Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Animaterra Jocul

Animaterra a ajuns la cea de a 5-a ediție.

Te invităm în captivantul univers Animaterra pentru a descoperi eroii tăi preferați într-o lumină mult mai dinamică.

Acum tu ești eroul în lumea Animaterra! Alătură-te celorlaltor personaje mistice și folosește-ți creativitatea, atenția și inteligența pentru a combate forțele răului. Universul Animaterra este foarte mare, iar acțiunea jocului se petrece într-un sat uitat de lume. Vei întamplina provocări la orice pas și vei găsi oportunități pentru a-ți testa și îmbunătăți abilitățile de războinic sau vrăjitor. 

Distruge forțele răului sau ajută-ți consătenii în misiuni aventuroase și vei fi răsplătit cu resurse pe măsura abilităților tale.

 


O lume de basm

Animaterra Jocul

"Lumea a cunoscut pacea, dar nu a înțeles-o până când nu a apărut întunericul.

Întunericul a cunoscut războiul, dar nu l-a înțeles până când viitor nu ar mai fi. Și te întrebi? Lumină sau întuneric? Bine sau rău? Tu sau eu?

O lume am creat cu ai mei frați, prieteni, zâne, viteji și vraci. A trebuit să vii tu, Prinț de Foc cu a ta armată, și toate lighioanele din adâncul întunericului să ne pună la încercare: În cerc are loc lupta de eoni de ani de zile. Eu vreau să rup cercul, pentru că este o buclă și nu duce nicăieri. Eu am învățat lecția. 

Nimic nu va fi separat, întunericul atrage lumina și devin una, răul atrage binele și devin una. Acum, viața și a ta și a mea sunt fără viitor. Copacul vieții ne-a vorbit. Ție ce ți-a spus?"

Scrisoare către Prințul de Foc de la Făt Frumos


Instalează aplicația

Cum îți instalezi Aplicația Animaterra