Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Îți dorim sărbători fericite

În fiecare dintre noi există o parte bună, dar și o parte mai puțin bună. De cele mai multe ori, binele ne reprezintă. La fel și iubirea. Dar câteodată suntem slabi și ne lăsăm conduși de partea întunecată. Însă, pentru a lua deciziile corecte trebuie doar să ne ascultăm inima.

Crăciunul, mai bun ca niciodată

La noi găsești tot ceea ce este necesar pentru cele mai frumoase sărbători. De la ingrediente pentru prăjituri pefecte și rețete pentru friptura ideală, până la decorațiuni strălucitoare pentru casa ta. Bucură-te de gama noastră diversificată de produse pentru sărbători și de cea mai frumoasă perioadă a anului împreună cu cei dragi. Acest Crăciun va fi mai bun ca niciodată.Sărbători delicioase

O rețetă simplă pentru un Crăciun dulce

Amestecă, frământă, gustă: nimeni nu rezistă prăjiturilor de Crăciun făcute în casă. Ce ai spune, de exemplu, de niște biscuiți cu diferite arome? Trebuie să încerci neapărat rețeta noastră.

Pasul 1

Frământă 225 g făină, 50 g migdale măcinate, 75 g zahăr pudră, 1 pachețel de zahăr vanilat cu 150 g unt moale și un gălbenuș până obții un aluat neted.

Pasul 2

Împarte aluatul în trei bucăți de aceeași mărime.

Pasul 3

Amestecă 1/3 din aluat cu 1 lingură de pudră de Matcha și 50 g migdale măcinate, 1/3 cu 1 lingură de cacao pudră și 50 g ciocolată rasă în bucăți mari și 1/3 cu 1 lingură curcuma și 50 g stafide sau fructe de pădure uscate. Înfășoară bine porțiile de aluat în folie și lasă-le cel puțin o oră să se odihnească în frigider.

Pasul 4

Scoate folia și taie rulourile de aluat în câte 20 de felii subțiri și pune-le în 2 tăvi. Coace-le în cuptorul încins în prealabil, la 170 grade aer recirculat, aprox. 10 minute.

Pasul 5

Când sunt gata biscuiții, bineînțeles că îi mai poți orna cum vrei tu. Poftă bună!