Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Fii responsabil când faci cumpărături

În calitate de companie responsabilă, ținem la siguranța clienților și a angajaților noștri. De aceea, am luat măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sediul central. În plus, toți colegii noștri lucrează la capacitate maximă și cu cea mai mare viteză, pentru a reaproviziona rafturile și a evita formarea cozilor în magazine.

Însă avem nevoie și de ajutorul tău. Vezi mai jos cum poți face diferența, fiind responsabil la cumpărături.

Activitatea din magazin

Recomandăm efectuarea cumpărăturilor de către un singur membru al familiei, de la cel mai apropiat magazin, pentru a evita mijloacele de transport în comun și a aglomerărilor. Te rugăm să ai în vedere că avem suficiente stocuri, iar magazinele sunt deschise și reaprovizionate în fiecare zi și vor rămâne deschise și în perioada următoare. Caută aici cel mai apropiat magazin de tine și vezi în ce interval orar este deschis.

De asemenea, te asigurăm că avem livrări zilnice la nivelul tuturor magazinelor și că, împreună cu furnizorii noștri, lucrăm în mod constant pentru a livra în cantități suficiente produsele necesare consumului.


Ce poți face?

Lista de cumpărături

Lista de cumpărături

Pentru a face cumpărături în mod responsabil, pregătește-ți de acasă lista de cumpărături. Astfel, vei petrece mai puțin timp în magazin și nici nu vei uita să iei vreun produs. Dacă ai nevoie de ajutor în pregătirea listei, folosește aplicația Kaufland. Iar pentru a vedea ce avem la ofertă, abonează-te la newsletterul nostru.

Ajută un vecin

Ajută un vecin

Întreabă-ți vecinii care sunt în vârstă dacă au nevoie de ajutor la cumpărături.

Evită risipa

Evită risipa

Evită risipa alimentară cumpărând responsabil, doar în cantități destinate consumului personal, și ține cont de faptul că produsele alimentare au termene de valabilitate care nu pot fi depășite.

Dezinfectează-ți mâinile

Dezinfectează-ți mâinile

Folosește dezinfectant de mâini de la stațiile amplasate la intrarea în magazin, atât înainte, cât și după ce îți închei cumpărăturile.

Păstrează distanța optimă

Păstrează distanța optimă

Păstrează distanța de siguranță de 2 metri față de celelalte persoane aflate în magazin.

Plătește cu cardul

Plătește cu cardul

Evită pe cât mai mult posibil folosirea bancnotelor pentru a-ți plăti cumpărăturile. Optează pentru plata cu cardul sau cu telefonul, în măsura în care acest lucru este posibil.

Spală-te pe mâini

Spală-te pe mâini

Spală-te des pe mâini cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde, mai ales după ce ai fost într-un loc public sau după ce îți sufli nasul, tușești sau strănuți.

Respect și răbdare

Respect și răbdare

În ciuda situației actuale, este nevoie să fim prietenoși unul cu celălalt. Cu toții facem tot posibilul pentru a face față situației. Chiar și angajații din magazine. Împreună putem face asta!

Mai puțin eu, mai mult noi

Mai puțin eu, mai mult noi

Numai dacă acționăm împreună și ne purtăm de grijă unii altora, mai puțini oameni vor avea de suferit. Ai grijă de cei din jurul tău în același mod în care ai grijă de tine.

Ai grijă de alimentația ta

Ai grijă de alimentația ta

Ai grijă să ai un meniu diversificat, cu legume, fructe, carne, ouă, lactate. Evită pe cât posibil prăjelile, dulciurile și snack-urile sărate.

Hidratează-te suficient

Hidratează-te suficient

Regula de a bea zilnic 2 litri de lichide rămâne valabilă și în perioada aceasta. Ai grijă să ai lângă tine mereu o sticlă cu apă și fă-ți obiceiul să bei la fiecare oră. Ceaiurile calde pot fi și ele o alternativă sănătoasă.

Dormi suficient

Dormi suficient

Somnul este important în perioada aceasta. Asigură-te că dormi 7-8 ore pe noapte. Pentru un somn mai odihnitor, nu adormi cu televizorul deschis sau după ce ai stat pe telefon.


Ce măsuri am luat?

 • am instalat geamuri de protecție din plexiglas la casele de marcat și la birourile Info;
 • am afișat la casele de marcat recomandarea pentru clienți de a plăti cu cardul sau cu telefonul, pentru mai multă siguranță;
 • am instruit angajații să poarte mănuși și să plaseze restul și bonul fiscal direct pe mobilierul casei de marcat;
 • am amplasat benzi roșii delimitatoare la casele de marcat, brutărie și vitrina asistată, la o distanță de cel puțin un metru una față de alta, cu scopul de a-i ajuta pe clienți să păstreze distanța recomandată;
 • am amplasat la raionul de legume și fructe mănuși de unică folosință, pe care clienții sunt obligați să le poarte;
 • în caz de aglomerare excesivă, vom permite accesul clienților în grupuri restrânse;
 • de mai multe ori pe zi, în magazine sunt dezinfectate toate suprafețele des utilizate de clienți și angajați, precum și obiectele de uz comun (cărucioare de cumpărături, coșuri de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântare etc.);
 • am amplasat în toate magazinele stații cu dezinfectant de mâini gratuit, atât pentru clienți, cât și pentru colegi;
 • toaletele din magazine și toate spațiile comune ale angajaților sunt dezinfectate și ele în totalitate;
 • am pus la dispoziție o linie telefonică specială pentru informarea corectă și completă a angajaților;
 • ținem legătura cu autoritățile și partenerii noștri naționali și internaționali și urmărim evoluția situației și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a proteja siguranța clienților și a colegilor noștri.

Descoperă ofertele noastre și în alte moduri

Oprim pentru o perioadă distribuția revistei noastre. Măsura o luăm pentru siguranța ta și a celor care o distribuie săptămânal. Ca să rămâi la curent cu ofertele noastre, te invităm să accesezi canalele noastre de comunicare online.