doar un aport caloric mai scăzut. Însă oferim o alternativă bună pentru toţi cei care doresc să slăbească. Trebuie totuşi să fii atent să nu consumi cantităţi duble din aceste produse, întrucât consumul ridicat anulează efectul „light”. Pot fi desemnate ca fiind light doar acele produse care au cu 40% mai puţine calorii decât articolele echivalente. Şi produsele care conţin mai puţine grăsimi, zahăr sau alcool sunt deseori marcate cu indicaţia „light”.

Ce sunt informațiile nutritive?

Informațiile nutritive indică substanţele nutritive din produsele alimentare. Pe toate ambalajele sunt prezentate în principal aşa-numitele „Big Four”, respectiv valoarea energetică, carbohidraţii, proteinele şi grăsimile.

 1. Valoarea energetică reprezintă energia pe care corpul o preia din hrană. Ea este indicată în kilojouli (kJ) sau în kilocalorii (kcal) la 100 g sau 100 ml.
 2. Carbohidraţii, din care face parte şi zahărul, sunt cea mai mare sursă de energie pentru organism. Spre deosebire de grăsimi, ele sunt valorificabile rapid. De exemplu, fructoza sau zahărul din lapte sunt, de asemenea, carbohidraţi.
 3. Proteinele constau din aminoacizi şi sunt necesare pentru formarea celulelor. Surse bogate în proteine sunt peştele, carnea, ouăle şi produsele lactate.
 4. Grăsimile sunt, de asemenea, furnizoare de energie. Pe lângă aceasta, ele joacă rolul de solvenți pentru substanțele doar greu solubile precum vitaminele, de pernă de protecție pentru organele interne și sistemul nervos și de izolator împotriva frigului. În plus, ele constituie parte componentă a membranelor celulare. Grăsimile ni le procurăm în principal din carne și uleiuri vegetale. 

La ce ar trebui să fiu atent în cazul valorilor nutritive?

Corpul are nevoie de o anumită cantitate de substanțe nutritive zilnic. Acestea sunt transformate în energie. Pentru un adult obișnuit sunt necesare cca 2.000 de kilocalorii (kcal) pe zi. Din acestea, 55 la sută ar trebuie să fie carbohidrați (1.100 kcal), 15 la sută proteine (300 kcal), iar 30 la sută grăsime (600 kcal). Un aport de energie prea mare cauzează creșterea în greutate.

Așa-numita „Guideline Daily Amount” – prescurtată „GDA” – este o valoare orientativă pentru aportul zilnic de energie și de substanțe nutritive pe care le consumăm prin hrănire. GDA indică pe ambalaje cât la sută din necesarul zilnic se procură prin consumul de produse alimentare. Totuși ar trebui să reții faptul că valoarea energetică este indicată în general în kilojouli sau kilocalorii la 100 g și nu la porție. 

Reține faptul că în funcție de diverși factori (înălțime, greutate, nivel de activitate), necesarul caloric poate diferi de la o persoană la alta. 

Cât de mare este o porție?

Indicațiile din informațiile nutriționale se referă la o porție definită. Specialiștii în nutriție ai K-Classic și K-Bio le-au stabilit pentru fiecare produs individual în parte. Esențiale în acest caz sunt obiceiurile alimentare ale unui adult obișnuit și decizia privind alimentația deliberată. Constatându-se că pentru produsele individuale dimensiunea unei porții era foarte greu sau imposibil de definit, s-a revenit la cantitatea de 100 g, respectiv de 100 ml.

Dimensiunea unei porții se referă de obicei în raft la produsul preparat. Astfel, 100 g de tăiței în stare crudă și în stare fiartă prezintă valori calorice diferite, deoarece prin fierbere tăițeii absorb apă. Acolo unde spațiul de pe ambalaj permite acest lucru, indicațiile de pe partea posterioară fac așadar distincția între produsul în stare preparată și același produs în stare nepreparată. 

Au copiii nevoie de același necesar de energie și substanțe nutriționale precum adulții?

Valorile orientative indicate de oamenii de știință reprezintă recomandări pentru adulți. Copiii au în faza de dezvoltare un necesar de energie și substanțe nutritive strict individual, în funcție de vârstă, sex, activitate fizică și dimensiune corporală.

Prin urmare, este foarte important ca aceștia să aibă o alimentație sănătoasă și variată și să facă multă mișcare. Astfel le asiguri o alimentație echilibrată cu toate substanțele nutritive, vitaminele și mineralele importante și contribui la educarea lor în favoarea unui stil de viață sănătos.

Întrebări generale pentru candidați

Întrebări generale pentru candidați

Tot ce vrei să știi despre Kaufland în calitate de angajator, afli accesând pagina cariere.kaufland.md.

Pentru partenerii de afaceri: Dezvoltare imobiliară

Care sunt condițiile pe care o locație trebuie să le îndeplinească pentru un magazin Kaufland?

Pentru a afla orice detalii despre posibilitatea închirierii spațiilor comerciale din galeriile noastre comerciale, contactează-ne la adresa office@kaufland.md.  

Generalități

Am o cerere de sponsorizare. Cui trebuie să mă adresez?

Dacă dorești să ne adresezi o cerere de sponsorizare, te rugăm să ne scrii la adresa sponsorizari@kaufland.md, precizând detalii despre proiect. Reține faptul că, în general, proiectele sunt evaluate după impactul pe care îl au asupra beneficiarilor.

În ce țară aveți magazine?

Avem magazine deschise în mai multe țări. Vizitează-ne pe www.kaufland.com și vezi care sunt acestea.

Aveți vouchere?

Da, în magazinele noastre poți găsi carduri cadou, pe care le poți dărui celor dragi.

Cardurile se achiziționează din magazin și se activează la casa de marcat după ce au fost achitate. Acestea pot fi încărcate cu orice sumă între 10 lei și 5.000 lei, cu mențiunea că nu pot fi încărcate cu o valoare mai mică de 10 lei sau mai mare de 5.000 lei. Cardurile cadou nu pot fi preschimbate în bani.

Cu acest card, poți face cumpărături multiple, restul rămânând pe card.