Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Contact

Nu ai găsit răspunsul dorit în pagina noastră de întrebări frecvente și dorești să ne transmiți un mesaj? Poți face acest lucru completând formularul de mai jos1. Colegii noștri vor reveni cu răspuns în cel mai scurt timp.

Selectează categoria dorită și scrie-ne. Îți vom răspunde cu plăcere.

Bineînțeles, gratuit!

În plus, ai la dispoziție și telefonul clientului 0800 1 0800, apelabil gratuit din orice rețea, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 - 17.00 (cu excepția zilelor de Sărbători legale).

Formular de contact

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Oferte afișate pentru: , ,  
Informații despre produs
Codul GTIN sau EAN este numărul care se află sub codul de bare.
Numărul de lot poate fi găsit pe ambalaj sau pe etichetă. Acesta constă fie dintr-o combinație de litere, fie a unei combinații de cifre sau a unei combinații de litere/cifre. Aceasta este adesea precedată de litera L sau de termenul LOT.
Pot fi contactat la ora
Disponibil pe *
Date personale
Adresa completă

Încarcă un atașament

Formatul atașamentului trebuie să fie unul dintre următoarele: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png, .gif. Atașamentul trebuie să aibă maximum 5 MB.
Mărimea maximă: 5 MB
Încarcă

Datele cu caracter personal transmise prin intermediul acestui formular sunt prelucrate și protejate în conformitate cu legislația în vigoare. Aici poți accesa Regulamentul privind protecția datelor.

Prin prezentul formular se colectează, stochează și/sau transmit date cu caracter personal, prelucrate în cadrul sistemului de evidență nr. 0001031-004, înregistrat în Registrul de evidență al operatorilor de date cu caracter personal (www.registru.datepersonale.md). Prelucrarea ulterioară a acestor date poate fi efectuată numai în condițiile prevăzute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.