Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Prețurile bune sunt misiunea noastră

În Kaufland, ne-am făcut o misiune în a avea cele mai bune prețuri și ne-am urmat această promisiune în fiecare moment. 

Chiar și când prețurile cresc din motive independente de noi, eforturile Kaufland sunt de a oferi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri. 

Eticheta galbenă este simbolul promisiunii Kaufland.


ETICHETA GALBENĂ LA LEGUME - FRUCTE

Vara asta aduce noi produse din sortimentul Legume - Fructe sub Eticheta Galbenă, promisiunea noastră prin care oferim cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri.

Cum funcționează:

În cazul în care cumperi un produs din Kaufland din lista produselor selectate și, în maximum 5 zile, identifici un produs identic (brand, sortiment, gramaj) de la un alt competitor, dar cu un preț mai mic, îți oferim un voucher prin Kaufland Card Digital cu o reducere de preț de 50% la un produs cumpărat de la Kaufland ( în limita a 10 unități de produs).

Ce trebuie să faci:

Lucrurile sunt simple: 

 • deții Kaufland Card Digital;
 • cumperi din Kaufland un produs care se află în lista produselor selectate;
 • în maximum 5 zile identifici la un competitor același produs la un preț mai mic;
 • completezi formularul de mai jos, iar noi te contactăm în maximum 10 zile și-ți oferim un răspuns pentru cererea ta.

* Doar primul participant care găsește un produs la un preț mai mic de la un alt competitor și completează formularul poate beneficia de un voucher de cumpărături în Kaufland Card Digital. 


Important: produsele din campanie nu pot fi comparate cu produsele identice de la competitori, dacă produsele din urmă se află într-o campanie, promoție, la vânzare accelerată sau în orice alt context ce implică o reducere de preț.

Completează formularul

Încarcă o fotografie cu bonul și una cu dovada prețului de la competitor.

Fotografiile trebuie să conțină atât bonul de la Kaufland, cât și dovada prețului de la competitor.
0
Fotografia trebuie să conțină atât bonul de la Kaufland, cât și dovada prețului de la competitor. Imaginea trebuie să aibă maximum 5 MB și să fie salvată în format JPG, PNG.
Fotografia trebuie să conțină atât bonul de la Kaufland, cât și dovada prețului de la competitor. Imaginea trebuie să aibă maximum 5 MB și să fie salvată în format JPG, PNG.
 • Codul de bare al produsului:

 • Data bonului Kaufland (ZZ/LL/AAAA)

 • Numărul de Kaufland Card Digital:

 • Prețul produsului cumpărat din Kaufland:

 • Data identificării aceluiași produs de la un competitor (ZZ/LL/AAAA):

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.


Beneficiile cardului

De ce să-ți faci Kaufland Card?

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card, am adunat la un loc toate beneficiile de care te poți bucura oricând: reduceri speciale, colectarea de stele în aplicație și promoții personalizate. 

Nu uita să scanezi Kaufland Card la casele de marcat de fiecare dată când vii la cumpărături. Astfel, te poți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card!

Promoțiile Kaufland Card

Ai toate promoțiile într-un singur loc.

Cu Kaufland Card ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

Kaufland Card

Colectezi stele direct în aplicație.

Scanează Kaufland Card de fiecare dată când plătești cumpărăturile și vei acumula automat stele Kaufland Card (50 lei = 1 stea). Stelele vor putea fi folosite pentru a obține reduceri importante la unele produse din secțiunea „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.

Kaufland Card

Găsești oricând oferte speciale.

Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.

Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card Digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

 1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
 2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
 3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.