Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Mecanismul campaniei

Votează Oferta pentru -50% reducere înseamnă că beneficiezi de 1+1 gratis, votând produsul tău preferat! După încheierea etapei de vot, vei primi automat în contul tău Kaufland Card digital sau fizic un cupon de reducere.

Cuponul de reducere este valabil pentru maxim 4 bucăți din produsul votat, pe un singur bon fiscal.

Spor la oferte!

Ce trebuie să faci?

  1. Alege produsul pentru care vrei să primești oferta de -50% reducere. Votul se desfășoară în perioada 18.04.2024-24.04.2024
  2. Introdu numărul Kaufland Card digital sau fizic și spune-ne la ce alte produse mai vrei să primești oferte. Încă nu ai Kaufland Card? Descarcă aplicația și creează-ți cont acum sau solicită un card fizic de la biroul de informații din magazin.
  3. În prima zi lucrătoare, după încheierea votului, vei primi în contul tău de Kaufland Card un voucher pentru produsul pe care l-ai votat. Voucherul poate fi folosit la o singură cumpărătură, pentru maxim 2 buc. pe un bon fiscal.  La cumpărarea a mai puțin de 2 buc. pe același bon fiscal, prețul acestora va fi cel redus.La cumpărarea a mai mult de 2 buc. pe același bon fiscal, prețul pentru primele 2 va fi cel redus, iar pentru următoarele cel inițial. Reducerea este valabilă o singură dată, pe un singur bon fiscal, în perioada ei de valabilitate, pentru cantitatea menționată.

Ofertele -50% sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care numărul de Kaufland Card este introdus greșit, acesta nu va putea fi identificat în baza de date și prin urmare nu se va putea aloca cuponul. Pentru detalii despre campanie, consultă regulamentul de mai jos.

Ofertele 50% din etapa 11.04.2024-17.04.2024

  • Battistero Torta crema ciocolată/ fistic, 750 g
  • Macrou natural cu adaos de ulei Zolotaia Seti, 225g
  • Lichior Cointreau, 40%, 0.7l