Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Liv&Bo® - accesorii și decorațiuni pentru casă

Liv&Bo® este brandul nostru pentru design interior, care îți va înfrumuseța și mai mult viața și casa. Accesoriile superbe pentru locuința ta te vor inspira tot timpul, iar prețurile convenabile te vor ajuta să îți descoperi stilul tău de amenajare.

Sortiment

Întotdeauna o idee frumoasă

Decorațiuni, lenjerii de pat elegante sau măsuțe stilizate – în sortimentul Liv&Bo® găsești o mare selecție de idei de design interior care te vor inspira să faci din fiecare cameră un loc deosebit.

Cu Liv&Bo® îți va face și mai multă plăcere să treci pe la noi, deoarece vom avea periodic promoții grozave la articole exclusive, care îți vor înfrumuseța locuința.


Logo Liv&Bo
Despre marcă

Liv meets Bo

Ca multe dintre produsele noastre pentru casă, și numele Liv&Bo® este inspirat din Peninsula Scandinavă. În daneză sau suedeză, „Liv“ înseamnă „viață“ și „Bo“ înseamnă „cămin“ sau „a locui“. Astfel, din combinația celor două rezultă Liv&Bo® și o lume întreagă plină de idei de amenajări.

Pătratul simbolizează cei patru pereți ai casei tale, pe care îi poți configura și decora cu dragoste folosind lucruri minunate.


Calitatea noastră

Stilul nu este neapărat scump

Bunul gust și calitatea ridicată nu sunt în mod obligatoriu și scumpe. Pentru a te bucura mult timp de accesoriile tale, produsele Liv&Bo® se fabrică din materiale durabile, de înaltă calitate, exclusiv pentru Kaufland.

Certificările de la OEKO-TEX® și FSC®, verificările de la TÜV sau LGA, dar și faptul că am renunțat la uleiul de palmier în cazul lumânărilor sau la materialul plastic la tacâmurile de unică folosință asigură faptul că nu numai prețul, ci și performanța și durabilitatea sunt în concordanță. Noi garantăm aceasta și prin perioada de garanție pe care ți-o oferim.

În plus, prin certificarea GOTS ne-am asumat ca, ori de câte ori este posibil, să folosim bumbac organic pentru produsele textile.

Calitate

Calitate înaltă

În calitate de producători, noi stabilim și supraveghem fiecare detaliu – de la proiectare până la fabricarea durabilă, compatibilă din punct de vedere social. Testele institutelor independente, cum ar fi TÜV sau LGA, te asigură suplimentar faptul că produsele Liv&Bo® îndeplinesc toate cerințele.

Diversitate

Diversitate

Liv&Bo® îți oferă o varietate largă de produse, de la textile pentru casă până la mobilier mic. Vei găsi tot timpul ceva care să te inspire.

Preț convenabil

Preț convenabil

Design deosebit la preț mic. Prin colaborarea strânsă cu furnizorii noștri, putem oferi cea mai bună calitate la un raport excelent preț - serviciu.


Mini-blog

Inspiră-te

Cei patru pereți ai casei noastre reprezintă locul în care ne arătăm latura noastră cea mai personală. În acest scop, designerii și managerii noștri de produse caută în toată lumea tendințe și idei care să îi inspire. Astfel, vom putea să ne arătăm nu numai latura noastră cea mai personală, ci și cea mai frumoasă.

Minimalismul scandinav

Stilul de amenajare scandinav este din ce în ce mai îndrăgit și la noi. Nu este de mirare, pentru că designul interior minimalist creează un confort lejer și modern, oferindu-ți mult spațiu liber. În sortimentul Liv&Bo® găsești produse autentice specifice lookului scandinav promis, care combină materialele naturale, cum ar fi lemnul, lâna sau fetrul, cu mult alb și culori fine. Astfel, obții bucată cu bucată eleganța scandinavă la tine acasă.

Confortul aduce fericirea

Danezii sunt fericiți. Cel puțin ocupă de mulți ani primele locuri la sondajele care măsoară acest lucru. Un motiv pentru aceasta este „Hygge" (pronunțat: „Hügge“). Într-o traducere aproximativă înseamnă „confort“. Însă, în principiu descrie o atmosferă confortabilă, călduroasă, în care te bucuri de viață și de lucrurile frumoase. De exemplu, cu niște lumânări speciale, o pătură pufoasă sau multe alte produse frumoase de la Liv&Bo®, îți poți face viața pur și simplu „Hygge“, ție și celor din jurul tău.

La unison cu natura

Omul urban petrece mult timp între patru pereți. Însă, totodată îi este dor de natură și de lucrurile originare, naturale. Cu obiecte de mobilier și articole din lemn și materiale naturale, cum ar fi plută, sisal sau lână, poți aduce în casa ta o părticică din natură. Pentru ca acestea să fie cât mai compatibile cu mediul, durabile și sigure, materialele de la Liv&Bo® sunt verificate în privința substanțelor toxice, iar produsele de lemn sunt din silvicultură certificată FSC. Materiile prime robuste și o prelucrare atentă te asigură suplimentar că te vei bucura mult timp de produsul cumpărat.

Oaze verzi în propria casă

La plante este valabilă regula simplă: cu cât mai multe, cu atât mai bine! Plantele de apartament aduc natura în casă și ne asigură astfel, printre altele, relaxare și un conținut mai mare de oxigen în aer. În dormitor, plantele, care au nevoie de puțină lumină și care produc oxigen chiar și noaptea, asigură un somn sănătos. Indiferent dacă le vei pune pe pervaz sau în centrul sufrageriei, la Liv&Bo® găsești idei decorative pentru a scoate plantele tale și mai mult în evidență și să îți creezi oaza ta verde.

Textile speciale

Mobilierul, cum ar fi mese, dulapuri, canapele etc., reprezintă baza oricărei amenajări, iar textilele reprezintă părțile esențiale. Pernele, păturile, covoarele, perdelele și alte accesorii textile pot conferi unei încăperi un aspect deosebit, îi pot consolida și chiar modifica efectul. Designerii de interioare profită de această posibilitate și își împrospătează permanent amenajările cu textilele pentru casă din colecția Liv&Bo®. Astfel, accesoriile în culori la modă și din materiale actuale oferă spațiilor o atmosferă grozavă și un aspect special.

Micile lucruri ale vieții

Uneori, o vază amplasată la locul potrivit sau câteva perne frumoase fac diferența și transformă o cameră într-o adevărată atracție. Accesoriile în diverse culori și modele sunt potrivite pentru a oferi spațiilor propria paletă de culori. Astfel, în dormitor poți folosi un albastru odihnitor, iar pentru sufragerie nuanțe proaspete de verde. Articolele moderne Liv&Bo® sunt pur și simplu perfecte pentru acest lucru deoarece prin designurile și culorile coordonate acestea se completează într-un tot armonios.

Zona ta de liniște

Cine se trezește dimineața într-o lenjerie de pat comodă și face primii pași pe un covor pufos își începe ziua mult mai relaxat. Textilele pentru casă, cum ar fi covoare, lenjerie de pat sau perdele, oferă senzația de confort, destind încăperile și „îmblânzesc” duritatea designului rece al camerelor, atât din punct de vedere optic, cât și acustic. Arhitectura modernă de interior folosește multe suprafețe dure, precum sticla sau betonul, și de aceea are nevoie de suprafețe și elemente moi, care să diminueze zgomotele. Cu accesoriile din colecția Liv&Bo® creezi zone de liniște și puncte de atracție, care se adresează tuturor simțurilor și care aduc noi plăceri în fiecare zi.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Liv&Bo® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.