Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

La Kaufland ne dorim să fii mulțumit de serviciile noastre și să faci cu plăcere cumpărăturile tale. 

Noi îți oferim tot ce este mai bun!

Clientul stă întotdeauna în centrul atenției și este cea mai importantă persoană pentru noi. Vă garantăm acest lucru! 

Garanția Prospețimii

Garanția Prospețimii

În cazul în care găsești unul sau mai multe aritcole cu termenul de valabilitate expirat, îți oferim un bon valoric de 10 lei.

Schimb ușor și rapid

Schimb ușor și rapid

Returnează un produs pe care nu îl mai dorești, doar pe baza bonului fiscal și îți primești banii înapoi. Dacă te răzgândești în privința unui produs electric, îl poți returna în termen de trei luni.

Se aplică numai produselor nedeschise. Se exclud voucherele, cardurile cadou, produsele pre-plătite și de încărcare electronica, precum și CD-urile și DVD-urile. Se aplică condiții separate pentru aparatele electrice, electrocasnice și băuturi.

Returnare băuturi

Returnare băuturi

Ai cumpărat mai multe băuturi decât aveai nevoie pentru petrecere? Nicio problemă! Pe baza bonului de casă, primim înapoi, în termen de 14 zile, produsele cu ambalaje nedeteriorate.

Timpul înseamnă bani

Timpul înseamnă bani

Ai așteptat mai mult de 5 minute la casă? Dacă nu sunt deschise toate casele de marcat, primești un bon valoric de 10 lei.

Rapiditate la vitrina cu servire asistată

Rapiditate la vitrina cu servire asistată

Dacă nu sunt ocupate toate cântarele și aștepți mai mult de 5 minute, îți dăm un bon cadou în valoare de 10 lei!

3 ani garanție

3 ani garanție la electrocasnice

Ai 3 ani garanție la toate produsele electrice și electrocasnice comercializate. În plus, dacă te răzgândești, primim înapoi aceste produse, în termen de 3 luni, pe baza bonului fiscal. Află mai multe aici.

Eticheta Galbenă

Eticheta Galbenă

În magazinele noastre găsești peste 3.000 de articole marcate la raft cu eticheta galbenă, pentru care garantăm cel mai bun preț din piață.

Kaufland Card

Cu Kaufland Card fizic și digital vezi promoțiile săptămânii și descoperi ofertele personalizate, în baza istoricului tău de cumpărături.