Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-to go: gustări delicioase „to go”

Marca noastră proprie K-to go promite mese gustoase și rapide pentru cei care nu au timp de pauze lungi sau pentru cei cărora le este mereu foame. Sendvișuri, cafea gata preparată, diverse băuturi pe bază de lapte, suc de portocale și smoothie-uri te așteaptă la rafturile cu produse refrigerate de lângă raionul de legume și fructe pentru a-ți face ziua mai ușoară. Mai rămâne să spunem doar: savurează-le cu plăcere!

Sortiment

Pentru fiecare moment al zilei

Fie că ai nevoie de un mic dejun care să îți ofere energie pentru întreaga zi sau de un prânz rapid și gata preparat, marca noastră proprie K-to go este alegerea perfectă pentru orice moment al zilei.

Descoperă și tu întregul sortiment K-to go care te așteaptă la rafturile noastre frigorifice din apropierea raionului de legume și fructe.

Pauza ta. Timpul tău.

Pur și simplu gustos

Iar nu ai timp de o pauză suficient de mare sau în care să poți pregăti ceva? Atunci, cea mai bună soluție e K-to go, ce îți stă la dispoziție cu sendvișuri și gustări sățioase. Nici nu trebuie să cauți mult. Găsești în raftul frigorific imediat ceva gustos.

Micul dejun K-to go
Micul dejun este gata

Bucură-te de mai mult somn

Dacă dimineața iar te grăbești, atunci „K-to go” este alegerea potrivită pentru un început perfect al zilei. Ce spui, de exemplu, de o băutură delicioasă pe bază de lapte? Alege-o pe cea care îți place cel mai mult: cu vanilie, căpșuni, cacao sau banane. Pur și simplu desfaci capacul și savurezi.

Cine nu are energie dimineața apelează cel mai bine la sucul nostru de portocale sau la smoothie-urile bogate în vitamine. Ai nevoie de cofeină? Atunci îți recomandăm specialitățile noastre cremoase de cafea din 100% boabe Arabica.

Te bucuri de mai mult somn cu noua noastră marcă proprie „K-to go”.


Rapid

Prânzul

Este ora 12. Îți este foame și iar ai puțin timp. Bine că există sendvișurile „K-to go”!  

Și cel mai bine este că există câte unul indiferent de ce combinație preferi. Fie că îl vrei pe cel cu șuncă și brânză sau pe cel cu carne de curcan, sendvișurile „K-to go” nu te lasă la greu. Iar dacă ești fan pește, sendvișul cu ton poate fi alegerea perfectă. La finalul prânzului, îți poți lua porția de vitamine cu sucul de portocale presat la rece.

Mmh, dacă este atât de gustos, poți recomanda „K-to go” și altora.

Prânz K-to go

Pauza de cafea K-to go
Pauza de cafea

Ceva gustos și energizant

Simți că energia ta a început să scadă? Atunci, ai nevoie de puțin ajutor care să îți redea pofta de muncă, iar produsele K-to go pot fi aliatul perfect. Și ai de unde alege: espresso, cappuccino sau latte machiatto.

Toate specialitățile noastre gustoase de cafea se produc din boabe Arabica de calitate înaltă, din culturi certificate. Nu-i așa că vrei să le încerci pe toate?


Oricând. Întotdeauna gustos.

Muzică, sport, cinema

„K-to go” este pur și simplu gustos oriunde și oricând. Dacă ești la serviciu, pe drum sau acasă. Smoothie-urile noastre de fructe oferă energie spontană – acum sau mai târziu. La fel ca sortimentul nostru de sendvișuri gustoase. Acestea și alte gustări există acum pe rafturile noastre frigorifice „to go” din apropierea raionului de fructe și legume. Treci pe la noi după programul de muncă, după ora de sport sau înainte de a merge la cinema.

Gustări rapide K-to go

Ce interesant!

„Foame” de cunoaștere

Înainte să producem gustările pentru marca noastră proprie K-to go, ne-am pus multe întrebări importante. Unele dintre acestea sunt deosebit de interesante.

Suc de fructe K-to go

De ce este atât de gustos sucul nostru de portocale?

Pentru că este stors deosebit de încet. Spre deosebire de un suc simplu de portocale, K-to go conține și pulpă de fruct. Pur și simplu, agită puțin sticla și savurează.

Sendvis

Cine l-a inventat?

Sendvișul a fost inventat de John Montagu, al IV-lea Conte de Sandwich. Acesta a trăit din 1718 până în 1792 și, la un moment dat, a dispus să i se servească carnea presată între două felii de pâine. Nu a mai vrut să se murdărească pe degete.

Micul dejun

Micul dejun cu „K-to go”?

Suc de portocale, smoothie sau cafea. Indiferent de cum îți începi ziua, K-to go îți oferă toate posibilitățile. 

macchiato

Totul macchiato?

Toată lumea îl cunoaște, dar puțini știu. Macchiato înseamnă în italiană „pestriț”. Așadar, un Latte Macchiato este o cafea cu lapte cu puțină spumă deasupra.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre K-to go sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.