Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-Classic - calitatea convinge, prețul le recomandă

Poți găsi produsele K-Classic doar în magazinele noastre. Marca proprie K-Classic îți oferă o calitate controlată a mărcii, la preţuri imbatibile. Garantat!

Cel mai bine te vei convinge de calitatea excelentă a produselor K-Classic data viitoare când vei face cumpărături!

Bucură-te de oferte la produsele K-Classic

Valabilitate: din 23.09.2020 până în 29.09.2020

Sortiment

Descoperă produsele K-Classic

K-Classic îți oferă un sortiment bogat de peste 1.500 de produse: săpun lichid, hârtie igienică, balsam, gel de duș, șampon, soluții de curățare, mop, sare, detergent și multe altele.

În plus, în ceea ce privește produsele alimentare K-Classic, ești întotdeauna bine informat cu privire la valorile nutritive şi substanţele pe care acestea le conțin.

În permanență suntem preocupaţi de îmbogăţirea sortimentului nostru de produse K-Classic pentru a-l face şi mai atractiv pentru tine, şi prin urmare ne extindem gama K-Classic cu noi produse în mod regulat.

Noile produse K-Classic sunt foarte uşor de recunoscut după simbolul roşu cu inscripţia "Nou în sortiment" de pe ambalaj şi indicatoarele de semnalizare de la raft. Astfel, te poți bucura de noile produse K-Classic!

Vino în magazinele noastre pentru a descoperi întreaga gamă de produse.

Garanțiile K-Classic

Beneficiază de avantajele K-Classic

  • Marcă de calitate controlată garantat

    Înaltele cerinţe privind producţia, controalele constante şi utilizarea institutelor de verificare independente garantează calitate de primă clasă.
  • Calitate garantată la cel mai bun preţ

    K-Classic îți oferă această garanţie! Fără nici un fel de compromis. La articolele comparabile din punct de vedere calitativ, nu vei găsi la nici un alt comerciant din oraş preţuri mai bune.
  • Satisfacţie garantată sau restituirea banilor

    Articolele K-Classic sunt produse de calitate - garantat! Dacă totuşi nu ești mulţumit, primești înapoi banii, fără multe cuvinte.

Informații nutriționale

K-Classic - Ştii la ce să te aştepţi

Pentru a fi mereu informat, vei găsi pe partea din faţă a ambalajului majorităţii produselor noastre K-Classic date cu privire la conţinutul de calorii la 100 g, respectiv 100 ml şi cât reprezintă procentual acestea din necesarul zilnic. Astfel, ai o privire de ansamblu rapidă asupra aportului energetic.

În plus, pe partea din spate a ambalajului, găsești tabelul detaliat cu valori nutritive, lista de ingrediente şi indicaţiile cu privire la alergeni. Astfel, poți evalua rapid şi simplu propria doză de calorii şi substanţe nutritive – fără conversii complicate!

Detergenți

Ești bine informat!

Îți punem la dispoziţie informaţii legate de ingredientele produselor K-Classic ce conţin tenside, cum ar fi detergenţii, produsele de curăţare şi îngrijire a casei, precum şi despre produsele de îngrijire a autoturismului.

Aici poți vedea toate ingredientele produselor K-Classic, respectiv ale mărfurilor înregistrate prin intermediul codurilor GTIN aferente. Codul GTIN se găseşte pe fiecare ambalaj, sub codul de bare.

Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Vrei să știi mai multe despre produsele K-Classic sau ai întrebări? Poți găsi în secțiunea „Utile” o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre.