Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Iubești Crăciunul? Trăiește-l fără grija prețurilor!

Cea mai minunată perioadă a anului este chiar după colț: Crăciunul!

Cu nerăbdare și mult entuziasm, așezați la masa festivă din apropierea bradului, așteptăm cu toții, alături de cei dragi, vizita lui Moș Crăciun!

Până atunci, însă, este nevoie de multă planificare, avem nevoie de idei de cadouri, decorațiuni festive strălucitoare și rețete perfecte pentru cina de Crăciun.

Dacă ești în căutarea inspirației pentru această perioadă festivă, atunci ai ajuns la locul potrivit!  Sunt multe moduri în care poți descoperi Spiritul Crăciunului, însă, pentru început, te invităm să vizionezi filmul nostru de Crăciun! 

Iubești Crăciunul? Trăiește-l fără grija prețurilor!

Avem tot ceea ce ai nevoie pentru a trăi un Crăciun de neuitat alături de cei dragi!

Kaufland este pentru toți cei care iubesc Crăciunul! Indiferent dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi, să petreci fericit cu ei sau pur și simplu să creezi o atmosferă de sărbătoare - Kaufland te aduce mai aproape de spiritul Crăciunului. 

Te așteptăm cu numeroase oferte speciale de Crăciun, idei de rețete și decorațiuni DIY festive pentru ca anul acesta să te bucuri alături de cei dragi de fiecare moment din cea mai frumoasă perioadă a anului! 

Urmărește în continuare site-ul nostru pentru a fi la curent cu ofertele zilnice și numeroasele campanii pe care le-am pregătit special pentru tine!


K-Favourites

Bucură-te de un Crăciun aromat și distractiv!

K-Favourites este marca proprie Kaufland ideală pentru orice meniu de sărbătoare. Selecția mare de produse din gama K-Favourites conține toate produsele necesare pentru orice zi de sărbătoare; de la ingrediente delicioase pentru felurile principale și diverse deserturi făcute în casă, până la prăjituri și delicii dulci atent preparate pentru tine și cei dragi. 

Ingredientele  de cea mai înaltă calitate a produselor K-Favourites, atent selecționate și diversitatea aromelor  fac ca această marcă să fie elementul secret pentru o cină de Crăciun aromată. 

De Crăciun, evocă spiritul sărbătorilor în farfuriile celor dragi!

Lasă-te inspirat în bucătărie de rețetele noastre create de bucătari rafinați, cu ingrediente special selecționate și alege să-ți impresionezi familia cu rețete de aperitive festive speciale, feluri principale delicioase și, desigur, deserturi fabuloase!

Toate ingredientele din cadrul rețetelor și multe alte oferte de Crăciul le regăsești direct în magazinul tău Kaufland. Adaugă acum ingredientele din rețetele preferate în lista de cumpărături!

Fel Principal
Băuturi

K-Take it veggie

Bucură-te de Crăciun vegetarian și vegan!

Meniul perfect de Crăciun poate fi făcut și fără carne! La Kaufland găsești o gamă largă de produse vegetariene și vegane pentru a crea rețete festive delicioase și sănătoase. 

Fie că îți dorești fructe și legume pentru aperitive festive, fie că ești în cautare de alte produse delicioase de la marca noastră proprie K-Take it Veggie, le găsești pe toate la prețuri accesibile în magazinul tău Kaufland!


Cu K-Classic poți economisi și de Crăciun!

Brandul nostru K-Classic îți este partener de nădejde în bucătărie în cea mai frumoasă perioadă din an. 

Descoperă o selecție de peste 2000 de articole la prețuri mici și creează pe baza acestora meniul festiv perfect pentru tine și cei dragi. 


Blog

Crăciun creativ

Crăciunul este momentul perfect pentru a deveni creativ și pentru a ne înfrumuseța vacanța cu activități de bricolaj.

Pe blogul nostru găsești o mulltitudine de sugestii de activități creative, instrucțiuni de artizanat și articole interesante care te vor inspira să creați decorațiuni, felicitări sau cadouri unice pentru cei dragi.