Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Puși pe combinații

Puși pe combinații - Seria care te invață cum să faci combinații valoroase pentru buzunarul tău

Kaufland lansează seria care te învață cum să faci combinații valoroase pentru buzunarul tău. 5 combinatori. 5 ponturi valoroase. 5 combinații care te ajută să-ți faci cumpărăturile la un preț bun. 5 actori de comedie care îți vor stârni un zâmbet în colțul gurii și te vor inspira să alergi spre cel mai apropiat Kaufland și să pui în aplicare ponturile lor: Alex Bogdan, Cristian Balint, Luiza Stoica, Gabi Costin și Nicu Banea.

Din 18 noiembrie, intră pe canalul de YouTube al Kaufland Moldova, apasă butonul de Subscribe și apoi pe clopoțel ca să vezi primul episoadele care te lasă cu bani în buzunar după o sesiune de shopping ca la carte la Kaufland.

 

Uite ce ponturi valoroase ți-am pregătit în fiecare episod:

 

Episodul 1 – Recondiționări

Un combinator care recondiționează electronice stricate prezintă un lifehack din domeniul lui, care merge mână în mână cu ofertele de seară la fructe și legume din Kaufland.

 

Episodul 2 – Cryptomonede

Un combinator de cryptomonede face legătura între revista digitală și stock maketul crypto.

 

Episodul 3 – Auto deal

Un samsar de mașini second hand cumpărate de la băbuțe din Germania îți prezintă beneficiile produselor cu Eticheta Galbenă.

 

Episodul 4 – Amanet

Un amanetist ca la carte, fiert pe profit, prezintă beneficiile ofertei de 50%, cu care îți poți lua produse 1+1 gratis.

 

Episodul 5 – Feșăn

O combinatoare de haine care schimbă garderobele ca pe șosete, face o pararelă între cardurile de membru de la magazinele de haine și beneficiile cardului Kaufland.

 


Vezi trailerul primului episod - Recondiționări: