Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cârnații la conservă: ideali pentru călătorii

Cârnații la conservă sunt o alternativă la cârnații proaspeți. Conservele sunt ușor de transportat și nu sunt la fel de fragile ca sticla. Un alt avantaj îl reprezintă termenul de valabilitate lung al produselor. Există următoarele tipuri de cârnați la conservă: cârnați Bockwurst, cârnați vienezi, cârnați de vită, cârnăciori pentru petrecere și chiar cârnați pe grătar în conservă.

Informații utile

Cârnații la conservă au următoarele proprietăți speciale

Cârnați la conservă în detaliu

Cârnații la conservă sunt extrem de practici. Pot fi depozitați în mod optim, pe termen lung și se pot utiliza oricând în bucătărie. Cârnații la conservă se găsesc de obicei în conserve integrale, care au un termen de valabilitate de doi ani. Conservele trebuie depozitate într-un loc răcoros și uscat. Conservele deteriorate trebuie aruncate, deoarece este posibil ca bacteriile să fi pătruns în ele și să fi făcut produsul necomestibil.


Proveniență

De unde provin cârnații la conservă?

Cârnații erau deja cunoscuți în Grecia Antică și romanii, de asemenea, îi adorau. În Evul Mediu, măcelarii chiar organizau competiții cu cârnați pentru a vedea cine poate face cel mai lung și mai greu cârnat. Cârnații la conservă au fost inventați la sfârșitul secolului al XIX-lea.


Sezon

Când este sezonul cârnaților la conservă?

Cârnații la conservă sunt disponibili pe tot parcursul anului. 


Utilizare și depozitare

La ce pot fi folosiți cârnații la conservă și cum se depozitează aceștia?

Cârnați la conservă în detaliu

Cârnații la conservă sunt practici și, prin urmare, foarte apreciați. Se pot pregăti rapid. Pur și simplu, cârnații trebuie încălziți puțin în apă. Dar au gust bun și reci, deci sunt ideali pentru călătorii. Cârnații la conservă pot fi folosiți pentru a prepara salată de cartofi, salată de paste, tocăniță, ciorbă, caserole sau pot fi băgați în pâine sub formă de hot dog ori în salate de cârnați. După ce sunt deschiși, cârnații la conservă trebuie păstrați la frigider și consumați cât mai repede.


Ingrediente

Ce conțin cârnații la conservă

Valorile nutritive ale cârnaților la conservă variază. În funcție de tipul de carne și de conținutul de grăsime, se poate indica doar o valoare medie. De exemplu, cârnații vienezi, care sunt disponibili și sub formă de conserve, conțin o cantitate mare de vitamine B3 și B6. Aceștia sunt importanți pentru procesele metabolice, pentru sistemul nervos și pentru sistemul imunitar al corpului uman.

Valoare nutritivă
 

kcal: 261 kcal

Carbohidrați: 0,19 g

Proteine: 13,5 g

Grăsimi: 23,2 g

Vitamine

 

Vitamina A: 0 µg

Vitamina B1: 0,1 mg

Vitamina B2: 0,12 mg

Vitamina B6: 0,29 mg

Vitamina C: 23 mg

Vitamina E: 0,29 mg

 

Minerale

 

Calciu:  13 mg

Fier: 2,4 mg

Potasiu: 204 mg

Magneziu: 22 mg

Sodiu: 941 mg