Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Происхождение - откуда поступает продукция

Pentru a îți garanta o transparență totală în ceea ce privește lanțul de aprovizionare, colaborăm strâns cu toți furnizorii noștri. Prin intermediul unui cod QR de tracking, plasat pe ambalajele anumitor produse marcă proprie, poți ști exact de unde provin produsele din coșul tău de cumpărături.

Transparență

Transparență

Ne-am asumat voluntar să excludem din producția preparatelor noastre peștele provenit din surse care nu sunt sustenabile. Scopul nostru este să garantăm produse din pește pescuit responsabil, despre al cărui istoric cunoaștem toate detaliile, inclusiv data la care a fost pescuit.

Un sentiment de bine

Un sentiment de bine

Scanează codul produselor noastre din pește și poți obține, de exemplu, informații despre data capturării peștelui, metoda de pescuit și unitatea producătoare.

Totul dintr-o privire

Totul dintr-o privire

Prin trasabilitatea produselor știi întotdeauna ce ajunge în farfuria ta și de unde provine peștele din produsele noastre marcă proprie.


Așa funcționează

Drumul de la producător la raft

Vrei să afli de unde provine produsul tău? Aici poți afla cu ușurință de unde provine peștele tău. Cu ajutorul „fTrace" găsești informații detaliate despre toate produsele mărcilor private enumerate aici.

 

K-Classic Logo
K-Favourites Logo
K-Bio Logo
K-to go Logo

Așa funcționează:

Introdu numărul șarjei/grupului sau al lotului produsului tău în rubrica „GTIN/LOT" de mai jos pentru a afla mai multe informații despre produsul tău. În funcție de produs, vei găsi unul dintre aceste numere lângă data limită de consum. Dacă nu îl găsești, poți introduce codul GTIN din 13 cifre, care este afișat sub codul de bare.

 

Recomandare: Decât să introduci manual codul, este mai ușor prin scanarea codului QR cu smartphone-ul tău, deoarece informațiile necesare sunt transmise direct.

Label on product packaging with the Charge-Number
Label on product packaging with the Los-Number
Label on product packaging with the LOT-Number
Label on product packaging with the GTIN-Number

Rețete

Mâncăruri delicioase de pește pentru fiecare zi

Ai cumpărat unul dintre produsele noastre de la vitrina cu pește și te întrebi ce poți găti cu el? Lăsă-ne să te inspirăm: Am pregătit pentru tine o gamă amplă de rețete delicioase. Sperăm să îți placă să le gătești și îți urăm poftă bună!

Atât de gustoase, atât de proaspete: rețetele noastre de pește