Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Carne de porc, vită și pasăre

Carne de calitate, la Kaufland

Pentru noi este foarte important ca la raioanele de carne să primeze calitatea și gustul autentic. De aceea, ne implicăm constant în programe de dezvoltare a producătorilor locali de carne și ne asigurăm că avem pe rafturi cele mai bune produse. Descoperă și tu ce are de oferit raionul nostru de carne proaspătă.

În plus, nu uita că la vitrinele noastre cu autoservire găsești, de asemenea, cele mai bune specialități din carne.

Sortimentul de carne

Prospețimea este misiunea noastră

Carne

La noi vei găsi întotdeauna carne proaspătă și de calitate, fie că este vorba despre vită, porc sau pasăre. Toate de cea mai bună calitate. Punem mare accent pe creșterea animalelor și pe parteneriatele pe termen lung cu fermierii.

Fiecare bucată de carne de la vitrinele noastre este o adevărată delicatesă: proaspătă, de calitate și, nu în ultimul rând, la un preț convenabil. Cu peste 50 de produse diferite și 120 de produse din categoria mezeluri, îți oferim alegerea perfectă pentru cumpărăturile tale zilnice și pentru momentele când vrei să impresionezi cu preparate delicioase.

Te poți oricând baza pe noi:

  • Carne proaspătă de la producători și furnizori de încredere
  • Rute scurte de livrare
  • Controale stricte ale calității
  • Produsele feliate sunt vândute doar în ziua expunerii
  • Comenzi făcute în funcție de necesarul zilnic


Sfaturi istețe

Repede și simplu

Ai nevoie de puțin ajutor în bucătărie? Avem pentru tine câteva sfaturi și recomandări  care cu siguranță te vor ajuta în pregătirea cărnii.

Carne rosie

Cum se taie carnea roșie

Carnea roșie se taie mai ușor în cuburi perfecte, dacă o congelezi puțin în prealabil.

Carnea cu oase

Carnea cu oase

Nu scoate oasele înainte de preparare. În timpul gătitului, din măduva osoasă ies nucleotide și aminoacizi, care îi conferă cărnii un gust minunat.

Carnea de vită pe grătar

Carnea de vită pe grătar

Scoate carnea de vită din frigider cu circa 30 de minute înainte de a o prepara la grătar, pentru ca aceasta să ajungă la temperatura camerei. Astfel, se va încălzi rapid şi în interior şi va rămâne suculentă.


Rețete cu carne

Idei în bucătărie