Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

De 4 ani ne străduim de 4 ori mai mult

Primul pas: îți activezi participarea la tombolă în secțiunea ”Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+Activează“. 

Tombola se va desfășura în perioada 21.09 - 15.11.2023.

Vor fi extrageri după fiecare etapă de 2 săptămâni.

Pasul 2: cumperi de minimum 200 lei și scanezi Kaufland Card de fiecare dată când faci cumpărături. 

E atât de simplu să scanezi și să câștigi pentru că premiile le primești în contul tău Kaufland Card digital, mai puțin Dacia Duster, pe care ți-o vom dărui personal. Decorează-ți mașina cu stickerul aniversar și poți câștiga 400 de lei.

Dacă te afli printre cei 10 norocoși ai zilei, îți vei auzi numărul de înmatriculare anunțat drept câștigător, prin stația radio a magazinului. 

Câștigătorii zilei vor fi premiați cu câte un card cadou în valoare de 400 de lei, care poate fi folosit în urma scanării Kaufland Card, în toate magazinele Kaufland. 

Perioada campaniei este 28.09 - 22.11.2023.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre Kaufland Card Digital sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.

Termeni și condiții de utilizare

Ce ar trebui să știi despre utilizarea Kaufland Card Digital?

Află care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a utiliza Kaufland Card Digital, precum și drepturile pe care le ai ca utilizator.

Politica de confidențialitate

Ce ar trebui să știi despre protecția datelor cu caracter personal?

Află care sunt principiile privind protecția datelor pentru programul de loialitate destinat clienților Kaufland „Kaufland Card“