Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Aplicația Kaufland îți aduce toate ofertele pe mobil

Avem o veste bună: ofertele noastre le poți găsi în aplicația gratuită Kaufland, astfel încât să nu ratezi nicio reducere. Și o veste și mai bună: în aplicație vei găsi și câteva funcții utile. Ți-am trezit curiozitatea? Atunci citește în continuare sau instalează-ți imediat aplicația Kaufland. Nu te costă nimic să o încerci.


Ușurează-ți planificarea cumpărăturilor: cele mai importante funcții din aplicație

Indiferent dacă te afli în fața frigiderului, în drum spre cel mai apropiat magazin Kaufland sau ești în căutare de idei noi de rețete, noua aplicație Kaufland poate să-ți fie de ajutor. Poate fi folosită în orice context, întotdeauna îți va ușura planificarea cumpărăturilor, îți va oferi cele mai noi oferte și te va inspira să prepari cele mai delicioase mâncăruri.

Nu rata nicio ofertă din Kaufland Card Digital sau din catalogul săptămânii

În aplicație vei găsi atât ofertele săptămânale, cât și beneficiile acordate prin Kaufland Card Digital. De aceea, îți recomandăm să verifici de fiecare dată când pleci la cumpărături ofertele ca să nu ratezi niciuna în magazin. Ai atât posibilitatea să vezi catalogul săptămânal, cât și ofertele dispuse pe categorii de produse. În plus, dacă îți faci cont Kaufland Card Digital, vei găsi săptămânal în aplicație noi promoții la produsele tale preferate.

Mai multe detalii despre Kaufland Card găsești aici.


Alarmă! A apărut o ofertă

În mulțimea de oferte este posibil să ratezi unele care te pot interesa mai mult. De aceea, noi am elaborat alarma de oferte, astfel încât să nu ți se întâmple acest lucru. Odată setată alarma pentru un produse preferat, aceasta te va anunța de fiecare dată când produsul este inclus în oferta săptămânală. Singura condiție: să ai un cont de utilizator.


Peste 600 de rețete

În aplicație vei găsi un număr semnificativ de rețete. Indiferent dacă preferi rețete fără lactoză, vegetariene sau fără gluten, sigur vei găsi ceva pe placul tău. Unele rețete sunt însoțite de un clip video care îți va arăta cât de simplu poți prepara rețeta care te interesează. Însă nu ai aflat încă cea mai bună veste: poți introduce toate ingredientele rețetei printr-un singur click în lista ta de cumpărături.


Listă de cumpărături – scapă de hârtiuțe!

Folosind aplicația noastră, poți spune „La revedere!” listelor de cumpărături scrise de mână. Poți elabora și împărți concomitent mai multe liste de cumpărături. Poți schimba cantitățile, să bifezi ce ai cumpărat sau să introduci ofertele sau ingredientele rețetelor în lista de cumpărături. Cu asistentul nostru de cumpărături este de fapt totul posibil.


De ajutor: caută cel mai apropiat magazin Kaufland

Folosește motorul de căutare pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kaufland și apasă pe butonul de Navigație pentru a vedea cel mai rapid traseu.