Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Rețete pentru masa de Paște

Rețete pentru Paște

Ai nevoie de idei pentru masa de Paște? Atunci ești pe pagina potrivită!

Ți-am pregătit o selecție de rețete din care poți să faci un meniu de nota zece. De la aperitive rafinate și feluri principale speciale, până la deserturi aromate. Iar pentru cei care preferă preparate fără carne, secțiunea cu rețete vegetariene cuprinde feluri de mâncare pentru toate gusturile.

Aperitive pentru Paște

Înainte de a degusta preparatele tradiționale de Paște, îți deschizi apetitul cu câteva aperitive. De exemplu, ouăle roșii pot fi reinterpretate și servite cu diferite umpluturi și o salată de primăvară bogată în verdețuri.


Rețete vegetariene pentru Paște

Drobul de Paște nu trebuie să conțină neapărat carne. La fel și multe alte rețete, în care carnea poate fi înlocuită cu alte ingrediente, în cazul în care ești vegetarian.


Rețete cu carne de miel pentru Paște

Dacă totuși preferi carnea și nu îți poți imagina masa de Paște fără preparate din carne de miel, avem pentru tine câteva rețete care cu siguranță vor fi pe gustul tău.

Rețete pentru Paște cu alte tipuri de carne

Desigur, în cazul în care carnea de miel nu se află în preferințele tale, poți alege oricând dintre rețetele de mai jos una cu carne de pui, porc, curcan, rață sau pește.


Prăjituri pentru Paște

Orice masă de sărbătoare se încheie cu un desert delicios. Pe lângă tradiționala rețetă de cozonac sau de pască, poți încerca și una dintre rețetele de dulciuri pe care ți le recomandăm mai jos.