Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Promoții Kaufland Card Digital personalizate pe bune

De acum te poți bucura de cumpărături mai ușoare și mai plăcute. Kaufland Card Digital îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv. Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață.

S-ar putea chiar să ai impresia că au fost făcute direct de către tine, pentru că promoțiile personalizate sunt generate automat pornind de la cumpărăturile tale din magazinele noastre.


Informații utile

La început de an, avem un nou tip de voucher disponibil în Kaufland Card!

Beneficiezi de 10% discount la primul cos de cumparaturi efectuat in perioada 10 – 23.01.2022, scanand Kaufland Card digital, in limita a 2000 mdl.

În data de 10.01.2022 se va aloca un voucher de 10% reducere la primul coș de cumpărături tuturor utilizatorilor de Kaufland Card digital. Acesta se aplică automat la primul bon fiscal efectuat cu scanarea Kaufland Card digital până la data de 23.01.2022. Valoarea maximă a reducerii oferite de voucher este de 2000 MDL.

 

Reducerea se aplică în orice magazin Kaufland din Republica Moldova.

Reducerea se aplică o singură dată, la un singur bon fiscal.

Reducerea nu se aplică dacă în contul de client mai există o reducere de coș de cumpărături activă în aceeași perioadă.

Reducerea nu se aplică la țigări, formula de început pentru bebeluși, cărți și reviste cu preț fix.

Produsele se preiau individual de la raft de către client și se găsesc numai în limita stocului disponibil. Imaginile folosite sunt cu caracter de prezentare.

Voucherul din contul personal Kaufland Card nu poate fi importat, exportat sau transferat către alte persoane sau în alte conturi Kaufland Card. Voucherul de reducere nu se poate converti în bani, nu poate fi vândut și nici nu se primește rest.

Informații utile

Cum poți beneficia de promoțiile personalizate

  • Creează-ți un cont Kaufland Card Digital în aplicația mobilă Kaufland;
  • Scanează Kaufland Card Digital la fiecare cumpărătură;
  • Vei găsi promoțiile personalizate în secțiunea dedicată „Pentru mine - Promoții personalizate”;
  • Ca să nu ratezi promoțiile, te vom informa printr-un mesaj push-notification imediat ce acestea sunt disponibile în contul tău.

Sfaturi utile

Nu ți se actualizează ofertele personalizate în aplicație?

Întâmpini probleme cu vizualizarea ofertele personalizate în aplicație? Atunci descoperă câteva sfaturi utile care te vor ajuta să vezi promoțiile și voucherele valabile pentru tine în Kaufland Card Digital.Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card Digital sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card Digital?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card Digital, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.