Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Bine ai venit în Universul Ieftin!

Metaversul e deja de domeniul trecutului. Dacă vrei să experimentezi ceva și mai special, vino în Universul Ieftin! Un loc plin de inspirație și prietenie. Partea bună: nu trebuie să fugi într-o lume digitală, ci doar stai în realitate. Fără inteligență artificială, doar oferte inteligente. Fără holograme, doar cu oameni reali. Fără criptomonede noi, doar cu prețuri mici.

Așa că treci pe aici! Universul Ieftin Kaufland te va surpinde cu oferte fabuloase în fiecare zi.

Bine ai venit în Universul Ieftin!

Locul unde orice e posibil.

În Universul Ieftin totul este real: prețurile mici, prospețimea absolută și ofertele tentante. Bazează-te pe propriile simțuri. Privește în jur, gustă, atinge. Descoperă tot ce îți dorești. Sub un singur acoperiș și pentru bani foarte puțini.

Descoperă Universul Ieftin Kaufland!


Gama noastră de produse

Fresh. Pentru noi este mai mult decât un cuvânt.

Fie că este vorba despre legume sau fructe, fie de carne, brânzeturi, pește sau de produsele de la brutărie, vrem să îți oferim întotdeauna cele mai fresh produse. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te așteptăm în magazinele noastre pentru a te convinge.

Fructe și legume

Furnizorii noștri ne pun la dispoziție zilnic o selecție proaspătă de fructe și legume, de la exotice la regionale. 

Delicatese la vitrina asistată

Cârnați, carne, brânză sau pește? Vei găsi doar calitate înaltă la vitrina asistată din magazinele noastre. 

Brutărie proaspătă

De câteva ori pe zi te așteaptă aici delicatese proaspăt coapte - atât dulci, cât și sărate. Folosim doar cele mai bune ingrediente, strict controlate.


Kaufland Card

Fii parte din comunitate

Fă-ți Kaufland Card și devino parte din comunitate! Beneficiezi de reduceri exclusive, promoții personalizate și beneficii uimitoare.


K-Scan

Uimitor de simplu

În Universul Ieftin nu doar că te bucuri de prețuri fabuloase, ci faci și cumpărăturile ușor, rapid și în siguranță. Înainte de a le pune în cărucior, scanează toate produsele cu smartphone-ul tău sau cu scannerele noastre de mână. Odată puse în cărucior, produsele rămân acolo... chiar și în momentul efectuării plății!