Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

PARKSIDE – Acum nou la Kaufland

Dacă îți place să faci singur lucrurile, ai nevoie de unelte, echipamente și accesorii de grădinărit fiabile. Tocmai de aceea există acum PARKSIDE la Kaufland. Marca oferă o gamă vastă la cel mai bun preț pentru pasionații de bricolaj și grădinarii amatori.

Uneltele durabile îți facilitează munca în casă și în grădină și îți asigură un succes și mai mare la următorul proiect de bricolaj!

PARKSIDE®

Mai multe opțiuni pentru casă și grădină.

Construiești, repari, creezi - întotdeauna este ceva de făcut acasă. Iar cu uneltele PARKSIDE ai garanția că ești echipat pentru orice lucrare. Următorul tău proiect de bricolaj sau grădinărit poate să înceapă.

Grey background with headline Quality

Diversitate

PARKSIDE oferă unealta potrivită pentru fiecare lucrare, de la foarfece de crengi la clești. Cele mai recente idei de produse și numeroase accesorii practice asigură echipamentul optim pentru toate sarcinile manuale.

Grey background with headline Quality

Calitate

Cea mai bună calitate și durabilitatesa sunt esențiale pentru unelte. De aceea, toate produsele PARKSIDE sunt supuse unor controale stricte de siguranță și calitate. Pentru o muncă sigură și plăcută.

Grey background with headline Quality

Preis

Același lucru este valabil și pentru unelte - calitatea nu trebuie să fie neapărat scumpă. Produsele PARKSIDE sunt caracterizate de un raport preț-calitate foarte bun. Iar cu bateriile reîncărcabile moderne care se pot folosi pentru mai multe unelte, economisești nu numai bani, ci și spațiu.


Putere pentru dispozitivele tale cu acumulator

Dispozitivele puternice au nevoie de o sursă de energie puternică. De aceea, acumulatoarele și încărcătoarele din echipele X12V și X20V oferă putere maximă cu siguranța cea mai mare. Sistemele de acumulatoare se supun unor standarde de înaltă calitate și se testează cu strictețe. Aceasta este singura modalitate de a garanta longevitatea și robustețea care corespund cerințelor noastre.

Garanția noastră de 3 ani îți oferă o siguranță suplimentară. Convinge-te singur!

Două acumulatoare pentru toate dispozitivele alimentate cu acumulatoare 

PARKSIDE face ca încărcarea uneltelor cu acumulatoare să fie foarte ușoară. Există două sisteme de acumulatoare. Unul este compatibil cu uneltele din seria X12V, iar celălalt cu uneltele din seria X20V. Acest lucru facilitează urmărirea și economisește spațiu. Sigla de pe unealta ta îți arată care acumulator este compatibil. 

Sistem de acumulatoare X12V

12 V Parkside battery on grey and green background

Unealta fără fir X12V compactă și ergonomică se potrivește cu peste 20 de unelte manuale din echipa X12V. Acestea includ unelte pentru lucrări ușoare și medii, cum ar fi șurubelnițe cu acumulator, fierăstraie mecanice cu acumulator și mașini cu acumulator de tuns gard viu. 

Fierăstrău pendular

12 V Parkside battery on grey and green background

Fierăstrău pendular cu Progres accelerat la tăiere datorită cursei pendulului comutabil în 3 trepte și austare fină fără pendul. Sistem de acumulatoare X20V

20 V Parkside battery on grey and green background

Acumulatorul X20V oferă putere completă pentru peste 70 de unelte din echipa X20V, cum ar fi mașini cu acumulator de tuns iarba, mașini de găurit cu acumulator, compresoare cu acumulator sau suflante de frunze cu acumulator. 

Reflector LED cu baterie externă

12 V Parkside battery on grey and green background

Reflectorul LED cu baterie externă cu design compact cu sistem de pliere care economisește spațiu și Baterie Li-Ion integrată cu funcție power bank.