Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Vreau să savurez din plin

Descoperă marca noastră proprie „Vreau din România”. Mezeluri. Dulciuri. Lactate. Sucuri naturale. Și nu numai. Doar de la producători și furnizori din România. De calitate garantată Kaufland.

Sortiment

O alegere din suflet

Alege produsele românești marca proprie Kaufland! Sunt produse în România, dupa rețete autentice și din ingrediente de cea mai bună calitate, periodic verificată. Fie că vrei produse lactate și de patiserie, făină, mălai, griș sau fie că vrei mezeluri și sucuri naturale, pe toate le găsești în sortimentul „Vreau din România”.  

Te așteptăm în magazinele noastre să descoperi produsele „Vreau din România” și să le savurezi din plin!


Diversitate

Produse moderne, rețete cu tradiție

Produse Vreau din România

Combinații noi, savoarea pe care o recunoști

Savurează gustul cărnii la garniță și încearcă ghiudemul, babicul și nobilul salam de Sibiu din sortimentul nostru. Fă din fiecare zi o sărbătoare și folosește aceste produse cu tradiție recunoscută în combinații moderne. Poți să le asociezi cu fructe, nuci, unt și brânzeturi.

Gustă din bunătatea lactatelor

Vrei să savurezi o smântână bună, un iaurt natural sau un lapte bătut cu un gust cu adevărat bun? Dă frâu liber imaginației și combină-le în preparate delicioase: dovlecei pane cu susan și sana, gogoși pufoase făcute cu lapte bătut sau smoothie cu ananas, scorțișoară și iaurt cremos. Ce spui? Ți-am făcut poftă?

Apreciază savoarea unor mezeluri nobile

Produse autentice și de foarte bună calitate, mușchiulețul rustic condimentat, jambonul, mușchiul și ceafa crud-uscate sunt doar câteva dintre bunătățile din carne cu specific românesc care merită așezate în centrul mesei. Vino în magazinele noastre și savurează-le din plin împreună cu cei dragi.

Gătește cu ingrediente de peste Prut

Vrei să simți din plin savoarea mâncărurilor și dulciurilor simple preparate în casă? Încearcă ingredientele noastre de bază, de la producători din România: făină pentru cozonacii pufoși de sărbători sau pentru pâinea de casă rumenă și crocantă; mălai pentru mămăliguțe aurii sau griș fin pentru găluște delicioase.