Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Oferte

Cumpărăturile sunt întotdeauna ieftine la Kaufland - dar devin și mai ieftine cu ofertele noastre. Dacă dorești să economisești și mai mult, te invităm să descoperi reducerile noastre săptămânale, precum și promoțiile Kaufland Card.

Săptămâna curentă

Vezi ce găsești în oferta noastră săptămâna aceasta

La Kaufland găsești în fiecare săptămână oferte noi, astfel că ai motive să ne vizitezi zilnic. Începând de joi, economisești pentru o săptămână întreagă cu ajutorul ofertelor noastre la produse alimentare precum legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, ouă, delicatese, băuturi, dulciuri, produse congelate și multe alte articole care fac viața mai simplă și mai frumoasă. Începând de vineri poți profita de oferta de weekend, iar de luni începi o nouă săptămână cu oferte la produse nealimentare.

Pentru super promoții!

Nu vrei să ratezi nicio ofertă? Atunci tot ce trebuie să faci este să rămâi la curent cu toate canalele noastre de comunicare: catalogul digital, aplicația Kaufland sau pe Social Media. Ba chiar mai mult, este și mai simplu cu Newsletter-ul nostru, pentru că ofertele ajung direct în căsuța de e-mail.

Întotdeauna la îndemână: catalogul digital

✓ Răsfoiește online catalogul

✓ Găsiește ofertele tale preferată folosind butonul de căutare

✓ Descarcă catalogul în format PDF


Descoperă ofertele săptămânale din catalogul digital!

La Kaufland, îți pregătim super oferte în fiecare săptămână – și în fiecare zi îți oferim motive noi să alegi FRESH. În fiecare joi îți pregătim noi oferte pentru a economisi de fiecare dată când vii la cumpărături. 

În fiecare vineri fii pe fază pe canalele noastre de Social Media pentru a afla super reducerile de weekend!