Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Vânătoarea Comorilor te provoacă la promoții săptămânale

Vânătoarea comorilor începe în Kaufland!

 

Comorile se arată după îndelungi căutări numai celor vrednici. Drumul nu este cel mai simplu, însă comorile sunt găsite de adevărații exploratori.

O nouă aventură începe pe 29 iunie. Pornește în căutarea comorilor în magazinele noastre!

 

Cum le descoperi?

Urmărește în fiecare săptămână indiciile din revistă și marcajele din magazine pentru a găsi produsele aflate în promoția Vânătoarea Comorilor. 

Cum funcționează?

Începând cu 06.07.2022, cumpără pe același bon cel puțin 2 produse aflate în campanie și scanează Kaufland Card înainte să achiți bonul de cumpărături.

Astfel, vei primi in termen de 10 zile lucrătoare un voucher de discount de 15 % din valoarea coșului tău de cumpărături, pe care îl vei activa în aplicație. Se acordă un singur voucher pe săptămână, echivalent cu 15% din valoarea celui mai mare coș de cumpărături pe care ai cumpărat cel puțin 2 ”produse comori”.

Vezi lista completă cu produsele participante din perioada 03 - 09 august (PDF).

Ce mai trebuie să știi?

Activează voucherul de 15 % și folosește-l imediat sau în termen de 30 de zile, conform valabilității înscrisă pe voucher.

După deblocare este necesară activarea voucherului de reducere pentru a putea fi folosit la casa de marcat cu scanarea Kaufland Card digital sau fizic.

După activare, acesta se consumă automat pe primul bon fiscal cu 1 leu mai mare decât valoarea voucherului, la care se scanează Kaufland Card digital sau fizic.

Valoarea voucherului este de maxim 1980 lei.

Voucherele se rotunjesc în sus, din 20 în 20 lei.

Reducerea este valabilă o singură dată, pe un singur bon fiscal, în perioada ei de valabilitate.

Reducerea nu se aplică dacă în contul tău de client mai există o reducere de coș de cumpărături activă în aceeași perioadă.

Reducerea nu se aplică la țigări, formula de început pentru bebeluși, cărți și reviste cu preț fix.


Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.