Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cu Kaufland Card, te bucuri de beneficii în fiecare săptămână!

 

Începând din 14 septembrie, ai 40 de lei reducere săptămânal doar prin Kaufland Card Digital!

Cum funcționează:

Beneficiezi săptămânal de un voucher de 40 de lei, pe care îl poți activa la un coș de cumpărături de minimum 400 de lei!

Valabilitatea voucherului este de luni până duminică, pentru fiecare săptămână de promoție.

 

Important:

Pentru a putea activa voucherul, trebuie să îți dai consimțământul în aplicație pentru prelucrarea datelor personale, odată cu activarea Kaufland Card.

 

Scanează Kaufland Card la fiecare cumpărătură ca să te poți bucura de toate beneficiile Kaufland Card!

Disclaimer:

Voucherul va fi valabil o singura data pe săptămână, la un singur coș de cumpărături de peste 400 lei.

La valoarea totală a coșului de cumpărături pentru aplicarea promoției nu vor fi incluse produsele din tutun, băuturile spirtoase, produsele conexe, dispozitivele și accesorii de utilizare, reîncărcare sau încălzire a acestora, formule de lapte <1 an și hrană pentru bebeluși până la 6 luni.

Această promoție este valabilă doar prin scanarea propriului tău Kaufland Card la casa de marcat înainte de efectuarea plății.

Nu este posibilă prezentarea acestuia după efectuarea plății și solicitarea beneficiului.

Reducerea acordată se aplică la prețul de la raft al produselor. Pentru acordarea reducerii, produsele trebuie scanate individual la casa de marcat. Produsele se preiau individual de la raft de către client și se găsesc numai în limita stocului disponibil. Vindem în cantități destinate consumului personal.

Ofertele din contul personal Kaufland Card nu pot fi importate, exportate sau transferate către alte persoane sau în alte conturi Kaufland Card, iar în cazul în care se suprapun cu alte promoții Kaufland, reducerile, în principiu, nu se cumulează.

Reducerile nu se pot converti în numerar, promoțiile nu pot fi vândute și nici nu se primește rest în cazul utilizării voucherelor valorice.