Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Originea - de unde provin produsele

Pentru a îți garanta o transparență totală în ceea ce privește lanțul de aprovizionare, colaborăm strâns cu toți furnizorii noștri. Prin intermediul unui cod QR de tracking, plasat pe ambalajele anumitor produse marcă proprie, poți ști exact de unde provin produsele din coșul tău de cumpărături.

Transparență

Transparență

Ne-am asumat voluntar să excludem din producția preparatelor noastre peștele provenit din surse care nu sunt sustenabile. Scopul nostru este să garantăm produse din pește pescuit responsabil, despre al cărui istoric cunoaștem toate detaliile, inclusiv data la care a fost pescuit.

Un sentiment de bine

Un sentiment de bine

Scanează codul produselor noastre din pește și poți obține, de exemplu, informații despre data capturării peștelui, metoda de pescuit și unitatea producătoare.

Totul dintr-o privire

Totul dintr-o privire

Prin trasabilitatea produselor știi întotdeauna ce ajunge în farfuria ta și de unde provine peștele din produsele noastre marcă proprie.


Proveniența preparatelor din pește

Indiferent dacă apelezi sau nu la smartphone, există două metode simple prin care poți obține informații despre produsele noastre din pește.

Cum afli detalii:

Cu ajutorul numărului LOT

Găsești codul – așa zisul număr LOT – pe ambalaj, în imediata apropiere a datei de valabilitate. Accesează linkul de mai jos, introdu codul în câmpul corespunzător și află informații suplimentare despre produsele noastre din pește.

Către www.ftrace.com.

Scanând codul QR de pe ambalaj

Folosește aplicația fTRACE, urmând pașii de mai jos:

1. Ai nevoie de software

Instalează aplicația pe telefonul mobil.

2. Scanează

Scanează cu telefonul codul QR de pe ambalajul produsului K-Classic din pește.

3. Număr LOT

Introdu numărul LOT în câmpul corespunzător din pagina de internet.

4. Află mai multe

Fiecare produs are propria fișă cu detalii importante despre acesta.

Descarcă aplicația de pe www.ftrace.com.