Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Pește în fiecare zi

Pește de calitate, la Kaufland

Sortimentul nostru bogat de pește va impresiona și cel mai pretențios client. Atunci când spunem pește proaspăt, ne referim nu doar la termenul de valabilitate cuprins într-un interval de timp de la câteva ore până la câteva zile. Bucuria pe care ți-o oferim ție și celor dragi prin asigurarea celei mai bune calități a bucatelor, precum și armonia meselor în sânul familiei, toate sunt la fel de importante pentru noi.

Raionul de pește

Nouă ne place peștele

Pește

Pentru a te bucura de cea mai bună calitate, în magazinele noastre cu raioane dedicate găsești pește proaspăt, provenit din pescuit sustenabil, precum și din acvacultură responsabilă. Sortimentul nostru este  influențat de sezonalitate.

Printre specialitățile de pește și fructe de mare disponibile se numără:

  • în cadrul vitrinelor - ton roșu, scoici maro și scoici albe pescuite;
  • la raioanele individuale - scoici Saint Jacques, vongole, midii, melci de mare, stridii proaspete, Langoustine (homar norvegian), doradă roșie, somon bio și calamar întreg.

Pe lângă gama premium, poți găsi găsi și alte sortimente obișnuite de pește proaspăt (păstrăv, cod, macrou etc.), de proveniență locală sau internațională, fie întreg, fie tranșat file sau rondele, fructe de mare, dar și icre, salate de pește, pește afumat sau marinat.

În plus, în magazinele noastre te poți bucura fără temeri și de produsele congelate sau refrigerate de pește, care sunt marcate cu sigiliul MSC. În calitate de organizație non-profit independentă, MSC susține la nivel mondial practicile de pescuit durabile.


Sfaturi istețe

Repede și simplu

Fileul tău fin de pește se fărâmițează când îl întorci? Foarte enervant, dar problema se poate rezolva cu ușurință. Ca să prepari de acum înainte peștele în mod perfect, avem câteva sfaturi de preparare pentru tine.

Filetarea

Filetarea peștelui: Așa se face.

Pentru început, fă o tăietură imediat după cap, sub branhii, până simți coloana vertebrală. Apoi mergi cu cuțitul pe coloana vertebrală, având mare grijă să nu ieși pe cealaltă parte. Astfel obții primul file. Apoi întoarce peștele și taie-i capul. La al doilea file, taie dinspre coadă mergând tot pe coloană. Nu uita să îndepărtezi oasele de pe fileuri, folosind o pensetă.

La aburi

Mai gustos la aburi.

Prepararea la aburi este cea mai puțin distructivă metodă de preparare a peștelui. În acest mod, peștele este deosebit de gustos și, în plus, se păstrează toate vitaminele și substanțele nutritive.

Cum se gateste

Nu întoarce peștele prea repede.

Indiferent dacă sunt preparate în tigaie sau pe grătar, fileurile de pește trebuie întoarse doar atunci când s-a format o crustă ușoară. Altfel, se fărâmițează repede.


Rețete

Gătește cu pește și fructe de mare