Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Iubești sărbătorile? Trăiește sărbătorile!

Cea mai frumoasă perioadă a anului bate la ușă: sărbătorile! Ne relaxăm, ne petrecem zile de reflecție alături de cei dragi și ne simțim bine.

 

Mai ai nevoie de idei și inspirație pentru petrecerea ta? Atunci ai ajuns exact la locul potrivit. Sunt multe de descoperit care îți pot crea dispoziția de sărbători. Cel mai bine este să începi imediat - cu filmul nostru de sărbători. 

Pentru mai multă inspirație, consultă catalogul nostru de sărbători.

Sărbători

La noi găsești tot ce face sărbătoarea să fie una de neuitat. Te așteaptă multe oferte grozave, idei de rețete și momente esențiale de sărbători, cu care să aduci magia sărbătorilor mai aproape de cei dragi.

 

Îți dorim sărbători liniștite, plăcute și multă distracție!

K-Favourites

Savurează sărbătorile

K-Favourites este marca noastră proprie cu acel ceva special: ingrediente alese, cea mai înaltă calitate, gust rafinat. Și la prețuri fantastice. Astfel produsele fac sărbătorile ceea ce ar trebui să fie: ceva cu totul special. 

Selecția noastră mare de produse K-Favorites îți oferă tot ceea ce este necesar pentru petrecere - de la ingrediente delicioase pentru gătit și coacere până la delicatese dulci cu zahăr. 

Gătitul de sărbători

Îți plac rețetele? Primești rețete!

Inspiră-te! Am adunat pentru tine multe idei de rețete variate, cu care poți crea spiritul sărbătorilor pentru cei dragi.

Găsești toate ingredientele pentru rețete și multe alte oferte de sărbători în magazinele Kaufland. Te așteptăm cu drag!